Top Social

[ Style] Master feminine look

Hello, Gorgeous ladies :)

ENG: Today a few style tips.  As much as we love borrowing from the boys, sometimes its nice get in touch with our feminine side! Few details can make a big difference in your everyday style. So my advice would be: 

LV: Šodien daži modes padomi. Lai kā mums pēdējā laikā patīk visu aizņemties no puišiem, dažreiz ir jauki tomēr atgriezties pie mūsu sievišķīgās puses. Dažas detaļas var piešķirt lielu atšķirību jūsu ikdienas stilā. Mani ieteikumi būtu: 

Master feminine look!!!






TIPS/ IETEIKUMI
1. Tie a bow in your hair/ Iesieniet matos banti
2.Try delicate jewelry/ nēsājiet smalkas rotas
3.Use hosiery to your advantage/ izmantojiet zeķes
4.Exercise your right to ruffles/ Iemācieties izmantot volānus
5.Lay on the lace / saplūstiet ar mežģīnēm
6.Harness the power of pink/ Izmantojiet rozā spēku
7.Belt it/ savelciet jostu
8.Add a touch of embellishment/ izmantojiet rotājumus
8/2 :) Opt for a waist-cinching coat/ izvēlieties mēteli ar lapsenes vidukli

ENG: How about you? Do you like feminine looks? I hope  this advice  is helpful. :)
Have a mind blowing and glowing day! With Love 

L.

LV: Kā ir ar jums? Vai jums patīk sievišķīgās modītes? Ceru, ka mani ieteikumi noderēs. ;)
Lai jums prātu neaptveroša un mirdzoša diena! Ar mīlestību 
,
L.
Post Comment
Unknown teica...

Sveika! Laikam saule pozitīvi uz mums šodien iedarbojas un gribas vairāk sievišķības! Manā blogā http://kristinesfashiondiary.blogspot.com/ tapis raksts par godu tikko nopirktajiem svārkiem ar volānu!
Man viennozīmīgi garderobē līdz ar pavasara saulīti jāienes sievišķība..citādi no skapja malas uz mani rēgojas kārtējie boyfriend džinsi, ādas jaka, baikeru veste, svīteri utt. :D

Unknown teica...

Ah, man ar vaig ieviest pavasara garderobi :) liekas jau ka saulīte vairs prom nedosies, bet tas tāds apmāns tik :(

Camille Sugar teica...

Sievišķīgas lietiņas ļoti patīk. Diemžēl darba specifika neļauj staigāt mežģīnes. Tā blūze ar gliteru apkakli ir superīga :)

Unknown teica...

Nopietns darbiņš, ja mežģīnes nav pieļaujamas pat detaļās. Bet ja nevar darbā, tad noteikti var ārpus ta :) Arī tas ir patīkami :)

ginta_b teica...

Sievishkigas lietas patiik, bet meiteniigas gan laikam nee, bluuzes nepatiik... ar tieshi shaadu jostinju apjozhos ik pardienas, vairaak taada underground shkjiet kaa sievishkiigaa stilaa...iespejams viira kreklus ar spigulainaam spraadzeem matos un sarkanu luupu kraasu, teiksim arii tas ir sievishkjiigi vai ne

Una no Vēlais rīts teica...

Jā, man arī grūtāk iet ar to sievišķīgo pusi, bet noteikti kādā pavasarīgā iepirkšanās brīdī nopirksies kāds rozā/lillā priekšmets un varbūt šis tas ar mežģīnēm..

Unknown teica...

Jostiņa šī noteikti nav no smalkākajām, bet tas vairāk tāds mirkļa vājums bija izvēlēties viņu, jo es savam mētelim vidukli izceļu tieši ar šādu jostu... Te vairāk ir piemērs par faktūrām, siluetiem, krāsām un pašu asesuāru kā tādu, jo gaumes mums visām dažādas.. pamatu ņem jostu, bet pašas jostas dizainu izvēlas katra pati ;) Sarkanas lūpas noteikti ir sievišķīgi :)

Unknown teica...

Noteikit, vienā piegājienā viss kas minēts nav jāsakarina uz sevis, bet detaļas noteikti piešķirs tādu vieglāku un sievišķīgāku koptēlu :)

Auto Post Signature