Top Social

L'Oreal Paris COLORISTA



Colorista ir jauna pieeja matu krāsošanā ar netradicionālu toņu spektru un dažādu matu krāsu noturību. Tas ir zīmols, kas radīts kopā ar influencers: skaistumkopšanas, modes un dzīves stila blogeriem, pielietojot L’Oréal īpašās zināšanas par matu krāsošanu. Matu krāsas sniedz lietotājam jaunu brīvības līmeni, ļaujot pielāgot matu krāsošanas rezultātu.


Colorista Spray
Colorista Spray ir vienas dienas krāsa, kas sniedz tūlītēju efektu, kurš saglabājas līdz nākamajai matu mazgāšanas reizei. Tas ir vislabākais veids, kādā matu krāsošanas iesācējiem jautri iepazīties ar matu krāsošanu. Vairākās matu šķipsnās var izsmidzināt dažādas krāsas, radot individuālu un atšķirīgu stilu.

Colorista Washout
Colorista Washout ir kondicionējoša matu krāsa bez amonjaka, kas piepilda matus ar krāsas pigmentiem. Atkarībā no toņa un matu tipa, krāsa saglabā noturību līdz 15 mazgāšanas reizēm. Matu krāsa pakāpeniski izmazgājas un mati iegūst iepriekšējo toni. Vēlaties paātrināt krāsas izbalēšanu? Nekādu problēmu – Colorista Fader šampūns palīdzēs izmazgāt atlikušo krāsu ātrāk nekā parastais šampūns.

Colorista Paint
Colorista Paint ir permanento matu krāsu izlase, kurai odziņu piešķir mūsdienīgi metāliskie, dūmakainie vai burgundijas apakštoņi. Lai uzlabotu matu krāsošanu mājās, komplektā ir iekļauta arī profesionālā ota ar viļņveida sariem, kas atvieglo matu krāsas ieklāšanu matos.


Colorista Effects
Colorista Effects ir produktu sērija, kas paredzēta matu balināšanai pirms Colorista Washouts pasteļtoņu lietošanas, lai padarītu krāsu spilgtāku un redzamāku. Iespējams izvēlēties starp ombré vai balayage efektiem, izbalinot tikai matu galus vai matu šķipsnas, vai arī izvēlēties amonjaku nesaturošu balinātāju ar tehnoloģiju uz eļļas bāzes, lai izbalinātu visus matus.

Uz Colorista matu krāsu iepakojumiem redzami reāli skaistumkopšanas blogeri no visas pasaules, un iepakojumos iekļautas detalizētas lietošanas instrukcijas un visi palīglīdzekļi, kas nepieciešami labākai matu krāsošanas pieredzei. Papildu iedvesmu un apmācību materiālus vienmēr var atrast tiešsaistē - L’Oréal Paris tīmekļa vietnē. 
No 2017. gada marta produkti ir pieejami veikalu tīklā DROGAS.

#doityourway #KĀGRIBITĀDARI



Visas manas patreizējās domas var redzēt video :) 
Paldies par ielūgumu L'Oreal, Olsen.lv un par bildēm J.Saliņš
Post Comment
Zane Mrs teica...

Cik žēl ka šie produkti nebija pieejami pirms gadiem 10-15, tīņu gadu es būtu bijusi sajūsmā!! ��

Auto Post Signature