Top Social

[ Beauty ] La Mav Organic Skin science

Hello, Love pies! 

ENG: today about a product I am already looking forward to buy again.. Wich one? LaMav skin brightening Anti dark - circle & ultra firm eye gel. I ve been using this one already for one and a half month- every evening and morning. And even if I jump in my bed really tired I jump out of straight ahead if I forget to use my cream. I can forget to brush my teeth, but not about this one. I got this from Lithuania and I have to say THANK You Inga. This is absolutely amazing. Even if I don't have dark circles under my eyes, there is still a bonus- I got up in the morning with nice, and good looking eyes. no puffines, no signs of tiredness. Just perfect. And as I am owner of dry skin - I have quite a lot fine lines around my eyes and this cream has changed my way of thinking that nothing except surgery can help me. Ok, I still have wrinkles there when I smile. But the small ones are gone. The bigger ones are a bit softer than they were.  And the big PLUS to all is that this is a Organic product. 

Will tell you more about La Mav as a brand cause I didn't know about it anything before I got this amazing cream.
La Mav is a Luxury, certified organic and anti-ageing skincare bramd formulated with Bio-actives delivering visible results ( This is true) 
La Mav founder Tarj Mavi is passionate about the natural work we live in. Inspierd by her passion for eco-friendly world, she researched BIO-ACTIVE ingredients.  These active ingredients are bio- compatible that work with the skin to provide visible results. 25 years in research and developement field, she deweloped Astralia's own unique certified organic anti-ageing skin care range.

Australian, Organic, Proven Bio-Actives and Cruelty free! This is my brand as  I am getting more and more in to vegetarian lifestyle :) 

Check Here http://www.bioeco.lt, here http://www.lamav.com or  http://www.lamav.lv for more detailed info.

Today is my birthday, so I will stop writing and will go get ready for the celebration!
Have a lovely day cause mine is quite rainy!
Lots of hugs!








LV: Šodien par produktu, kuru noteikti grasos iegādāties atkārtoti. Kurš? Jūs jau bildēs redzat :) LaMav Anti Dark-circle & ultra firm eye gel.  Šo kremu lietoju jau vairāk kā pus otru mēnesi no rīta un vakarā. Ja aizmirstu vakarā uzklāt un atceros to tikai gultā, tik un tā lecu no tās laukā un skrienu zieķēties.  Saņēmu to Novembra vidū no Lietuvas un jāsaka milzīgs paldies Ingai par šo kremu.  Viņš ir pilnībā satriecošs. Principā par lokiem zem acīm ļoti sūdzēties nevaru, bet lietojos šo kremu no rīta pamostos ar smukām ačtelēm nevis miniatūru variantu, ko knapi var spogulī saskatīt. Vienkārši lieliski. Un tā kā es ikdienā sadzīvoju ar sausu, pat dehidrētu ādu :( man ap acīm ir sīkas krunciņas, kuras lietojot šo kremu ir tiešām samazinājušās. mazākās ir izzudušas, bet lielākās ir kļuvšas mīkstākas ( ne tik izteiktas) . Un man jau protams, šķiet, milzīgs plus, ka šī ir Organiskā kosmētika. 

Pastāstīšu vairāk par pašu LaMav, jo pirms saņēmu šo kremu, par šo zīmolu neko nebiju dzirdējusi, kur nu vēl mēģinājusi. La Mav Organic Skin Science ir Austrālijas pirmais Luksusa sertificētais organisko, 100% dabīgas izcelsmes pretnovecošanās ādas kopšanas produktu klāsts. La Mav produkti ir ne tikai organiski, bet to formula satur arī klīniski apstiprinātas ādas kopšanas BIOAKTĪVĀS vielas, kas iegūtas no dabas, nodrošina redzamus rezultātus un maigi iedarbojas uz ādu. ( un patiesi ir efektīvi )
Viss La Mav sortiments ir sertificēts kā organisks, sertificēts kā cruelty-free un garantēts kā tāds, kas nesatur asas petroķīmiskās vielas, sulfātus, GMO, parabēnus, minerāleļļu, ftalātus un mākslīgās krāsvielas vai smaržvielas. Šis man ļoti patīk, jo ar vien vairāk pievēršos zaļajam dzīvesveidam.

Uzņēmuma dibinātāja Dr. Tarja Mavi ir zinātniece un pētniece ar 25 gadu pieredzi, kas izstrādājusi Austrālijas unikālo sertificēto organisko pretnovecošanās ādas kopšanas produktu klāstu. Dabai draudzīgas pasaules iedvesmota, viņa veica tīro BIOLOĢISKI AKTĪVO sastāvdaļu izpēti un atklāja, ka tās nodrošina tādus pašus un bieži pat labākus rezultātus nekā parastie produkti, bet ir droši izmantojami un atbalsta organiskā dzīvesveida ideālus un filozofiju.

Ieskatieties šeit http://www.bioeco.lt, arī šeit http://www.lamav.com vai šeit   http://www.lamav.lv sīkākai informācijai.

Zinu, ka dažas no meitenēm ar ieguva šādu iespēju izmēģināt šos produktus - vēlētos dzirdēt arī viņu domas. :) Man jau ļoti patīk un kad beigsies šis krems, jautāšu arī Ingai ( šīs produkcijas izplatītāja Latvijā un Lietuvā) Lai iesaka, kuru no diviem Vai šo pašu vai Bio A-7 firming eye lotion- arī pret grumbiņām un mitrināšanai. Bet tā kā produks ekonomisks, tad kādam laikam vēl pietiks :) 

Šodien man ir dzimšanas diena, tapēc pietiks rakstīt- došos gatavoties svinībām ;) 
Lai jums ne tik lietaina un jauka diena! 
Super apskāvieni!
Post Comment
Bubio teica...

Apsveicu dzimšanas dienā, lai diena ir izdevusies un viss šajā gadā iet tikai uz augšu, bučas! :)

La Mav serums man patīk, lietoju ikdienā, patīk, ka brends ir nostrādāts no A līdz Z, sākot ar kosmētikas sastāvu, smuku iepakojumu un pašiem cilvēkiem, kuri strādā ar šo kosmētiku, jo visas satiktās meitenes bija superīgas un ļoti draudzīgas. :)

Makeup Hair and Shoes ♡ teica...

Izklausās ļoti labs produkts!

Daudz laimes! :)

Zanda teica...

Sirsnīgi sveicieni Dzimšanas dienā! Bučas! :*

Man arī ir tas dienas fluīds, bet tagad manai ādai tas ir nedaudz pa plānu, tomēr efekta ziņā man tas patika. :) Izklausās, ka šis ir tāds labs "pirmo grumbu" krēms :D

Camille Sugar teica...

Apsveicu! Prieks, ka pēdējā laikā paliek arvien vairāk organiskas kosmētikas :)

Elīna teica...

Sveicieni dzimšanas dienā! :)
Man no La Mav ir sejas serums, lielisks produkts. :)

Unknown teica...

Paldies, par sveicienu :) Man ar patīk brends un patīkami dzirdēt, ka ne man vienīgajai :)

Unknown teica...

Paldiess ;) patīkami par sveicieniem! Produkts, tiešām efektīvs..

Unknown teica...

:) Paldies, paldies par sveicieniem :))

Jā šķiet, es tiešām viņu varu likt kā pirmo grumbiņu kremu, jo ar dziļākām viņš netiks galā..

Unknown teica...

Paldies, par apsveicieniem. :) Jā man ar patīk tā organiskā, foršāk jau lietot, kaut ko kas mums palīdz nenodarot mums pāri :)

Unknown teica...

Paldies, :) Likāt man sasmaidītes par apsvikumiem ;)

Seja Serums kurš ja drīkst zināt? :) Lai zin ko ķert, ja nu kas :)

Auto Post Signature