Top Social

Magical Beauty blender


Beauty Blender


LV: Pasaulē tik ļoti slavenā rozā ola, kuru jau izslavējuši
visi skaistuma emuāru rakstītāji, visi vizāžisti ( ieskaitot mani) un arī tie, kuriem kosmētika ir tikai neliela daļa no ikdienas dzīves. Šī rozā ola, kuras pilnais un oficiālais nosaukums ir Beauty Blender, tagad būs pieejams arī katrai meitenei Latvijā. Pieejams jau universālveikalā Stockmann, kā arī drīzumā Douglas veikalu tīklā.

Ko tad īsti tā rozā ola dara un ar ko atšķiras no citiem grima sūkļiem?




Tagad tu vari izskatīties kā īsta filmu zvaigzne, netērējot lielas summas par grima mākslinieka pakalpojumiem. Leģendārā un pasaulē plaši iecienītā dekoratīvās kosmētikas aplikatora - sūklīša Beautyblender idejas autore ir Holivudas grima māksliniece Rea Anna Silva (Rea Ann Silva), un tas ir radīts, lai sniegtu tev profesionālu klājumu un nevainojamu sejas toni visas dienas garumā. Silva zina, ka galvenais noslēpums līdz ideālai sejai ir vienkāršs: perfekta sapludināšana. Tāpēc aizmirsti par pirkstiem vai trīsstūrveida sūklīšiem ar asām malām, jo šīs uzklāšanas metodes lieki tērē grimu un atstāj redzamas svītras.




 Būtiski arī, ka Beautyblender nesatur lateksu, tas ir hipoalerģisks un bez smaržas.

Ja tu dekoratīvo kosmētiku parasti klāj ar pirkstiem, atklāsi, ka Beautyblender izlīdzina un uzlabo grima rezultātu patiesi nevainojamam efektam. Klājot šķidru/sausu dekoratīvo kosmētiku, viegli samitrini Beautyblender. Kad sūklītis ir saslapināts, tas var izplesties gandrīz divreiz lielāks nekā tā sākotnējais izmērs. Pēc lietošanas Beautyblender izmazgā un ievieto paliktnī, lai tas nožūtu. Ņem vērā, ka Beautyblender nedrīkst nonākt saskarē ar liela karstuma avotiem.

Ja tev ir problemātiska āda, Beautyblender lieliski nomaskēs ādas nepilnības. Lai iestrādātu grimu problemātiskās sejas vietās, izmanto noapaļoto galu un klāj dekoratīvo kosmētiku nelielām, punktveida kustībām. Punktēšanas tehnika ļaus izvairīties no grima svītru un līniju veidošanās, nodrošinot ideālu klājumu.



Manā īpašumā jau kādus gadus 2 ir rozā olas, kuras kalpo godam - kā jau redzat attēlā, tikai krāsa vairs nav tik koša. Bildē redzat 2 sausas oliņas un 3 pēdējā, kuras izmēri ir daudz lielāk,i ir samitrināta.

Uzskatu, ka šādai olai tiešām ir jābūt katra profesionāļa un katras sevi cienošas, kosmētiku mīlošas sievietes arsenālā, jo savu funkciju pilda izcili. Ļoti praktisks, ērts un neaizstājams produkts. 
Kurai no Jums jau ir Beauty Blender? Vai varbūt jums ir kāda cita alternatīva no pasaulē pieejamajām līdziniecēm? 

Beauty Blender cent: 19,90
Solid Blender cleanser 16.40 


Post Comment
kortnija teica...

Kur šis produkts būs pieejams LV?

Unknown teica...

Patreiz Universālveikalā Stockmann. :) Cena 19.90 eur

Unknown teica...

Man ir RT sponge, nezinu, neesmu mēģinājusi Beauty blender, jo nu cena tomēr kož, bet par RT varu teikt to, ka esmu sajūsmā, ļoti labi uzklāj tonālo krēmu, plānā kārtiņā pat ļoti sedzošus līdzekļus, neviena otiņa, kas ir manā arsenālā tik labi nestrādā. :)

Anonīms teica...

Patīk RT, tiešām lielu atšķirību no BB nemanīju, ja nu vienīgi cenu.Bet nu tā mazā ir vienkārši kaut kāda parodija.

Unknown teica...

Ir pieejams arī par 17 EUR www.daila.lv :)

Unknown teica...

Patreiz izmantojot 15% atlaides kidu to var lētāk iegādāties topbeauty.lv lapā :)
RT nēesmu mēģinājusi, jo 3 mana ola ir INGLOT PRO blending sponge :)

Unknown teica...

Es gribu pamēģināt to micro olu. Reizēm ir vietas, kur nevar piekļūt ;)

Bubio teica...

Rozā ola man ļoti patīk, izmantoju katru dienu! :))

Auto Post Signature