Top Social

[ Beauty ] Friday night

Hey, Bombs :)

ENG: Oh, well today is sunday- 3rd advent and I am at home resting.  This was a crazy weekend. Full with parties and lot's of fun. Friday I went for a feminine look as I went for a nice diner with my friend to the Bbar. I didn't had much time to get ready. So I went for a simple hair style and classic eye make-up look. Used only Sleek eyeshadow palette - Storm 578. The liner I used is  Maybelline gel eyeliner.  I like this product a lot. And I rediscovered Maybelline Falsies mascara. Using this one already 4 days in a row. don't know why I forgot about it..  And ofcourse my beloved NOUBA millebaci nr 7 :) 
Elena Krygina ( make-up artist from Russia) is using this one  a lot as well. I really Love NOUBA products and have to say, that I am proud to be make-up artist for this brand. :) 
Hope you had a good weekend. Now I am off to bed- tomorrow early start with make-up jobs... Hope that I will have a chance to share on instagram (@laura_valuta) where I am and what I do ;) 
Wish you an easy start of the week. 
Kisses

LV: Ah, šodien ir svētdiena- trešā advente un es mājās atpūšos. Bija traka nedēļas nogale. Pilna ballitēm un jautrības. 5dien izvēlējos sievišķīgu kombināciju, jo devos iesākumā jaukās vakariņās ar draudzeni uz Bbāru. Man nebija daudz laika, lai sapucētos. Tapēc izvēlējos vienkāršu matu sakārtojumu un klasisku acu grimu.  Izmantoju tikai  Sleek acu ēnu paleti - Storm 578. Laineris is Maybelline gēlveida - man tas ārkārtīgi patīk. Un es no jauna iemīlējos Maybelline Falsies skropstu tušā. Lietoju jau 4 dienas pēc kārtas. Nesaprotu, kapēc biju par viņu piemirsusi. Un, protams, mana iemīļotā NOUBA millebaci nr 7.
Jeļena Krigina ( Vizāžiste no Krievijas) šo lūpulaku arī lieto ļoti bieži. Man ļoti patīk NOUBA kosmētika un jāsaka, ka esmu lepna, ka esmu šī brenda vizāžiste. :) 
Ceru, ka jums bija laba nedēļas nogale. Tagad dodos gulēt- rīt agrs dienas sākums ar grimēšanas darbiņiem. Ceru, ka man būs iespēja padalīties instagram (@laura_valuta) kur es esmu un ko es daru ;)
Novēlu vieglu nedēļas iesākumu.
Bučas











Post Comment
Arta teica...

ļoti skaisti! koptēls burvīgs :)

Unknown teica...

Paldies, demžēl patumšas un neskaidras bildītes, bet mums mājās visi iemīļojuši pustumsu, kas nav pateicīgākais bižu apgaismojums. Patīkami dzirdēt, ka ir labi ;)

Unknown teica...

Stunning makeup! Love your vanity space.

xx, TalitaSays.com

Unknown teica...

So nice to hear... oh well but I have to work on my vanity space ;) When there will be the end result - I Sure will share :)

Unknown teica...

Ļoti skaists, sievišķīgs un maigs make-up.
Un ļoti piestāv :)

Auto Post Signature