Top Social

[ BEAUTY ] KIEHLS Hydro-plumping Re-texturizing Serum Concentrate








HYDRO-PLUMPING RE-TEXTURIZING SERUM CONCENTRATE

ENGKiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate was inspired by Dermatologist anti-aging hydration procedures, such as Juvederm® Hydrate, and is formulated with a potent complex of Plant-based glycerin - a natural “moisture magnet” and Shiso Leaf Extract, which helps protects the “anchoring” of deep moisture into the skin’s surface layers. This innovation, formulated after 29 trials, has been validated with excellent anti-aging hydration results sustained over a 72-hour period and skin penetration testing up to 10 layers in the Stratum Corneum 
Based on result of a stripping study done on surface layers of the skin (25 subjects)

I like this product a lot, have been using this for more than a moth and I do feel that my skin is way much better than before. It made me addicted - as if I don't use it, I feel like other products doesn't work as good as they could. 
Do you use serums underneath your regular skincare products? 
If you use serum- what is your favourite? 
Wish you an awesome day! 
Hugs 
Laura


HYDRO-PLUMPING RE-TEXTURIZING SERUM CONCENTRATE

 LV: Sievietes vēlētos, lai āda ilgstoši saglabātu jauneklīgi  tvirtu izskatu. Gadiem ejot, pavājinās ādas spēja saglabāt mitrumu, kas izraisa blāvumu, smalkas krunciņas un nogurušu izskatu. Piesaistot mitrumu no dziļākiem audu slāņiem ādas virsmai, var mazināt  krunciņas, raupju virsmas faktūru un atgūt jauneklīgu izskatu.

Inovācija, kas cīnās ar ādas novecošanos 
Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate  radīšanu iedvesmoja  dziļi mitrinošas pretnovecošanās dermatoloģiskās procedūras. Šī inovatīvā formula satur spēcīgu augu izcelsmes glicerīna kompleksu, kas darbojas kā dabīgs "mitruma magnēts" un Šiso lapu ekstraktu, kas palīdz mitrumu noturēt  ādas virsējos slāņos. Pēc 29 pētījumu rezultātiem ir apstiprināta spēcīga pretnovecošanās iedarbība, pateicoties pietiekamai ādas mitrināšanai 10 Stratum Corneum slāņos vairāk nekā 72 stundu periodā.
Startum Corneum * Pamatojoties uz ādas virsmas mitruma mērījumiem, kas tika veikti 25 personām. 


Man šis produkts ļoti patīk, šķiet, ka esmu kļuvusi atkarīga, jo lietojot jau vairāk kā mēnesi mans ādas stāvoklis ir  patiesi lielisks. Reizēs, kad produktu neizmantoju, rodas sajūta, ka citi produkti nestrādā savās maksimālajās iespējās.
Vai jūs izmantojat serumus zem citiem kopšanas līdzekļiem?
Ja leitojat kādu serumu, kurš ir jūsu favorīts?
Novēlu jums vienreizēju dienu!
Ar apskāvieniem,
Laura




Iegādāties Var Kiehl's stendā Stockmann veikalā

aptuvenā cena 62 eur
Produktu vērtēju kā izcilu



Post Comment
Zanda teica...

Man arī šis serums ļoti patīk. Pilnīgi sajūta, ka būtu uzlikta makeup bāze, bet seja jūtas tik mitrināta un feina ;)

Camille Sugar teica...

Šo man dikti slavēja kolēģe. Es serumus izmantoju galvenokārt ziemā, kad prasās pēc papildus mitrināšanas. Krājumos stāv daži labumi, bet pagaidām nav nepieciešamības, jo ziema ir silta un apkure arī nestrādā uz pilnu klapi.

Unknown teica...

esmu tavā pulciņā, tik nu jau esmu pamatīgi atkarīga. notekti iegādāšos atkāroti. :)

Unknown teica...

ūuu forši dzirdēt atsauksmes no citiem ar :) Bet nebūšu tā, kas varēs atzīt vai noraidīt faktu, ka ir alternatīvi produkti :)

Elīna Š. teica...

Man šobrīd ir divi, abi no The Body Shop - jaunības pilieni un C vitamīna serums.
Pēdējais ir mans absolūtais favorīts, āda paliek samtaina. :)
Piekrītu Kamilai, serumus vairāk lietoju tieši aukstajā sezonā.

Unknown teica...

Par serumu lietošanu aukstajā sezona varēšu piekrist, vasarā vairāk mitrināšana, vieglums un svaigums prasās ;) C vitamīns jau ir dikti labs - domāju, ka uz to būs ar jāatceras paskatīties ;)

Auto Post Signature