Top Social

[ Make-up] Cailyn cosmetics

Hey, Fabulous!

ENG: Today will show and tell a bit about a make-up brand CAILYN. And these are My first ever products from this make-up brand and I have to say that I am really digging them. Packaging, design is different from all of the other brands I know but that's just a small part what makes them really special and cool. Thanks to Altamisi.com for letting me try them and even fall in love with them. As you see I got 4 products. Lipgloss, eyebrow gel, eyeliner and eyeshadow pencil. My favourites are eyeliner and lipgloss but just cause I use them most often. The product design is nice and lovely to use. 
As my camera is at the doctor... I dameged it and now it needs some repairs. So swatches will come in onother post. With a full make-up look - using these products. :) 
Have you tried Cailyn comsmetics? 

LV: Šodien parādīšu un nedaudz pastāstīšu par CAILYN kosmētiku. Šie ir mani pirmie produkti nomšī brenda un jāsaka, ka mani ir aizrāvuši. Iepakojums, dizains ir atšķirīgs no citiem brendiem. Bet tā ir tikai maza daļa, kas padara viņus īpašākus un lieliskus. Paldies Altamisi.com par iespēju šos produktus izmēģināt un ar tiem iepazīties. Kā redzat man ir 4 produktiņi: lūpu spīdums, uzacu gēls, acu laineris un acu ēnu zīmulis. Mani favorīti protams ir acu laineris un lūpu dpīdums , jo tie tiek lietoti vis biežāk un sastāda kosmētikas maciņa un ikdienas make-up produktu minimumu. Lieliski ir tas, ka gan lainerim, gan uzacu gēlam iepakojumā līdzi nāk otiņas uzklāšanai, kas palsēptas korķītī. Tātad par otiņas aizmirsšanunnevar būt ne runas. Ptiņas arī ir kvalitatīvas unparocīgas, bet to es jums atrādīšu nākamajā rakstā, kopā ar toņu apskatu. Bet tā kā mana kamera servisā dakterējas.. (Ak, es, neveiklā jau viņu savainoju. ), tad apskats un kārtīgs make-up taps kolīdz tikšu pie tās atpakaļ :) 
Cai esat lietojušas kādu produktu no Cailyn vai varbūt ir kas dzirdēts? Padalieties ar mani, ļoti interesē. 





ENG: By the way last week was pretty awesome. 3 times I went to the gym for a session with my trainer. He is awesome. He is a perfect coach. Keeps me going and motivated and at the same time we have such a good laugh together about everything.  Tuesday I went to the concert at Palladium concert hall- the band was neww to me - called Gogol Bordello . Very simillar to Goran Bregovic ( as I like that guy a lot)  thursday I went again to the Abs + back group training- I love it. Really feel the muscles after a 50min workout. After work that day I went with a friend to the cinema - watched the magical movie " Grace of Monaco" it is abeautiful historical movie. Suggest everyone to watch it. 
Friday I had a fun day with many girls getting them ready for weddings. And after thatwent to the Glam Glow presentation - they had launched new hydrating face mask. And the smell of it is just beyond amazing. Those who follows me on instagram @laura_valuta  already seen the desing and the colour of the pot :)  saturday I worked and in the evening had my bestie over ... So we did had a couple of beers and a lovely chat followed by a night ride with rollerblades. So I have to say that the week was full of fun and interesting moments. :) even if the weather hasn't been the most wounderful and warm. Ahead I have again week full of work and this week I believe I will head to the gym 5 times :) will see how I will manage it. 3 times session with trainer & 2 times group trainings will try ABL - ( legs and ass) and will try Zumba :) wish you an easy start of the week
Lot's of Love
L. 

LV: strpcitu pagājušā nedēļa izvērtās diezgan neaizmirstama. 3 reizes sporta zālē ar treneri. Kurš ir vienkārši lielisks. Kā treneris perfekts. Liek man darīt vairāk kā pati sev liktu un labi motivē. Tai pat laikā treniņos paspējam vēl kārtīgi izsmieties. Otrdien es apmeklēju koncertu Palladium koncertzālē. Šī grupa man bija kas jauns saucās Gogol Bordello. Mūzika līdzīga slavenajam balkānu dziedonim Goran Bregovic. ( kurš man jau nu ļoti patīk). Ceturdien apmeklēju jau otro reizi abs+ back treniņu, kurš man ļoti patīk. Presītes muskuļus pēc 50 minūšuntreniņa jūtu ļoti izteikti. Vakarā pēc darba vēl ar draugu aizdevāmies uz kino noskatīties maģisko " Grace of Monaco" filmu. Skaista vēsturiskāfilma, kuru notiekti iesaku noskatīties visiem. Piektdiena bija jautra diena kopā ar meitenēm, kuras pucēju kāzām. Sanāca pat priekš divām dažādām :) pēc tam apmeklēju salvenā Glam Glow prezentāciju, kurš laidis klajā jaunu produktu. Mitrinošu sejas masku. Tie kas man seko instagram@laura_valuta jau ir redzējuši iepakojumu, tik žēl, ka bildei nav iespējams pievienot aromātu, aks ir vairāk kā pasakains.  Sestdien pēc darba ciemos pie manis ieradās draudzene, ar kuru pie Coronas aliņiem papļāpājām un tad vēl aizdevāmies naksnīgā izbraucienā pa pilsētas centru ar skrituļslidām. Man šķiet, ka ndēļa bija pirlna ar interesantiem notikumiem un momentiem.:) pat jau laiks arā nav bijis tas skaistākais un siltākais ir iespējams to pavadīt visai interesanti. Tagad man priekšā darbīga nedēļa, kurā es centīšos iekļaut sporta zāles apmeklējumu katru dienu, tātad 5x .. 3 ar treneri un 2x grupu nodarbības, kur vēlos izmēģināt Abl (dibenam un kājām) un Zumbu :) 
Novēlu jums vieglu nedēļas iesāku,u, ar mīlestību,
L. 



Post Comment
Camille Sugar teica...

Es par Cailyn esmu dzirdējusi, bet rokās neko neesmu turējusi :) Gaidīšu apdeitus par sporta tēmu :)

Unknown teica...

Izskatās, ka tu vienīgā vispār ko esi dzirdējusi... kaut gan man darbā meitenes ieraugot- teicās, ka ar gribot spīdumus un ko tur vēl no šī zīmola :) Tā, ka laikam tas, ka iegādāties to nevar visur kur ienāk prātā nedaudz bremzē izplatību :(
Par sporta tēmu update noteikti būs, kur tad bez tā ;)

Unknown teica...

Great products & I really love the clean lines and colors in of this post!

http://blingaholic88.com

Auto Post Signature