Top Social

KIKO Milano eye pencils



LV: KIKO make up Milano kosmētiku ilgu laiku noliedzu, jo nevēlējos ticēt, ka šī kosmētika ir laba, bet pienāk laiks, kad steriotipi izzūd un tu attopies ar pilnu sauju dažādu krāsu zīmuļiem un vairs nespēj saprast kurus, tad patiesi tev vajadzētu iegādāties. Tā lūk manā īpašumā nonāca 403 un 410 toņi, viens rūsgani metālisks, otrs pasakaini sapņaini zaļš tonis. Abi toņi pasakaini izskatās grimā kā arī piestāv pelēkām un zilām acu krāsām.  Zīmuļi ir mīksti, pigmentēti, viegli klājas,  kā arī tos ir viegli zpludināt. Vieni paši uz plakstiņa tie var izplūst un smērēties, bet ja acu plakstiņu sagatavosiet ar acu ēnu bāzi vai neitrāla toņa ēnām, tad šī problēma var tikt novērsta. Draudzene iegādājās lūpu zīmuli un lūpu krāsu un par šiem produktiem arī var teikt tik vien kā labas lietas. Re kā dzīvē notiek - pienāk brīdis, kad tiek veikti neplānoti un izteikti patīkami pirkumi. :) Vai kādai no Jums ir kādi produkti no Kiko Kosmētikas?  Varbūt pat ja nav produkti, tad ir kādas atsauksmes par šo kosmētiku, kura diemžēl Latvijas tirgū vēl nav pieejama, jo produktu klāsts ir plašs, interesants un cenu kategorija arī visai patīkama. 
Šāda zīmuļa cena bija 4.90 € 



ENG: KIKO make up Milano cosmetic brand for a long time was in my "no no" list. Actually for no reason and I am kind of sad about this state of my mind. As during my Barcelona trip I bought 2 absolutely amazing eye pencils in shades 403 and 410 . One is lovely copper shade and other one is magical green shade. Both are perfect for grey and green eye colours. Pencils are soft, pigmented , easy to apply and easy to blend. But for a long lasting effect eyelid has to be preped with eye shadow base or a neutural eyeshadow. My friend bought a lip pencil and lipstick from this brand too and has all the best comments about those products too. Well, now I see. There comes a time when you do unplanned purchases and are so happy you did them. :) Have you tired anything from Kiko make up cosmetic? Maybe you have any reviews about this brand? I have to say that this brand has  a wide range of products and lovely prices.  
Pencil price was 4.90 €





" Aiz visa redzamā atrodas kaut kas daudz bezgalīgāks; viss ir tikai ceļš, portāls vai logs uz kaut ko citu nekā pati redzamā lieta." 
/Antuans de Sent-Ekziperī /
Post Comment
Camille Sugar teica...

Foršas bildes :) Mans Kiko vēlmju saraksts ir garš :)

Unknown teica...

Kas tevi no KIKO interesē? :)
Paldies .. Bildes vienkāršas :))

Zanda teica...

Zīmuļiem abi toņi vienkārši paskaini! Tas zaļais tāds saldumiņš! ^^

Unknown teica...

Es sapratu, ka kopš jaungada man ir sākusies zaļā ēra :))

Camille Sugar teica...

Es gribu tonālo, kas tūbiņā (neatceros precīzi nosaukumu), zīmuļveida-krēmveidīgas acu ēnas un vļe kaut ko, tikai neatceros, wishlists nav pa rokai :D

SantaKudreņicka teica...

Par šo kosmētiku zināju jau kādu laiku, taču tikai nesen uzskrēju virsū viņu mājas lapai... un kā izrādās, Kiko kosmētika tiek sūtīta arī uz Latviju. :)
*Man gluži tāpat, kā Camille jau ir izveidojies savs vēlmju sarakstiņš- kas galvenokārt sastāv no zīmuļie acīm un lūpām. :D

esee teica...

Kiko BB krēms ir super, kā arī acu ēnas ir pigmentētas un ļoti viegli klājas un pludinās. Taču mans TOP 1 produkts (no visiem produktiem, kurus esmu izmēģinājusi no KIKO) ir krēmveida acu ēnas, kuru pigmentācija ir tika spēcīga, ka arī tās var izmantot kā laineri. :)

Unknown teica...

Njus izskatās, ka man būs nākamai reizei ar jāizveido vēlmju sarakstiņš :)

Unknown teica...

tā krēmveida ēnas pievienoju arī wish list. :) Citreiz veikalā grūti kaut kam piekļūt, jo tie cilvēki tur ir tik daudz :))

Auto Post Signature