Top Social

Happy hair with Matrix dry Oil and Mythic Oil





Es saku 100% JĀ šiem produktiem! Flash blow dry oil atveiglo un paātrina matu žāvēšanu un Mythic oil aizsargā matus no krastuma ietekmes. Perfekts duo tiem, kuri izmanto fēnu žāvēšanai un veido matus ar karstajiem veidošanas instrumentiem. Kopš atgriezos pie dabīgās matu krāsas es maksimāli cenšos izmantot visu to labāko, ko spēju, lai pēc iespējas mazāk kaitētu savu matu veselībai ar saviem matu veidošanas paradumiem. 
Flash blow dry oil būs labākais draugs visiem, kuriem ir gari, biezi un lēni žūstoši mati. Šī eļļa-spīdums piedos mirdzumu un vijīgumu kā arī sastāvā ir vērtīgā un visā pasaulē populārā Marokas argāna eļļa.  
Un Mythic oil derēs ikvienam, kurš lieto fēnu, lokušķēres, taisnotāju vai kādu citu matu veidošanas rīku, kurš ietekmē matus ar karstumu. Bagātināts ar melnās ķimenes eļļu, kurai piemīt barojošas īpašības. Šāds barojošs apvalks ieskauj matu un nodrošina termisku aizsardzību līdz pat 230 grādiem. Nesatauko un nenoslogo matus.

 P.s. Atceramies, ka mazāks kaitējums matiem būs ja maksimālais karstums, kuru izmantosiet nebūs lielāks par 160 grādiem.

Produktus iegādāties varat visos salonos, kuros piedāvā L'Oreal professional matu kopšanas līnijas, kā arī visos speciālistiem paredzētajos veiaklos ( Frizieru serviss, Salon Line u.c. )



Post Comment
M&M FASHION BITES teica...

Cute sweater :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr
Maria V.

Unknown teica...

Thank u ;)

Auto Post Signature