Top Social

[ Lifestyle ] Kiehl's Blogger breakfast

Hey, Lovelies :) 



Team of the day: Modris. Santa, Zanda, Kamila. MR. Bones, Me, Lelde, Hannele



ENG: Hey, fellas :) Oh, well Now is saturday evening.. watching C.S.I. , drinking prosecco with orange juice ( Mimosa)  & writing this post while enjoying Kiehl's Midnight recovery concentrate. This is all times best seller product from this company. Awesome lavender smell and I have a SPA feeling at home. Oh, bet let me tell you more. Even if I blog about make-up, style & beauty.. I am sometimes not up to-date or first to try most popular products... as I am single and do earn everything I have on my own. So My wish list is soooooo long... but dreams one way or another comes true. So I had a chance to know better Kiehl's cosmetics brand. I was invited to Bloggers PR breakfast to be able explore their world from history to products.
Kiehl's is well known for a long time. And was born in 1851 in NYC as apothecary. So therefore all products contains a very high quality ingredients. All products are formulated with a need of a sensitive skin in mind. Over 150 years Kiehl's offers high quality service - so they could be able to help anyones skin concerns. The best part is- don't be afraid of Kiehl's Shops as with every 5 minute ( free)  consultation you get free samples that are chosen and suited to to help your skin concerns. The Philosophy is   " Try before you buy". And I think this is the best thing. As most of my decisions are made upon trying and testing something.  I believe trying is the most important part. And Kiehl's philosophy is better getting one more friend than an unhappy costumer. So they offer 100% money back if the products doesn't work for you and they have a lovely motivation for you and for environment as If you bring back empty bottles ( Different amount- different bonus) you get something for it.. the more empties the bigger gift.
Kiehl's doesn't do sales.. and doesn't do gifts for purchase but they are generous in all other ways. :)
By the way Kiehl's is very male friendly too - wide range of products for male skin care too :) Oh., well what I am rumbling about- there are more than 1100 shops all over the world so get your lovely personality to the nearest shop the get the free consultation, skin testing and you will get an expert advices how to take care of your skin :) Oh, And I am more than happy now to get back to my chill & home spa as I got many lovely samples from their store too :)
Do you know what Kiehl's is? Maybe you have something on your beauty table or you have heard about some must haves from this brand? Tell me what you know ;)
Kisses

LV: Sveiki draugi! Ah, patreiz ir sestdienas vakars.. skatos C.S.I. , malkoju prosecco ar apelsīnu sulu ( Mimosa kokteilis) un rakstu šo ierakstu, kamēr izbaudu Kiehl's Midnight recovery concentrate .
Šis ir visu laiku pārdotākais Kiehl's produkts visā pasaulē. Vienreizējs lavandas aromāts un SPA sajūta ir panākta mājas apstākļos. Ak vai, bet ļaujiet man pastāstīt mazliet vairāk. Pat ar visu to ka rakstu blogu ( stāstu) par make-up, stilu un skaistumkopšanu, dažreiz es tomēr neesmu augustumos un par pašiem top svarīgākajiem jaunumiem neko neizinu un nēesmu tos mēģinājusi. To vis viarāk nosaka šķiet fakts, ka esmu brīva meitene, kas finansiāli pati par sevi rūpējas un ne vienmēr sanākt tikt pie visiem produktiņiem. Mans vēlmju saraksts protams ir ļoti garš. Bet sapņi vienā vai kādā citā veidā piepildās :)  Viens tāds bija uzacinājums piedalītes Kiehl's blogeru brokastīs, lai iepazītu un izpētītu Kiehl's skaistuma pasauli. 
Kiehl's ir zināms jau diezgan ilgu laiku un radās 1851 gadā Ņujorkā kā aptieka.  Šī iemesla dēļ visas produktu sastāvdaļas ir ļoti augstas kvalitātes.  Visi produkti ir izveidoti atceroties un pievēršot lielu uzmanību jutīgai ādai. Vairāk kā 150 gadu Kiehl's nodrošina ļoti augstas kvalitātes servisu, lai spētu palīdzēt cilvēkiem un piedāvāt tiem labākos produktus to vajadzībām.  Labākā daļa ir - nebaidieties no Kiehl's veikaliem/ stendiem, jo katra 5 minūšu ( bezmakas) konsultācija tev piedāvā ne vien īpaši tev veltītu laiku un informāciju, bet arī paraudziņus, kuri būs piemeklēti, lai palīdzētu tieši tavām ādas kopšanas vajadzībām. Viņu filozofija " Pamēģini, pirms nopērc" ir vairāk kā lieliska. Lielākā daļa manu lēmumu un izvēles iegādāties kādu lietu ir tieši to izmēģinot. Šķiet, ka izmēģināšana ir pati svarīgākā daļa. Kiehl's filozofija arī ir pareiza " Labāk iegūt vēl vienu draugu nekā neapmierinātu klientu". Šī iemesla dēļ Kiehl's nodrošina 100% naudas atgriezšanu, ja nēesat apmierināti ar produktu. Kā arī Kiehl's piedāvā lielisku motivējošu un dabai draudzīgu piedāvājumu- atnesot uz veikalu tukšus iepakojumus ( šakot ar 3) apmaiņā iegūstat kādu no produktiem dāvaniņā. :)  Jo vairāk tukšu ( tieši Kiehl's) pudelīšu, jo lielāka dāvaniņa. 
Kiehl's nepiedāvā atlaides un nedod dāvanas pie pirkuma- viņi ir dāsni, tikai nedaudz savādākā veidā. Starpcitu Kiehl's ir arī ļoti draudzīgs ar vīriešu dzimumu. Piedāvājot ļoti plašu kopšanas līdzekļu klāstu. Labi, ko es te kladzināšos- ir aptuveni 1100 veikali visā pasaulē, kur jums  ar savu burvīgo personību ir iespēja doties, lai iegūtu savu bezmaksas konsultāciju, ādas testu un noskaidrotu, kuri produkti ir nepieciešamāki tieši Jums, kā arī saņemt savus paraudziņus izmēģināšanai. :)  Labi, patreiz būšu vairāk kā priecīga atgriezties savā atpūtā un mājas SPA zonā, jo  arī es tiku pie saujiņas paraudziņu, ko man ir iespēja izmēģināt :)
Vai esat pazīstami ar Kiehl's ? Varbūt jau kas rotā Jūsu skaistumplauktiņus vai arī kārojat kādu populāru šī zīmola produktu? Pastāstiet man visu ko zinat !
Bučas









All Photos : Santa Kudreņicka ( Paldies tev milzīgs)


Post Comment
Camille Sugar teica...

Ha ha! Es ar to maizīti :D

Unknown teica...

Mīļi tu ar to maizīti! Plus arī Tu ar par mani! Jo Es vnk satura dēļ tādas nevaru ;)

Auto Post Signature