Top Social

[ Fashion] YAYOI extravagant jewellery

Hello, Angels! 

ENG: Today I would love to tell and show you a bit about Latvian jewellery brand YAYOI. For the first time when I saw these pieces I fell in love and I even didn't know they were our Latvian girls who created them. They were pieces we used for a Beauty shoot. So I do love bold jewellery and this one is so magical - I can't even find the right words to describe it- I just really love it. So The girls are working really hard and I would love that they do go worldwide with such a perfect design :)

LV: Šodien vēlos parādīt un pastāstīt mazliet par Latvija rotaslietu brendu YAYOI. Pirmo reiz, kad ieraudzīju šīs rotas, es uzreiz iemīlējos tajās, pat nezinot, ka radītas Latvijā. Mēs šīs rotas izmantojām fotosesijai, kuru bildējām kādu laiku atpakaļ. Tā kā man patīk pamanāmas un lielas rotas, tad šīs mani apbūra uzreiz. Īsti pat nespēju atrast pareizos vārdus kā raksturot tās- es viņas vienkārši mīlu. Tā kā meitenes strādā ļoti cītīgi un smagi, kā arī dizains ir augstas kvalitātes un skaists, tad es labprāt dalos, lai viņu darbi ir zināmi visā pasaulē. 

Check the site/ mājas lapu apskatiet HERE






ENG: My favourites are bracelets and stone necklaces. Amazing. I will sure get a bracelet. Perfect for Spring/ summer season to make my outfits stand out more :) 
Support the girls HERE
Do you like this jewellery? Or you better go with fine pieces? 
With Love ♥,
L.

LV: Mani favorīti ir rokassprādzes un kaklarotas ar akmeņiem. Vienreizējas! Es noteikti iegādāšos rokassprādzi. Perfekta rota pavasara/vasaras sezonai, lai piedotu koptēlam odziņu. :)
Atbalstīt meitenes var ŠEIT
Vai jums patīk šīs rotas? Vai jūs dodat priekšroku smalkām rotām? 
Ar mīlestību ,
L.

Post Comment
Zanda teica...

UU, smuki! Malači meitenes! :)

Unknown teica...

Jap, meitenes tiešām jāslavē! Ir ar ko lepoties mums šeit :) Un cenas ar ir ok. :) Nav zemākās un nav arī traki augstas.

Unknown teica...

No Yayoi mana favorīte arī ir roksassprādze un krāsas ļoti smukas. Savu jau esmu noskatījusi :) Tikai pirms tās gribu vēl kādu rotu no COOEE Design nopirkt, tām šobrīd atlaide :D

P.S. Kad uzklikšķinu uz kādu citu tevis norādīto adresi, sanāk, kad iziet ārā no tava bloga un nākas pēc tam atkal no jauna iet iekšā :D Man tas šķiet bezgala neērti, to var mainīt - liekot citu saiti, jāieklikšķina - atvērt jaunā logā. Sorry, nekā personīga...varbūt man vienai tas šķiet neērti :D

Unknown teica...

Paldies, laikam nepārbaudiju visas ;) paldiessssss

Auto Post Signature