Top Social

DZINTARS Future Formula Black Caviar

WOW!
LATVIJA VAR! 

KNOW HOW
Sejas ādas atjaunināšanā

Vairāk kā 90% dabisku sastāvdaļu
Katrā no līnijām ir iekļauti : dienas krēms, nakts krēms, serums un koncentrāts ādai ap acīm
Revolucionārs ādas novecošanās problēmu risinājums. 
Future Formula produktu līnijas ir radītas uz vienotas, unikālas bāzes, kuras pamatā ir: Bio-peptīdu komplekss, kas veicina kolagēna un ādas strukturālo elementu sintēzi, Augu cilmes šūnas, dabīgo relikta izcelsmes- gliemežu sekrēta un melno ikru ekstrakti, kas nodrošina efektīvu ādas stāvokļa uzlabošanos. Un nesējvielas- transportieri, aktīvo sastāvdaļu labākai iekļūšanai ādas dziļākajos slāņos. 
Dzintars speciālisti apvienoja jaunākos biotehnoloģijas sasniegumus, dabīgo relikta izcelsmes produktu sastāvdaļas un augsti efektīvo bio-peptīduunikālās atjaunināšanas īpašības. 

Future Formula produktu testēšanā piedalījas vairāk nekā 1000 sievietes, kuras apliecināja to augsto efektivitāti un iedarbību. 
Jau pēc divām nedēļām: 
  • Ādas blāvuma, pigmentācijas plankumu, nevienmērīga toņa samazināšana
  • Tumšo loku un maisiņu samazināšana zem acīm
  • Grumbu un grumbiņu samazināšana
  • Sejas ādas elastības palielināšana
  • Ādas sausuma samazināšana
  • Elastību un spēju nodrošināt ar skābekli.
  • Ādas turgora atjaunošana ( Turgors, iekšējs osmātisks spiediens dzīvajā šūnā, kas regulē ādas ūdens balansu)
Izmantojiet kodu: BEAUTY un saņemat 5% atlaidi prikumam.
Store.dzintars.com INSTAGRAM: @dzintars_cosmetics, Facebook: dzintarscosmetics un Veikals
Manā testēšanā nonāca 
Dzintars Future Formula Black Caviar regenerating & liting dienas krēms 65 eur un serums 50 eur.  Produktiem ir klasiskais Dzintara produktu aromāts, bet ļoti viegli niansēts, iepakojums skaists. Melns matēts flakons ar sudraba uzrakstiem. Uz korķīša Future Formula iniciāļi, kas man pirmajā mirkli nez kapēc atgādināja Fendi. :) produkti dozējas ar pumpīti, ir hermētiski noslēgti un foršas vidēji biezas konsistences. Sastāvā augsts olbaltumvielu, barības vielu un minerālu daudzums. Melno ikru ekstrakts, kas baro un atjauno ādu. Augsts A vitamīna daudzums, kas palīdz ādas reģenerācijas procesā.  Produkti nav testēti uz dzīvniekiem, ražoti pie mums tepat Rīgā - Dzintars kosmētikas rūpnīcā. Man gan tomēr vēl šķiet, ka mēs neprotam novērtēt vietējos uzņmumus, daudziem pret Dzintars kosmētiku ir aizspriedumi, jo tā ir/bija salīdzinoši lēta, bet šis nav tas gadījums, šie produkti savas augstās kvalitātes dēļ arī nemaksā vien pāris euro. 
Gribētos vēl pieminēt, lai citiem būtu skaidrāka vīzija. Dzintara cenu politika ir tik draudzīga, ļoti apzinātu iemeslu dēļ, lai tā būtu pa kabatai ikvienam pircējam. Mans viedoklis attiecībā uz šiem jaunajiem Futore Formula produktiem ir pozitīvs. Man patīk sajūtas, ādas izskats un iepakojums un esmu ārkārtīgi priecīga, ka Latvija var :)
P.s. Šāda produkta izstrāde aizņem aptuveni 2 gadus, no receptes iztrādes, līdz palaisšanai tirgū. Ilgs un smags darbs ir ieguldīts, lai taptu, kas jauns un inovatīvs. 
Kādas ir Jūsu attiecības ar Dzintars kosmētiku? 
Post Comment
Zane Mrs teica...

Noteikti gribu no Future Formulas klāsta kaut ko pamēģināt! Produkti ir ļoti interesanti gan tāpēc ka ļoti atšķirās no pārējiem Dzintara produktiem, gan tāpēc ka cenu ziņā noteikti sacenšās ar ārzemju ražojumiem. Saprotu ka uz šo līniju tiek liktas lielas cerībās jo paredzēts ka tā uzņēmumu glābs no bankrota. Interesanti būs vērot patērētāju atsaucību.

Anonīms teica...

Man baigi iepatikās. Paņēmu gliemežu ekstraktu, bet mamma cilmes šūnas. Mums negaidīti iepatikās , smaržo superīgi, efekts redzams īpaši mammai. Iesaku pamēģināt!

Unknown teica...

O jā, redzēs kā mūsu auditorija reaģēs uz šo produktu, bet jau labi ir tas, ka tas tiek piedāvāts arī ārpus Latvijas robežām. Man patīk tas, ko viņi ir izdarījuši.

Unknown teica...

Forši dzirdēt :) Gribētos, lai pakomentē arī kas un kā pēc ilgāka laika, jo testi pierāda, ka rezultāts labāk vērojams regulāri lietojot ilgākā laika periodā.

Auto Post Signature