Top Social

[ FASHION ] H and M Spring 2014 Collection Showroom

Hello, Beautiful! :) 

ENG: Finally I can and want to share my experience at H&M Riga showroom. Was So delighted to be there. Oh, sad that I didn't met much Bloggers I thought I will, so I can meet them personally. BUT that doesn't change the fact That I Still LOVE this collection. F*ing amazing. ( pardon for my french) 
So I won't talk a lot as the collections talks themselves. ENJOY Loves. 

LV:  beidzot es varu un vēlos dalīties ar jums savā piedzīvojumā no H&M showroom. Biju tik iepriecināta tur atrasties. Ah, žēl, ka nesanāca satikt citas blogotājas un iepazīties. Bet, tas nemaina fajktu, ka esmu patiesi iemīlējusies šajā kolekcijā. F*ing vienreizēja. ( atvainojos par savu franču valodu) Es daudz nerunāšu, labāk parādīšu kolekciju un savas mīļākās lietas. Izbaudiet mīļie.






















All photos taken by Amazing Jānis Luste ( Lustephoto )


ENG: The pieces I am holding in my hands are the ones I love the most - but the rest of the collection is so cool that it was really hard to pick ones. I went for those I would really buy. Follow H&M on social sites & tomorrow on 10th of April new Collection hits the Galerija Centrs H&M store in Riga and other stores around the world! 

LV: Gabali, kuru turu rokās ir tie , kurus visvairāk iemīlēju, bet pārējā kolekcija ir tik lieliska, ka bija grūti izvēlēties tos īpašākos. Izvēlējos tos, kurus patiesi iegādātos. Sekojiet H&M sociālajos tīklos un rīt 10tajā  Aprilī kolekcija būs pieejama Galerija Centrs H&M veikalā. 
Post Comment
Bubio teica...

Ja godīgi, visās bildēs pamanīju tikai Tevi! :D Ļooti skaista. H&M ir mana mīlestība ar visām skaistajām drēbēm un viņu superīgajiem cilvēkiem, kuri agrāk man bija paši lieliskākie kolēģi. :)

Unknown teica...

Eh, es kā melns plankums uz visa tā gaisīgā un vieglā. :) Šī kolekcija ir burvīga, materiāli patiešām patīkami gan uz tausti gan vizuāli. :) Nu re kā - pat ja kolēģi vairs nav tie paši, mīlestība paliek tik un tā :)

Anonīms teica...

Amazing pieces! I can't wait, I love this collection!

Viky --- MySecretFashionPoison

Unknown teica...

This one for sure is the best affordable collection this spring :)

Elīna teica...

Kolekcija skaista, it īpaši melnā kleita un vēl viena, kas nav nobildēta. :)
Ļoti patīk Tava blūze (?) un rotas. ;)))

Unknown teica...

kolekcija dikti dikti dikti skaista, bet nav tā lētākā... nopirku no parastās conscious kolekcijas bikses un jāsaka, ka materiāls lika saprast, ka es exclusive baidos pirkt.. ļoti smalki un trausli- viegli uzraujami un sabojājami :(

Unknown teica...

Love your outfit!!!!

Lakshmi in Trance

Auto Post Signature