Top Social

[ Fashion ] H And M Conscious exclusive

Hey, Loves!

ENG: Today  I want to share with you an absolutely amazing collection from H&M :) Conscious & Conscious exclusive. I went on friday to the H&M Riga showroom to check out all the new pieces. And I went crazy - the collection is Such a perfection. I want to have so many pieces from this collection. Some of them reminds me Balenciaga designs, some McQueens but in a very good way as I really love those brands and I do really love H&M... and they have such a good quality. 
This is A first post about this collection- more to come. ;)


LV: H&M 10. aprīlī atklāj jauno Conscious un Conscious Exclusive kolekciju. Ar diviem jauninājumiem — organisko ādu, ko piedāvā zviedru ādas piegādātājs Tärnsjö, un organisko zīdu — kolekcijās parādīts, ko iespējams radīt no ilgtspējīgākiem materiāliem. Līdztekus šīm kolekcijām H&M ievieš arī jaunu etiķešu sistēmu CleverCare, ar ko norāda, kādus paņēmienus izraudzīties ilgtspējīgākai apģērbu valkāšanai un kopšanai.

Conscious Exclusive ir īpaši modelēta mazās sērijas kolekcija, kuras flamenko un bohēmas iedvesmotie apģērbi gatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un papildināti ar teatrālām un sarežģītām detaļām. Kolekcijas jaunie materiāli ir organiskā āda, kas iegūta no organiskās gaļas ražošanai Zviedrijas fermās audzētām govīm, un organiskais zīds no organiskajiem zīdkokiem. Kolekcija būs pieejama 150 īpaši izraudzītos H&M veikalos visā pasaulē un tiešsaistē. Atsevišķi apģērbi tiks pārdoti arī Amberas Valetas īpašās ekoloģiskās atbildības iniciatīvas Master & Muse ietvaros vietnē yoox.com.

Šis ir pirmais raksts par šīm kolekcijām :) Vēl sekos arī bildes no Rīgas H&M showroom, kur es visu arī aptaus'tiju un apskatīju un ak jel.... SONO INAMORATA ( iemīlēties -no itāļu valodas) Naudas maisu man un es pusi kolekcijas savā skapī gribētu ielikt noteikti... Vismaz exclusive kolekciju visu. 
Ak mīļās, vai jums nešķiet, ka kolekcija ir izdevusies? 


















ENG: Do you have your favourite pieces? Would you like to have any of them. Let me know. Maybe our choice is similar. I will share my favourites on my next post about Conscious collections ;)  Have a fantastic day,
Kisses

LV: Tātad gribu zināt kas jums patīk? Es godīgi sakot neticēšu, ka pilnīgi nekas varētu nepatikt... Tik tik Tik skaistas drēbītes. Ak pavasar! Nāc tak ātrāk!
Super dienu jums ,
bučas
Post Comment
Bubio teica...

Ļoti patīk, ka viss ir gaisīgs un viegls! :) Favorīts garā mežģīņu kleita.

Sabīne teica...

Garā, melnā kleita vienkārši ahhhhhh, gribu, gribu, gribu!
blūzes arī super skaistas, es tikai noņemtu tos plastmasīgos akmeņus.

Unknown teica...

Ir ir fantastisks viss... Šādās reizēs gribētos pelnīt miljardus, lai to visu varētu atļauties ;)

Unknown teica...

Tie plastmasīgie akmeņi ir atsevišķa kaklarota, tie nav klāt apģērbam, tā ka nekas nav sabojāts ;)

Unknown teica...

Can't believe these are from H&M!!! I so love every single piece!

Lakshmi in Trance

Unknown teica...

Amazing right? :) Love this one so much

Auto Post Signature