Top Social

LOccitane En Provence shop opening in Riga





Un beidzot tas ir noticis, pirmais pilnizmēra L'Occitane veikals ir atvēries T/C Spice. Man bija tā lieliskā iespēja apmeklēt atklāšanas pasākumu, šī pasākuma ietvaros konsultantu meitene ar mani pavadīja kādas 20min izstāstot par gandrīz visiem produktiem, kas pieejami veikalā. Kā arī viņai izdevās atbildēt uz maniem visai dīvainajaiem jautājumiem :) pēc šī mazā " terorakta" manā groziņā iekrita Mandeļu ķermeņa skrubis un ne jau pirmo reizi lietotais rokassomiņas izmēra roku krems ar šī sviestu. Vēl manā wish list ir dušas eļļa un Neroli & orchidée līnijas produkti. :) Ziemas periodam arī labi būtu rokassomiņā iemest 100% šī sviesta bundulīti, kuru var izmantot visur, kur vien ienāk prātā - pat uz sausiem matu galiņiem. 
Pasākums bija jauks ar dažādiem gardumiem, izteiktu Franču provansas muzikālo pavadījumu un pasakainu izlozi, kurā veina laimīga dāma savā īpašumā ieguva izcilu L'Occitane produktu komplektu. 
Veikala interjers veidots siltos toņos un ar tur pieejamo  pilno produktu klāstu ir pirmais veikals Rīgā. Pasākumu apmeklēja daudz sabiedrībā zināmu cilvēku, kā piemēram Anna Rozīte, Jaroslavs Barišņikovs, Līga Zemture, Natālija Berezina u.c.
No pasākuma devos prom ar 2viem, nevis vienu maisiņu, jo rīkotāji bija parūpējušies arī par jaukām dāvanām. Esmu ļoti priecīga izmēģināt jaunus produktus, jo šis zīmols manus skaistuma plauktiņus ir rotājis jau ilgu laiku. Plus man zināmie vīrieši, kuri ir mēģinājuši šos produktus, tos novērtē ļoti atzinīgi. Tā kā kungiem šeit ir atvēlētas vairākas produktu līnijas. Arī L'Occitaine ir parūpējiea par jau sagatavotiem dažādiem dāvanu komplektiem priekš svētkiem, kuri ir noformēti košos un interesantos iesaiņojumos. Šādas dāvanas noteikti neatstās nevienu saņēmēju vienaldzīgu :) 
Bildes no pasākuma un ar maniem prikumiem var apskatīt manā instagram @laura_valuta kontā ;) 
Lai jums skaista un neaizmirstamiem mirkļiem bagāta diena ! 
Laura













Pati biju uzposusies elegantāk :) Abi tās dienas pasākumi bija eleganti, sievišķīgi un klasisku tradīciju tendēti. Izvēlējos Mango suit - kleitu, Religion London- žaketi, Dune London - soma - Vicini - kurpes  Zara- cepure un H&M kaklarota. 
Dāvaniņā no L'Occitane saņēmu Jasmin & Bergamote ķermeņa kremiņu, dušas želeju un ziepītes, kā arī paraudziņus. Sev lietošanai iegādājos mandeļu skrubi un šī sviesta slaveno roku kremu. 



Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Skatos uz bildēm un priecājos par tevis izvēlēto outfit. :)

Unknown teica...

Paldies sirsniņ :) dikti mīļi :*

Unknown teica...

ah, atbildēju tev zemāk :)

Anonīms teica...

izskaties satriecoši! :)

Unknown teica...

wow you looked stunning :)

www.juodaplunksna.blogspot.com

Auto Post Signature