Top Social

[ Beauty ] Hyaluronic Acid

Good morning daisies!

ENG: Hope you’re all doing super, duper hyper well. and OH, well, today I would like to talk, ask, speak... what else? maybe scream about this popular acid I don't get... Hyaluronic acid- hmm maybe I am too blond and I don't get it or the product is bad, but I can't fell or see any difference to my skin, just maybe it is getting even more dryer than it was.
Dry, scaly skin (xerosis) such as that caused by atopic dermatitis (eczema) may be treated with a prescription skin lotion containing sodium hyaluronate as its active ingredient. No way- I don't believe. I have a dehydrated skin .. with visible dry spots on my face. This one doesn't do anything good ;(  It is supposed to be a magical treatment product. Maybe I am using it wrong or I am wrong- But this time I am really asking for your comments, explanation, suggestions or other information about this magic acid.
Now I am waiting to read your comments - I am so curious about all this. 
Sending you loads of positive vibes and Have Fun today!
With Love,
L.
p.s. Hello From my supermodel dog- Dolce ;)

LV:  Ceru, ka jums visiem iet super labi. Un ah, šodien es labprāt parunātu, pajautātu, runātu.. kā vēl lai pasaka? Varbūt bļautu par šo populāro skābi, kuru nesaprotu... Hialuronskābe - varbūt esmu pārāk blonda, bet es šo produktu vienkārši nesaprotu, varbūt pats produkts nav labs, bet es nekādas izmaiņas savā sejas ādā neredzu, ja vienīgi tā kļūst sausāka kā iepriekš.
"Sausa, zvīņaina āda (Xerosis), piemēram, ko izraisa atopiskais dermatīts (ekzēma), var ārstēt ar ādas losjonu, kas satur nātrija hialuronātu, jo tā ir ādas aktīvā sastāvdaļa." Nekādā ziņā neticu. Man ir ļoti sausa pat dehidrēta āda ar redzamiem sausiem pleķīšiem uz sejas. Šis jau nu tam pasākumam neko labu nav devis it nemaz. ;( Tam būtu jābūt maģiskam atveseļojošam produktam. Varbūt lietoju to nepareizi, bet šoreiz man tiešām interesē tieši jūsu komentāri, skaidrojumi, ieteikumi un visa cita veida invormācija par šo burvju skābi. 
Gaidīšu jūsu komentārus- ļoti interesē kā un kas tad tur īsti ir. 
Sūtu jums daudz pozitīvas emocijas un, lai jums jautra diena!
Ar mīlestību, 
L.
P.s. Sveicieni no manas supermodeles - Dolčes ;) 









Post Comment
Elīna teica...

Es h-skābi lietoju vasarā, zem mitrinošā krēma. Patika tās iedarbība - sejas āda bija gludāka uz mirkli.

Velvet mimosa teica...

Ak, bet man ir līgavainis! :D Žēl tikai, ka negrib ar meitenēm draudzēties, vairāk mīksto mantu speciālists! :D
Par HSk, pirmkārt, domāju, ka aukstais un vējainais laiks nebūs tas īstais laiks, kad sākt, jo noteikti arī uz nakti seja prasa kaut ko īpaši barojošu un nomierinoši, otrkārt, pamēģini zem tā barojošā nakts krēma.
Bet no otrās puses, saka, ka tās molekulas patiesībā ir pārāk lielas, lai kaut kā jūtami iekļūtu ādā un sniegtu efektu.

Unknown teica...

Hmm, nēesmu mixējusi ne ar ko. varbūt tur tā vaina..

Unknown teica...

Mīksto mantu speciālists :D Ļoti labi ;)
pamēģināšu zem barojošā krema, un ja arī nebūs uzreiz laukā nesviedīšu, pagaidīšu vēl + grādus aiz loga..
Bet varbūt šoreiz arī šķiet ka par pāris latiem nekas labs būt nevar... :(

Auto Post Signature