Top Social

REVLON COLORSTAY




LV: REVLON Colorstay acu ēnas man bija iespēja izmēģināt pateicoties TopBeauty.lv. Izvēlējos acu ēnu paleti vieglos, maigos toņos, jo tuvojas pavasaris, vasara, līgavu sezona. Toņu kombinācija lieliska. Pigmentācija nav no spēcīgākajām, bet uz acu ēnu bāzes vai baltā acu zīmulīša toņi ir tīri un koncentrēti.  Vis superīgāk liekas, ka gaišie toņi, kuri tiek izmantoti vis vairāk ir izmērā lielākie un tumšais, kuru izmanto vis mazāk ir mazāks kvadrātiņš. Jāsaka, ka konkrēti šī acu ēnu palete būs aktuāla visiem tiem, kuri ir nude un natural make-up piekritēji. Starpcitu viena no šī gada aktuālajām tendencēm arī ir no-make-up efekts. Tas nenozīmē, ka kosmētikai jāsaka NĒ, bet grims vairāk akcentēs dabīgumu, svaigumu un starojošu, veselīgu ādu. 
Starpcitu TopBeauty.lv piedāvā vairākus lieliskus zīmolus, kurus pie mums Latvijā nav iespējams tik viegli iegādāties. Vēl es Jums pastāstīšu par savu super mīļo ST. Tropez zīmolu, bet šodien jums piedāvāšu iespēju izmantot Jums speciāli paredzētu atlaižu kodu: topbeauty0210 
Šis kods piešķirs Jūsu pirkumam -15% atlaidi, jebkura produkta iegādei. Šis kods būs derīgs līdz 20. februārim. 
Bezmaksas piegāde iegādājoties preces virs 29eur
Iegādāties var EOS lūpu balzāmus, Beauty Blender, BH cosmetics u.c lieliskus zīmolus. 

REVLON Acu ēnu cena 7.60 eur
Manā īpašumā ir 575 Delightful 






Post Comment
Bubio teica...

Toņi ļoti skaisti. Man Revlon zīmols vispār ļoti patīk. :)

Unknown teica...

Tev ir ieteikumi ko vēl no Revlon vajadzētu izmēģināt? :)

Anonīms teica...

Looks gorgeous on you

Mel
www.girlandthepolkadot.com

SantaKudreņicka teica...

Nemaz nebiju dzirdējusi par šo mājas lapu. Izokšķerēju visu viņu portālu un atradu kaudzi, kaudzi lietu pie kā agrāk nemaz nevarējām tikt klāt. Paldies par informāciju un noderīgo kuponu. :)

Zanda teica...

Jā, šī mājas lapa jau kādu brītiņu liek aiz pārsteiguma spiet, jo tur tiešām ir tādas lietas, kas pie mums nebija. Piemēram, The Balm mans mīļais bronzeris un St. Tropez putas, kuras noteikti pamēģināšu nākot atklāto kāju sezonai :D
Palete ļoti skaista :)

Unknown teica...

Thank you Mel ;)

Unknown teica...

Prieks dzirdēt, ka noderīgi :) Jāsaka godīgi, ka reti ir tik bagātīgas interneta saites, kurās tiešām ir vairāki produkti, kurus nav tik viegli iegādāties. Un šķiet, ka atlaidīte vienmēr ir kas patīkams :)

Unknown teica...

Man ar lapā gāja grūti… viena iemesla dēļ, tiešām " spiegt" gribējās. :) Prieks dzirdēt kometāros konkrētas lietas, kas patīk :)

Camille Sugar teica...

Palete izskatās forša :)

Unknown teica...

Tur bija daudz interesantu kombināciju- šī mani uzrunāja vis vairāk :)

Auto Post Signature