Top Social

Whats NEW in my beauty bag #11

Kosmētikas pasaulē un starp tās plauktiem galva griežas tik traki, ka citreiz vieglāk ir apgriezties un pamest veikala telpas, jo apjukums ar katru sekundi kļūst ar vien lielāks.
Šodien pastāstīšu par jaunumiem, kuri nonākuši manā skaistuma plauktiņā un ne tikai tur!
Bet pirms pievēršamies trauciņiem, burciņām, paciņām un sainīšiem, es vēlos padalīties ar pēdējā laika notikumiem :)
Nu jau jāsaka, ka pati ar sevi lepojos, jo katru mēnesi novadu vismaz 2 make-up nodarbības meitenēm, kuras vēlas apgūt krāsošanos priekš sevis. Nav nemaz tik viegli tos vakarus no 18-21:00 sev ieplānot! Februārī biju skatīties arī telpas savai privātajai studijai, kuras atradās tik tuvu mājām, ka grēks bija neņemt, bet ieejot lielā zālē uz kuras sazīmētas baltas līnijas ar krītu - savu pasauli īsti nespēju uzburt. Apbrīnoju tos cilvēkus, kuri spēj iegādāties māju vai dzīvokli redzot tikai zīmējumu uz papīra vai vizuāli datorā. :)
Tā nu studijai telpas turpinu meklēt. Bet bez studijas telpu meklēšanas esmu iekarsusi ar dzīvokļa iekārtošanu un mājīguma piešķiršanu tam! Stumdu, bīdu mēbeles, papildinu ar dažādiem nieciņiem un aksesuāriem. Vakardien kā reiz Spicē - "Gaismas Maģija" iegādājos lampiņas ko novietot pie gultas :) Ah, ja vien man būtu neierobežots budžets :D
 Ā! Un vēl - pareizi, jau trešo nedēļu svētdienās nelietoju sociālos tīklus- vismaz nepublicēju neko. Nedaudz jau sanāk iemest acis, bet ar katru nedēļu veicas ar vien labāk! Sākšu ar svētdienām un vēlos tikt līdz tam, ka brīvdienās vispār telefons netiek spaidīts, ja vien tiešām ar kaut ko negribas padalīties! Un vēl es saņēmu superīgas štātītes savā pēdējā SHEin pasūtījumā, bet par to pastāstīšu jums citā dienā,  kad būšu nobildējusi kā tad viss izskatās mugurā ;) Tagad gan ķeramies klāt jaunumiem skaistuma pasaulē!
  •  KlipShop.lt interneta veikals, kurš mani neprātā pārsteidza! Tur iespējams pasūtīt Make Up For Ever produktus! Un es tā arī izdarīju, izvēlējos Step 1 matējošo bāzi, Ultra HD tonālo krēmu gaišā tonī, jo man palicis tikai tumšais un lai visu pamatu būtu sagatavojusi perfekti - klāt vēl paķēru Ultra HD kompakto pūderi. Viss atnāca ātri, dažu dienu laikā, atveda kurjers no Venipak un produkti bija droši iepakoti, lai tiem nekas neatgadītos pārvadājumu laikā. Tiem kuriem patīk iepirkties interneta vidē - šis saits ļaus atrast lielu daļu iemīļotu un lielisku produktu sākot ar smaržām, ādas kopšanas produktiem un beidzot ar visu priekš matiem! p.s. bezmaksas piegāde pirkumiem virs 15 eur. Saitā atradu Beauty blender par tikai 14.39, kā arī man vienīgo zināmo produktu, kurš reāli dod efektu skropstu augšanai no RevitaLash kā arī  Kinetics , BellaPierre un citi lieliski zīmolu produkti par patīkamām cenām.

  •  Wella Professional EIMI Jaunumi:  Dry Conditioner sausais kondicionieris un Mistify me light un Mistify me strong matu lakas. Kā arī paraudziņi, kurus saņēmu izmēģināšanai no jaunās  SYSTEM PROFESSIONAL līnijas- BB un CC krēmi. Sausais šampūns ir super jauks, lieliski atsvaidzina matus, kad gribas svaigumiņu pie saknēm. Man ļoti patīk sajūta ko rada šis sausais šampūns, bet sīkāka atsauksme sekos, kad būšu to palietojusi vairāk- viens skaidrs, matus nesatauko un nesalipina.  Bet matu lakas ir vienkārši perfektas, man EIMI lakas tā jau patīk un šīs vēl dozējas ar mikro mazām daļiņām. :) Ātri nožūst un nenoslogo matus. PERFEKTI!   
  •  BABE Laboratorios produktus saņēmu izmēģināšanai vairāk kā pirms nedēļas. Shooting micellar gel bez ziepēm saudzē un nomierina sejas ādu. 245ml, Hydro 24h light normālai - kombinētai ādai ar spf20 un ph6, kas nodrošina vidēji stipru aizsardzību pret saules starojumu un Lip repairing cream 15ml (6,48 eur) atjaunojoš lūpu balzāms ļoti sausai un kairinātai ādai ap lūpām un degunu. Var lietot bērniem no 3 gadu vecuma. Micelārais gēls ir kas patiesi interesants, man ļoti patīk. Lūpu balzāms superīgs, tas mans favorīts no šiem produktiem, kurus izmēģinu patreiz. Sejas krēms mani šobrīd nedaudz mulsina, jo parādījās pumpiņas, kādas man nemēdz būt, pieļauju domu, ka varbūt nedraudzējas ar kādu citu produktu, kuru lietoju. Vēl man ir produkti saules aizsardzībai mazajos 5ml iepakojumos- tos ņemšu līdz ceļojumā uz Grieķiju aprilī :)  BABĒ ir Spāņu dermokosmētikas zīmols, kas nopērkams Apotheka aptiekās, to var darīt Internetā ŠEIT vai ceturidienās visās APOTHEKA apltiekās kosmētikai ir -30%, tad cenas ir dikti labas :) Patīkami iepazīt jaunus zīmolus, kuriem ir lieliski produkti par pieejamām cenām un tās ir manas šī brīža domas par šo. Kad būšu palietojusi ilgāk, tad padalīšos vairāk :)



  •  DOUGLAS Lash AUGMENTED false lashes mascara- šo lielo skaisto kasti saņēmu izmēģināšanai no Douglas Latvija. Kulpinoša skropstu tuša ar pamatīgu birstīti. Piešķir garumu, apjomu un rada mākslīgo skropstu efektu.  "Inner Beauty is great but a little mascara never hurts!" #douglasbeautymission Tušas iepakojums liels, birstīe apjomīga, cena ļoti pievilcīga. Douglas tušas man ir patikušas vienmēr un rezultātus tās, lielākoties, sniedz tieši tādus kā sola. :)   Tekstūra gan šai tušai ir diezgan krēmīga, bet domāju, ka pēc pāris lietošanas reizēm tā kļūs vēl perfektāka un patīkamāka lietošanai. 



Post Comment
Anonīms teica...

Vai MUFE HD foundation piemērots arī taukainai ādai? Vai tomēr ieteiktu ko citu? Jau sen skatos, bet pēc atsauksmēm nevaru saprast.

Unknown teica...

Sveika, jā MUFE HD var lietot taukainai ādai, noteikti gan prasīsies matējošu bāzi un pūderi, bet kosistence viegla. Ja nu vienīgi ir problemātiska āda, tad gan HD būs par vieglu. Ja āda nav pārāk problemātiska, tad viss ok :)

Anete teica...

Kādu ieteiktu problemātiskai ādai?

Unknown teica...

Anete, Make- Up for Ever All Matt ir labs ,Urban Decay All Nighter lielikss, Inglot YSM var pamēģināt, šie būs sedzošāki, ja āda nav problemātiska un nav jāmaskē defekti izvēlies tonālos krēmus uz ūdens bāzes :)

Auto Post Signature