Top Social

ORIFLAME SkinPro ierīce


Vai zināji, ka pareiza ādas attīrīšana no rīta un vakarā ir pamats skaistam ādas izskatam? Manuāla attīrīšana noņem lielāko daļu no ikdienā uzkrātajiem netīrumiem, bet jaunā SkinPro ierīce ādas attīrīšanai no Oriflame noņem 5 reizes vairāk nekā tikai manuāla attīrīšana. Ar SkinPro ierīci profesionālai līmeņa dziļai ādas attīrīšanai tev būs nepieciešama tikai 1 minūte dienā. Tā ir vienkārši lietojama un ļoti efektīva, un tu būsi sajūsmā par to, kā uzlabosies tavas ādas stāvoklis!

Un šeit mans video un domas vienu no slavenību un skaistuma ekspertu iecienītajām ierīcēm.




Jāsaka, ka no man pieejamās informācijas- Philips, Avon un Oriflame sistēmas darbojas visas ļoti līdzīgi- rotējot. Atšķirīgais būs uzgaļi, to sariņu mīkstums/cietums un izvietojums un pati lielākā atšķirība būs cena. Vienīgā man zināmā sistēma, kura atšķiras ir Clarisonic. Tās uzgalis nerotē, bet gan darbojas uz svārstību principa – 300 birstītes kustības sekundē. Nemācēšu salīdzināt un teikt vai ir liela atšķirība cik labi tiek attīrīta seja no tā vai griežas vai svārstās. Bet skaidri zinu, ka āda ir vienmērīgāka un melno punktu uz deguma ir daudz mazāk jau pēc 1 nedēļas lietošanas. Man ir sausa āda un es ierīci lietoju TIKAI vakarā, lai kārtīgi attīrītu ādu. Tāpat produkti, kurus lietoju vakrāra uzsūcas daudz labāk. :) 
Vai jums šādas ierīces šķiet interesantas? 



Ko tu iegūsti no 5x tīrākas ādas? Lūk, rezultāti:

• 8x vairāk starojuma*
• Mazāk pamanāmas poras**
• Vienmērīgāks ādas tonis**
• Uzlabota ādas tekstūra*

* 2013. gada klīniskā testa rezultāti ** 2013. gada lietotāju testa rezultāti.

Komplektācijā ietilpst divas birstītes, kurām ir perfekta forma vislabākajai, profesionāla līmeņa ādas attīrīšanai. Viena no birstītēm ir paredzēta normālai/jutīgai ādai. Tās garie, maigie sariņi maigi attīra un masē ādu. To ieteicams lietot ikdienas attīrīšanai. Otra birstīte ir paredzēta dziļai attīrīšanai reizi nedēļā, tā izstrādāta, lai attīrītu ādu no dziļi porās esošajiem netīrumiem.
Jau drīzumā būs pieejama Oriflame katalogos




Post Comment
Elīna Š. teica...

Laura, ļoti foršs video! Tev ir dotības būt kameras priekšā, nevis tikai darboties backstage. :))

Unknown teica...

Paldies ;) tāds fun video sanāca :)) prieks, ka patīk

Auto Post Signature