Top Social

Style [ Back to School ]

Hello, Rainbows ;) 
ENG:Today oI had a perfect working day- Shooting for a new tv commercial on a roof.. Love my job and these days. Even if I am exhausted after them I still feel blessed. But as tomorrow I am going to Ventspils- quite far from my city for those who don't know where it is ... and wont have a time for blogging & I believe Saturday will be the same cause I have two girls to prepare for the wedding and after I have a work at INGLOT store : ) So today I show you not My 1st september look, but I Just think it looks a bit like one.. I was wearing this to work .  I think in a real life it looked way much better than in photos. But it's up to you to judge it.  ;) 

LV: Šodien man bija perfekta darba diena - 10 stundas uz 7stāvu mājas jumta. Mīlu savu darbu un šādas dienas. Pat ja esmu pārgurusi pēc tām es jūos tik laimīga. Bet tā kā rīt dodos uz Ventspili-  tas ir tik tālu no Rīgas un man nebūs laika izveidot ierakstiņu un šķiet, ka sestdiena būs tik pat aizņemta- jo no rīta divas dāmas jāsapucē kāzu apmeklējumam un pēc tam jāpastrādā INGLOT veikalā :) Tāpēc šodien parādu savu ne pirmā septembra tērpu, bet man šķita, ka tādu nedaudz atgādina. Šo gan biju uzvilkusi uz darbu.  Un šķiet, ka dzīvē tas ar izskatījās daudz labāk kā bildēs. Bet par to spriediet paši. ;)





I was wearing/ Mugurā :

Zara - Jumper/ džemperis & Skirt/ svārki, Michael Kors- watch/ pulkstenis, H&M - shoes/kurpes
Galliano - top/krekliņš, Necklace realy old/ kaklarota jau ļoti veca.


LV: P.s...  7dien- būs iespēja piedalīties manā pirmajā " MAKE up MY reader " izlozē, kurā kā jau minēju būs iespēja iegūt iespēju pie manis sapucēties- mums izvēlētā dienā. Iztaujāt mani par visu sev interesējošo- kā arī iegūt no manis  dāvaniņu, kas noderēs sevis uzposšanā- bet kas būs dāvaniņā, lai paliek noslēpums ;) 

Lai jauka 5diena! ;) 

Wish you a nice friday! ;)
Post Comment
Liene Katrīna teica...

Ar šīm kurpītēm tev pēdas izskatās lielas :) Man patīk tavs džemperītis un kaklarota.<3

Unknown teica...

cool outfit! i am following fell free to follow back ;)

www.asiaandkasia.blogspot.com

Unknown teica...

oi, njā kurpites 40 izmērs.. .ticu, ka izskatās jokaini :)

Unknown teica...

thanks love ;)

Auto Post Signature