Top Social

[ Beauty ] L'Oreal ELVITAL Fibralogy

LOREAL
ELVITAL
FIBRALOGY



ENG:  Hi, today I will talk about something new for hair.. at the beginning of the year I received from L'Oreal Elvital Fibralogy shampoo, conditioner & a Booster for hair thickening. It has been quite a while since I use it and my blond hair is better- the hair is not so thin as it was before. When I wash my hair and just blow dry I look like a lion :D But thanks to technology I have my hair straightener :)
The first  thing  I was happy about - was the scent of this product- SO SO SO yummy! Mmmmm sometimes I feel I could drink slash eat it... Ok a bit weird but it smells really delicious. 
The most important think about this product is Filloxane that does all the trick. It get's into the hair and spreads out. So the hair becomes a bit thicker each time you use it. And as well important is that after washing my hair and using this product I can easily get my fingers trough my wet hair. I hate If I can't cause I know that later I won't be able to anything with my hair. 
I love the packaging colour as well - very very nice. Blue and pink. Very girly ;) 
As for the thickening product I give 9/10 worth trying! :)
But keep in your mind  our hair are different, lifestyle is different, water we use is different.. So my opinion is very individual. ;)
Have a hairy day :) Or better say good hair day! 
Lot's of  Love, 
L

LV: Hey, šodien parunāšu par kaut ko priekš matiem  ( Paula šis noteikti tev varētu patikt), Gada sākumā no L'Oreal saņēmu Elvital Fibralogy šampūnu, kondicionieri un matu biezinošu koncentrātu. Ir pagājis diezgan laiciņš kopš to lietoju un mani smalkie, blondie mati ir noteikti kļuvuši biezāki kā bija. mata struktūra ir resnāka. Viņi noteikti nav palikuši vairāk :D Kad izmagāju matus un izfēnoju, tad izskatos pēc lauvas :D Paldies tehnoloģijām, ka ir izdomāti taisnotāji. :) Pirmais kas mani iepriecināja bija aromāts- TIK TIK TIK gards! Mmmm dažreiz šķiet ka vēlēšos to izdzert vienāds ar apēst.. Labi, ir nedaudz dīvaini, bet smaržo tiešām tik gardi. 
Pats svarīgākais šajā produktā ir  Filloxane augstā koncentrācija. Iekļūstot mata un izplešoties tā ar katru lietošanas reizi matu padara vizuāli biezāku. Vēl bez smaržas pievērsu ļoti patīkami uzmanību tam, ka slapjiem matiem varu brīvi izlaist cauri pirkstus un tie nesaveļas.  Es neciešu, ja to nevaru izdarīt, jo vēlāk ar sausiem bez sāpīgas matu plēsšanas neiztikt. 
Protams, arī patīk iepakoums- tā krāsa- tik jauka. zils un rozā -tik meitenīgi ;)
Produktam ar tā uzdevuma tikšanu galā varu dot 9/10 - manuprāt ir mēģināšanas vērts! 
Tik atceramies, ka mūsu mati atšķiras, dzīves veids atšķiras, ūdens ko lietojam atšķiras, tapēc mans viedoklis ir personisks. 
Nu ko, lai jums mataina diena ;) vai labāk teikt matu labā diena!
Ar lielu  mīlestību,
L






Post Comment
Elīna teica...

Izskatās ļoti forši, bet es savai kaprīzajai galvas ādai varu atļauties lietot tikai eko šmeko šampūnus, citādāk nieze ir tik šausmīga, ka pilnīgi raudāt gribas. :(

Camille Sugar teica...

Izklausās interesanti :) Un, manuprāt, tev nav smalki mati :D

Unknown teica...

Njā, ja prasa eko, tad jādod eko... MN tieši no eko mati kļūst sausi un raupji :( bet, kā jau saku katram savs :)

Unknown teica...

Par amlkajiem matiem runājot,- es tos salīdzinu ar tiem kādi man viņi bija, kad bija tumši, nebalināti :) bija cita biezuma bize, tagad noteikti ir salīdzinoši plānāki :(

Bubio teica...

Man patīk produktu dizains un tas jau ir daudz! :D :)

Unknown teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Zanda teica...

Varētu būt, ka sērija ir jauka, bet maniem matiem galīgi nepatīk L`Oreal matu balzami. Kopš ilga pārtraukuma nopirku pamēģināt (balts ar sarkanu iepakojums), un reāli, kad izmazgāju bija sajūta, ka mani mati nav dzīvi un viegli krītoši, bet gan smagi un tādi nepatīkami.
Šeit noteikti pie vainas matu īpatnības, bet gribēju vismaz padalīties ar nelielo sāpi :(

Unknown teica...

:) Tas tā kā ir forši :))

Unknown teica...

Tu šo nēesi mēģinājusi cik noprotu? Balts ar sarkanu- hmmm nenāk prātā kurš tas varētu būt- jo patreiz gandrīz pat pēc ienīsšanas esmu iemīlējusies un uzksatu par maģisku līdzekli. Par to noteikti uzrakstīšu atsauksmi- jo lietošanā sākumā bija drausmīgi nepraocīgs, bet atradu veidu kā lietot un viss bez viņa nespēju.. Tā nu mums te iet ar glavas ādām, matiem un visām šitām lietām :)

Auto Post Signature