Top Social

MAC Prep+prime and Mineralize Skinfinish

MAC COSMETICS



LV: MAC kosmētika manā koferī nonākusi ir jau sen un produktu skaits tikai aug, nevis samazinās, diemžēl, šo kosmētiku iegādājos tikai ārpus Latvijas, pat tagad, kad tā ir ērti pieejama Stockmann veikalā. Kapēc ārpus Latvijas? Cenu kategorija ir ievērojami atšķirīga un pie mums šie produkti ir dārgāki kā citur. Bet ne par to ir stāsts. Vairāk par Diviem jaunumiem, kurus pārvedu no Barseolnas brauciena. Jā, par to Jums ar pastāstīšu jau pavisam drīz un bildes arī parādīšu. Un varbūt par video samontēšu :)

Atgriežoties pie MAC. Papildināju savu Mineralize skinfinish kolekciju ar 3 toni - Dark Deepest. Tumšākais no iedeguma toņiem . Manā kolekcijā ir:
- Give Me sun!
-Medium Deep
-Dark Deepeest 

Pasakaini pūderi ar lielisku pigmentāciju, viegli pludināmi un ekonomiski. Patīk arī iepakojums, interesantas formas, viegli matēta kārbiņa un iekšā ir spogulis, kuru es gan personīgi nekad neizmantoju. Vis univeresālākais no man esošajiem toņiem būs Medium Deep, tas derēs daudzām, nākamais būtu Give me sun! Un vis mazāk pielietojumu ikdienā varētu rast Dark Deepest tonis. 



ENG: MAC cosmetic has been in my kit for while now but each time when I have a chance  I get something new as my thoughts hasn't changed about the product quality.  Today I will talk about two products I brought back from Barcelona trip. Soon I will share the photos and my story about my trip too. 
But I will get back to MAC products.I got another Mineralize skin finish powder. This is my third one in shade Dark Deepest. 
Shades I have:
- Give me sun!
-Medium Deep
-Dark Deepest

Amazing powders, fantastic pigmentation, easy to blend and economic. I love the package as well- interesting shape, almost matt colour and a mirror inside. The most universal shade from my collection is Medium Deep, that will  work well with most of the skin colours. Second one would be Give Me sun and the last one for everyday use would be Dark Deepest. I chose it as I need really dark sun kissed shade in my kit. 




LV: Otrais jaunums, kurš tiešām ir jaunums manā produktu klāstā ir PREP+PRIME pūderis. Īpaši smalkais pūderis ir paredzēts, lai sagatavotu sjeas ādu, to izlīdzinātu un nedaudz nomatētu vai arī, lai nofiksētu tonālo kremu un to nedaudz nomatētu. Jāsaka godīgi, ka zīdainais pūderis man ļoti atgādina MUFE HD pūderi gan smalkuma, gan efekta ziņā. Ja nepieciešama jūtama matēšana, tad šis pūderis būs par vieglu. Izmantojot šo pūderi noteikti ir daudz vieglāk uzklāt un izpludināt bronzerus, sārtumus un pārējos sausos produktus, kurus klājam uz sejas ādas. Biju pārsteigta, ka trauciņā nebija sūklīša. Par laimi mājās ir daudz sūklīšu, kuru ievietoju trauciņā, lai pārnēsājot pūderi tas nekrātos virspusē. 
Kādas ir Jūsu attiecības ar bronzeriem un šāda tipa pūderiem? ;)


ENG: Second newcomer, that I got for the first time is PREP+PRIME powder. This super thin powder is supposed to prep skin or fix foundation and matt the skin slightly. 
I have to say that this feels 1:1 like MUFE HD powder. The texture and the effect is exactly the same. This powder will prep your skin well and it will be easier to apply powders, blushes and other dry products. I was just surprised that when I opened the powder there was no sponge inside. This left me thinking that the powder will make a mess if I will leave it  empty. 
What do you think about brozners and this kind of powders? ;)





" Tieši tas, kas nekad vairs neatkārtosies, dzīvi padara tik saldu." 

/Emīlija Dikinsone/

Post Comment
Bubio teica...

Es jau ilgu laiku mēģinu saņemties nopirkt kaut ko no MAC, tik daudz labu atsauksmju. :)

Anonīms teica...

Great review

Mel
www.girlandthepolkadot.com

Unknown teica...

Man vairs nav jāsaņemas... Daudz laba ;) gribu kādu tonālo, tik ar tiem bails ieberzties :D

Unknown teica...

I hope it was helpful ;)

Auto Post Signature