Top Social

Expo Beauty series #4 GOSH cosmetics





Šodien painformēšu, ka GOSH kosmētiku varēsiet atrast arī šī gada Expo Beauty izstādē. Jau labu laiku es esmu iecienījusi GOSH kosmētiku gan ikdienā, gan darbā ar klientiem. Make-up bāze iet savu uzvaras gājienu ar mani jau kopš 2008 gada, kad pabeidzu savu pirmo make-up skolu. Kopš tā laika daudzas kompānijas ir papildinājušas savu klāstu ar grima bāzēm, bet GOSH vēljoprojām stabili ierindojas starp labākajām. Ne tikai bāze, bet arī skropstu tušas ir manas draudzenes, krāsainās skropstu tušas ir izcilas, tāpat arī apjoma tušas un pagarinošās. Vispār no galvas neizkrīt un atmiņā turas mana favorīt tuša Catchy Eyes skropstu tuša- super sexy efekts un mīlīgs, ļoti meitenīgs, rozā iepakojums. Patreiz esmu ļoti sadraudzējusies ar GOSH lūpu produktiem - lūpu krāsas ir super noturīgas un lūpu lakas ir ar super maigu konsistenci un lielisku spīdumu. Vēl manā koferī ir minerālie pūderi, uzacu gēli, zīmuļi un acu ēnas/zīmuļi no Forever kolekcijas, kuri ir izcilnieki ātra acu grima viedošanā. Vispār jāsaka, ka GOSH ir tāds atšķirīgāks no saviem līdziniekiem tirgū. Produkti ir pārdomātāki, produkti nesatur parabēnus un visas kolekcijas ir praktiskas. 

Šeit varat atrast manus iepriekšējos rakstus par GOSH kosmētiku: 

Noteikti uzmetiet acis GOSH stendam, atadīsiet noteikti daudz foršu un labu produktu. 
Kā arī es gribētu dzirdēt kurš ir Jūsu mīļākais GOSH produkts? 

p.s. Nākamais raksts būs jau pirmdien un tas būs par dienas make-up, kuru veidoju izmantojot Urban Decay Naked 3 paleti :) 

Bučas mučas visiem un lai super super dieniņa! Man šodien brīvdiena. Ah, ko lai tādu traku sadara :D Ārā dikti auksts, bet vismaz saulains. :)




Post Comment
Alksne teica...

Kaut kā ar katru reizi vairāk pamanu Gosh kā brendu. Būs jāpieiet pie viņu stenda izstādē :)
Lai tev forša brīvdiena! ;)

Unknown teica...

GOSH izstādes laikā parasti piedāvā arī lieliskas cenas, domāju, ka tas ir labs iemesls un veids kā iepazīties ;)

Auto Post Signature