Top Social

Kiehls ROSA ARCTICA



LV:
Biezas konsitences un īpaši bagātīgs ir  Rosa Arctica sejas krēms.

Ziema, mitrums, apkure tas viss mūsu ādu nepadara ne skaistāku, ne mitrinātāku, ne gludāku, toties šis krēms palīdz novērst sekas un uzlabot ādas stāvokli. Lai cik daudz un dažādu krēmu būtu uz pasaules pieejami, šim ir viena būtiska atšķirība - šī krēma sastāvdaļas ir ievāktas ar rokām. Kā arī viena no īpašākajām šī krēma sastāvdaļām ir Haberlea Rhodopensis zieds, kurš spēj izdzīvot līdz pat 31 mēnesim ekstrēmos sausuma apstākļos.

Parasti to izmantoju tikai uz nakti, bet apriļa mēnesis man ir ādas atpūtināšanas un atjaunošanas mēnesis. Lietoju tikai šo krēmu gan dienā, gan uz nakti. Krems ir biezs un trekns, bet pats galvenais neatstāj spīdīgu un taukainu sajūtu uz ādas, kas ļauj man doties ikdienas gaitās pat neskatoties spogulī. Tvirta, elastīga un bagātīgi mitrināta top mana āda. Neviena sausa ādas laukuma un veselīgs sejas tonis ir mana šī mēneša mantra.

Kādu  kokteili jūs izvēlaties ādas padzirdīšanai? Kuram bez manis vēl ir beznosacījumu mīlestība pret Kiehl's produtkiem? 


Tiekamies jau pirmdien ar jaunu video, kurā izmantošu tikai NYX kosmētiku :)
Lai jums neaizmirstamas brīvdienas!
Bučas
L.

ENG:

ROSA ARCTICA YOUTH REGENERATING CREAM
Haberlea Rhodopensis main ingredient is hand harvested and known as a Ressurection Flower, it is able to survive up to 31 months of extreme dehydration.
The nutrients found in this rare flower are enriched within the cream. Rosa Arctica hydrates, reduces the appearance of lines and wrinkles and helps skin feel firmer.
The rich, dense formula provides instant hydration and can be used day and night. 

All april I will be just using this cream each morning and evening. I want to treat it as well as I can after crazy winter time when heating, cold weather, wind and tiredness has left my skin looking sad. :( I couldn't be able to find richer cream that doesn't leave your skin with a greasy feeling and shining all day long. 

Is this just me who has a total selfless love for Kiehl's or here is someone else like me?  

Kiehl’s Insider Tip: Use twice daily to smoothe and firm skin's appearance. For best application, waken the cream between your fingers and gently pat onto skin.

Well on monday I return with a video I did using only NYX cosmetics. That is super easy, everyday look.  
Wish you amazing weekend, have fun and see you soon.
Kisses
L.






"Mīlestība pašam pret sevi ir sākums romānam dzīves garumā."

/Oskars Vailds/




Post Comment
Alksne teica...

Vai lieto viņu arī zem dekoratīvās kosmētikas?

Elīna Š. teica...

Tieši ziemai beidzoties, āda palikusi drausmīga.. Pat nezinu, ko darīt. :(

Unknown teica...

Jā, mierīgi varu lietot zem tonāla krema. Sajūtas izcilas. Taukainai ādai gan neieteiktu zem dekoratīvās, tik vien uz nakti. :)

Unknown teica...

Aizej līdz Kiehl's palūdz paraudziņu šim draugam. Super bagātīgs. Mana āda burtiski apēd, ne lipīgs, ne spīdīgs kaut gan tekstūra ļoti sviestaina. Uhh es jau nedēļu pilnigi no make-up, tikai šis krems 2x dienā :)) āda izskatās burvīgi

Zanda teica...

Man šis arī ļoti patika. Man bija paraudziņš un biju pārsteigta cik labu tas rūpējās par tā satrakojušos ādu kā man bija pēc apkures sezonas. :)

Unknown teica...

Man ar šķita, ka pabaros jebkuru ādu ;) Rīktīgi mīlīgs variants :)

Auto Post Signature