Top Social

MAC Lightness of being





LV: MAC LIGHTNESS OF BEING kolekcija. 
Sekojot ziemas dziļajam vēsumam, nāk jaunas poētiskas krāsu gamas. Šie toņi spēlēsies uz sejas brīvi kā iedomāts lidojums.
Atbrīvojiet sevi no tumšajiem toņiem un izpētiet apsarmojošas lavandas, pērļainus šampanieša un blāvos piparmētru toņus. Acis un vaigi rotāsies vieglos pasteļtoņos kā perfekts kompliments rozīgām lūpām.  nagus atstājot neitrāli bēšus vai lavandas tonī. Izteiksmīgas krāsas mūsdienīgam garam. 

Toņi viegli un skaisti, noteikti vēlēšos šo kolekciju arī papētīt klātienē. jo vieglums, veselīgums un mirdzums atkal ir modē. Katrai meitenei šogad  noteikti pa kādam izgaismojošam pūderim ir jābūt lietošanā. Ko Jūs domājat par kolekciju? 

 Jaunā kolekcija pieejama MAC Stockmann Riga veikalā jau Janvārī.


ENG: MAC LIGHTNESS OF BEING
Poetic colour ushers in a new vitality following winter’s deep chill, as uninhibited shades dance across the face in a free-spirited collection inspired by whimsical flights of fancy.
Liberate yourself from darkened tones and explore the freeform movement of frosted lavender, pearlized champagne and pale mint green.
Eyes and cheeks explore a new lightness of being in sheer pastels, a perfect complement to rosy lips. Nails leave you free to be, in hushed beige and lavender…Expressive colour for the modern spirit..
What do you think of this collection? Would you like to try it? 


Collection available in January 2015 at:
MAC Stockmann counter in Riga, Latvia
MAC counters at Douglas perfumeries in PC Akropolis and PC Panorama in Vilnius, Lithuania


Post Comment
Anonīms teica...

Blāvā blondīne Mac reklāmā pavisam neuzrunā. :D Noteikti kaut jau gribētos izmēģināt un paskatīties no jaunās kolekcijas, aizčāpošu līdz Stockmann. :)

Unknown teica...

Blāvā blondīne tāda mostiska un mazliet medzīva, bet kā kolekcijas prezentēšanai koptēlā izskatās feini ;) man šo kolekciju gribēsies apskatīt, jo kolekcija rada nedaudz tādu Kiko sajūtu :D

Camille Sugar teica...

Kopā jau viss izskatās skaisti, bet man šis tēls gan vairāk asociējas ar pavasari. Blondīne man gan vairāk asociējas ar citplanētieti :)

Unknown teica...

Kolekcija varētu arī būt tādam sarmaunam pavasarim :)
Meitene gan patiesi tāda savdabīga ir izvēlēta :)

Auto Post Signature