Top Social

MAC Fix +

Hey, Beautiful Super Stars!

ENG: Today I will tell why I decided get Fix+.  That was because I had heard of others bloggers, make-up artists and world class celebrities liking it and wanted to see what the rave was about. I guess I figured why not, right? So my friend took one back to Latvia from Miami :) At least I know I have a real deal :) 

 Fix+ that is a soothing moisture mist than can be used before or after makeup. It can also be used together with a pigment to create eyeliners or with eyeshadows for a more metallic effect.

I like that on the top of the bottle you have the option to lock the pump so it doesn't leak on anything when you travel or take it with U. I also think that the spray comes out in a nice even mist- it's not like a stream of liquid. It comes out in a perfect even mist that covers your entire face with every spray.
I use this one always after finishing make-up to blend everything together and take away that powdery look. 
As well I use with foundations or products I want to make more liquid like. 
Overall, I'm happy with this purchase. There are so many ways Fix+ can be used in your day-to-day routine. It is a good multi-use product. If you have tried it let me know what your thoughts are. If you have any questions, feel free to ask. :)

LV: Šodien pastāstīšu, kapēc nolēmu iegādāties Fix+. Tas notika tāpēc, ka lasīju daudzos blogos, dzirdēju no pasaules slaveniem vizāžistiem un pazīstamām slavenībām, ka šis produkts ir lielisks un nepieciešams. Tapēc gribēju uzzināt par ko, tad tāda aizrautība. Es padomāju, kapēc gan ne, vai ne? Tapēc man paveicās, ka draudzene varēja atvest vienu no paša Miami :)  Vismaz zinu, ka tas ir pavisam autentisks :)

Fix+ tas ir  mitrinošs sprejveida līdzeklis, kuru var izmantot pirms un pēc make-up uzklāsšanas. Tos var lietot kopā ar pigmentiem, ēnām, lai izveidotu lainerus vai noturīgākas, mirzošākas ēnas. 

Man patīk, tas ka flakona vāciņš ir slēdzams, lai tas neiztecētu, ja tas tiek pārnēsāts vai ņemts līdzi ceļojumos. Man arī šķiet, ka produkts izsmidzinās vienmērīgā, vieglā migliņā, nevis šļakstveidīgi. Ar dažiem spiedieniem pietiek nosmidzināt visu seju. 
Es šo produktu vienmēr lietoju pēc grima uzklāšanas, lai samiskētu kopā visus izmantotos produktus un noņemtu pūdera efektu.
Lietoju arī ar tonālajiem kremiem vai krēmveida produktiem, kuru konsistenci vēlos padarīt šķidrāku, 
Kopumā esmu ļoti apmerināta ar pirkumu. Ir tik daudz veidi kā fix+ var tikt izmantots ikdienā, kur, noteikti, pat pusi vēl nēesmu atklājusi. Lielisks multifunkcionāls produkts. 
Ja esat to mēģinājušas pastāstat ko Jūs par viņu domājat. Vai arī, ja jums ir kādi jautājumi, tad droši tos varat uzdot.




 

MAC Fix + : 
  • Travel friendly lock/ Ceļojumiem draudzīgs iepakojums
  • Multi-use / Daudzfuncionāls pielietojums
  • Gets rid of powdery finsh/ Palīdz atbrīvoties no pūdera efekta
  • Doesn't run eye makeup/ Neizbojā, fiksē grimu
Post Comment
Zanda teica...

Šitas ir baigi labs, vismaz cik par viņu runā. :) Man jau visvairāk šo gribas, jo tas redzami uzlabo acu ēnu pigmentāciju. :)

Unknown teica...

Par viņu runā, nevis tapēc, ka tas ir M.A.C, bet tapēc, ka produkts tiešām ir foršs. Jāsaka, ka es noteikti šo produktu iekļauju savā patstāvīgajā PRO koferī un turpināšu iegādāties un ar viņu strādāt + eksperimentēt kā viņu vēl ir iespējams izmantot ;)

Auto Post Signature