Top Social

5 Mēneša atklājumi #1


No šodienas jauna bloga rekstu sērija 5 mēneša atklājumi. Jaunumu raksti turpināsies, bet tie būs tīri informatīvi, toties šie raksti būs arī atgādinājums arī man pašai, lai ir kur ieskatīties par to ko ir vai nav vērts iegādāties :) Katru reizi aprakstīšu 5 produktus, kurus esmu lietojusi un par kuriem izveidojies ļoti skaidrs viedoklis. Izskaidrošu to mērķus, uzdevumus, plusus, mīnusus, kur tos iegādāties un došu savu vērtējumu. P.s. tā kā tie ir atklājumi, tad šeit iespējams parādīsies produkti, kurus arī neieteikšu iegādāties vai vismaz brīdināšu, ka rezultāts var likt vilties ;)
NIOXIN Instant Fullness - dry cleanser sausais šampūns, kas attīra matus un acu mirklī piešķir tiem apjomu.  Trīs dienas nemazgāti mati, ārā + 30 grādi, visu dienu galvā cepure zem kuras galvas āda karsējas un svīst, skaidrs ir viens, mati ir jāmazgā. Bet kad gan vēl testēt produktu, ja ne pašā sliktākajā situācijā? Iepūšu, pabužinu un šoks! Matus reāli var vēl vienu dienu nemazgāt, jo pie saknēm mati vairs nav speķaini, nav spīdīgi, nedalās un ir apjoms, bez redzamām produkta lietošanas pēdām. Patiesībā, šķiet, ka nejūt pat pašu produktu. Mats ir sausāks, bet nav miltains vai izsausināts. Atradums!

Zīmols: NIOXIN
Produkta veids: Sausais šampūns
Nosaukums: Instant fullness 
Mērķis: Attīrīšana un apjoms
Tilpums: 180 ml
Produkta aprkasts un lietošana:  Produktu no attāluma iepūš pie matu saknēm un izķemmē.
Plusi: Tūlītējs efekts, neatstāj baltu vai miltainu efektu, nav redzams, noņem taukainību, nesalipina matus, piedod apjomu, nepadara matus jūtami sausus. 
Mīnusi: Nesaskatīju 
Pirkšu atkal? 90% 
Vērtējums: 5/5
Cena: 15.70eur
Kur nopirkt?  Tiinalux

Benefit skropstu tuša Roller Lash manās rokās nonāca no manas mammas kosmētikas maciņa, jo viņas īsajām skropstām šī tuša īsti nebija piemērota, nedaudz par traku salipinot, toties viena mana kliente ieraugot šīs tušas man uz galdiņa, sāka stāstīt cik ļoti viņai tās patīk un draudzenes ar pērkot kā trakas, jo superīgi atliecot skropstas kā neviena cita tuša. :)  Man ar patīk, bet viedokļi dalās, tapēc padomājiet pirms izvēlaties :)

Zīmols: Benefit
Produkta veids: Skropstu tuša
Nosaukums: Roller Lash
Mērķis: Izteiksmīgs atliekums un pagarināšana bez skropstu atliecēja.
Tilpums: 8,5g un 4,0g un skaists iepakojums
Produkta aprkasts un lietošana:  Silikona birstīte ar arkveida izliekumu un salīdzinoši īsiem sariņiem palīdz saķert skropstas, tās atdalīt un atliekt. Mazajai tušai birstīte ir mazāk izliekta.
Plusi: Ar mazo tušiņu ērti uzkrāsot apakšējās skropstas. Tuša ir melna, atliec skropstas un pagarina, satur provitamīnu B5 un seīnu, kas papildus kopj skropstas. 
Mīnusi:  Nav iespējams iegādāties Latvijā, atkārtoti uzklājot var veidot saķepušu izskatu, +30 grādos nedaudz smērējas, ja plakstiņš mitrs.
Pirkšu atkal? 40%
Vērtējums: 3/5
Cena: £21.50
Kur nopirkt?  Lookfantastic com

Par NYX Professional makeup Epic Ink Liner uzzināju no vienas savas klientes, kura apmeklēja make-up nodarbību savam skaistumam. Stāstiju par laineriem, par savu iemīļoto MAC brushstrokle liner un meitene saka, ka tāda pati sariņu otiņa ir arī NYX Epic Ink lainerim, un kā viņa teica, tad abas rokas var būt kreisās, bet laineri sanāks novilkt. Tas tiesa, ir ērti, viegli, precīzi un produktam ir patīkama cena.

Zīmols: NYX Professional makeup
Produkta veids: Acu laineris
Nosaukums: Epic Ink Liner black 01 un brown 02
Mērķis: Slapjās skropstu līnijas izveidošana
Tilpums: 1ml
Produkta aprkasts un lietošana: Noņemam korķīti un velkan sevis iecerētu līniju :) 
Plusi: Otiņas veids ļaus izveidot smalku astīti pat tiem, kuriem nav pārāk lielas iemaņas līniju vilkšanā. Otiņas gals neizžūst , izcila kontrole.  ( dublikāts MAC Brushstroke eyeliner) 
Mīnusi:  Brūnais laineris jāklāj 2 kārtās, lai iegūtu perfektu sedzamību
Pirkšu atkal?  90% 
Vērtējums: 5/5
Cena:  8-10 Eur
Kur nopirkt?   NYX Professional veikalos Aspazijas bulvāris 32 un STOCKMANN

Zīmola HEMP CARE produkciju saņēmu dāvanā no Celebrity Box, lai noskaidrotu ko vairāk par zīmolu sāku pētīt viņu mājas lapu un atklāju, ka zīmolam ir pīlinga ziepes, tā kā ķermeņa skrubiji ir mana vājība un es tos lietoju ļoti regulāri, tad šīs es vēlējos izmēģināt. Un man tā patīk! Manam draugam patīk. Mandeļu un lazdu riekstu čauliņām un pīlinga pūderi lieliski attīra ķermeņa ādu un padara to gludāku. Super kvalitatīvs un efektīvs produkts par ļoti pieejamu cenu.

Zīmols: HEMP CARE
Produkta veids: Ķermeņas pīlinga ziepes
Nosaukums:  Hemp Care body scrub soap
Mērķis: Ādas attīrīšana, nogludināšana
Tilpums: gab 
Produkta aprkasts un lietošana:  Mazgājoties dušā vai vannā, ķermeņa āda tiek attīrīta izmantojot abrazīvas ziepes. 
Plusi: Zema cena, patīkams aromāts, dabīgs sastāvs, ērta lietošana un lielisks efekts. 
Mīnusi:  Nesaskatīju
Pirkšu atkal?  100% 
Vērtējums: 5/5
Cena: 5.99 eur
Kur nopirkt? Euro Aptieka

Jūs jau zinat, ka es ļoti labprāt izmantoju spray tan pakalpojumus, lietoju paštonējošos krēmus un to es daru, kopš brīža, kad dzīvoju Anglijā un skatījos Kandee Jonson youtube video, kuros viņa St. Tropez paštonējošo krēmu lika kā bāzi zem make-up. Es ar tā sāku darīt un turpinu vēl joprojām, tagad gan lietoju uz visa ķermeņa, ne tikai uz sejas :) P.s. Izskatās, ka FAKE BAKE krēmveida paštonējošais būs pārtrumpojis manu iepriekšējo favorītu, jau saudzīgākā sastāva dēļ vien, kā arī aromāts daudz patīkamāks!

Zīmols:  FAKE BAKE
Produkta veids: Paštonējošais serums 
Nosaukums:  FAKE BAKE Flawless ( tonis medium) 
Mērķis: Mākslīga ādas iedeguma veidošana
Tilpums: 
Produkta aprkasts un lietošana: Uzvelkot iepakojumā pievienotos gumijas cimdiņus uz ādas tiek uzklāts serums un viennērīgi iestrādāts ādā, produktam ļauj iedarboties vidēji 6h, var atstāt uz nakti, tad jānoskalo. Āda ir ieguvusi vienmērīgu, zeltainu iedegumu. 
Plusi: Vienkārša lietošana, patīkams aromāts, labs sastāvs, redzams rezultāts, piemērots grūtniecēm, nav testēts uz dzīvniekiem, nesatur mākslīgos konservantus kā arī bez parabēniem.
Mīnusi:  Jāpasūta internetā, produktam nevar redzēt, kad tas beigsies vai cik daudz palicis iepakojumā
Pirkšu atkal?  90% 
Vērtējums: 5/5
Cena: 39 eur
Kur nopirkt? mercimerci.lv

Post Comment

Auto Post Signature