Top Social

Comfortable in Style | personal style

Hard times arouse an instinctive desire for authenticity. 
/Coco Chanel/

Boots- ASOS, Jeans- Guess ( 2018 collection), Sweater- Tommy Hilfiger X Gi Gi ( 2018 collection), Watch- Tommy Hilfiger. 

Today I am sharing a pretty simple outfit look with eye catching details. I absolutely love the Tommy Hilfiger X GiGi Hadid sweater with braided details on the back. This sweater can be worn as a dress, with shorts, with jeans, leggings and even with long skirt. I love when a piece in your wardrobe is not only versatile but as well unique and ads some twist to your look. And as glitters in footwear design are still in trend, I am so happy to keep wearing my shiny boots from ASOS. :)  I feel that my everyday style is pretty simple, comfortable and easy to wear, but I love to have always some detail that catches the eye. I would also love to mention that grey is a very grateful color to use as a base for any outfit. As grey is just the mix of black & white color you are able to add some other clean colors like blue, lime green, fuchsia pink, coral or lemon colors to make your outfit look fresh and modern.

Šodien dalos ar, manuprāt, vienkāršu apģērba komplektāciju, bet ar uzmanību piesaistošiem elementiem. Es tā iemīlējos Tommy Hilfiger X GiGi Hadid kolekcijas džemperītī ar pīnīšu detaļām uz muguras, ka vienu brīdi man šķita, ka varētu valkāt to otrādi, lai ne tikai citi redz efektu, bet arī es pati :). Šāda tipa džemperi ( pelēkā krāsā) var tikt valkāti kopā ar jebkuras citas krāsas apģērbu, jo nekonfliktēs, kā arī šo konkrētā fasona džemperi var valkāt ar džinsiem, šortiem, legingiem, gariem svārkiem vai vienkārši kā īsu kleitiņu. Tas nozīmē, ka apģērbs ir praktisks un to varēs bieži nēsāt un kombinēt ar dažādiem citiem garderobes elementiem. 
Starpcitu, atceramies, ka pelēkā krāsa nav krāsu aplī! Tā ir melnā krāsa, kurai piejaukts klāt noteikts daudzums baltās krāsas, jo vairāk baltās, jo gaišāk pelēks, jo mazāk, jo tumšāks. Atceramies, ka pie ahromātiskajām krāsām- melnas, baltas un pelēkas piestāvēs jebkuras citas krāsas! Un šādu krāsu vienmēr atsvaidzinās tīri toņi- dzeltens, koraļļu, citron dzeltens, zils, ceriņu violets vai fuksij rozā. 
Kā ir ar Jums vai Jūsu garderobē ir pelēkā krāsa?
Es ieviesu savā skapī pamatu no pelēkas un melnas krāsas- papildinot šo pamatu ar baltu, zaļu, zilu, rozīgu un burgundijas toni. Manā garderobē vietu nav raduši siltie toņi, jo tie vairāk atbilst siltās sezonas tipa krāsu kolorītam.
 Foto: fotoistaba.lv 
Apģērbs: Denim Dream ( Guess & Tommy Hilfiger) T/C SPICE
Apavi, pulkstenis no privātās kolekcijas
Frizūra & Make-up: Laura Valuta :)
Vieta: Deko Centrs

Post Comment

Auto Post Signature