Top Social

Whats NEW in my beauty bag #10

Kas jauns nonācis manā skaistuma plauktiņā 2018 gadā? :) Kā vienmēr esmu ieinteresēta atklāt un jums pastāsīt par labākajiem jaunumiem, kuri nonākuši veikalu plauktos! Šajā rakstā, gan daži produkti nav nekāds jaunums veikalos, bet manā lietošanā ir nonākuši pirmo reiz :) Nu ko sākam!
  • St. Moriz paštonējošās putas un cimdiņš putu uzklāšanai. Šos divus jaunumus iegādājos Rimi veikalā ;) Meklēju gan tikai cimdiņu, jo paštonējošās putas man ir no SUNTANA( Iegādāties var Spray Tan Riga) , bet ieraugot cenu: 5,95 ( ar atlaidi), es nevarēju neiegādāties, lai izmēģinātu. Kapēc maksāt vairāk, ja pastāv iespēja, ka 4x lētāks produkts sniedz tādu pašu efektu!? Šobrīd esmu St. Moriz izmēģinājusi uz visa ķermeņa izņemot seju. Uz sejas lietoju tikai St.Tropez tonējošo losijonu, kuram esmu uzticama, jau daudzus gadus. Uzticos šim produktam uz visiem 100%, bet Latvijā to iegādāties ir sarežģītāk- saloni vai interneta lapas un daudz dārgāk kā pirku to anglijā. Tad nu tagad meklēju foršu alternatīvu. Šobrīd starp SUNTANA un ST. Moriz atšķirību redzu tikai tonī. Abi produkti ir tonī ( Dark) bet SunTana ir vēsāk brūns un ST. Moriz ir siltāks, oranžīgāks, bet ne burkāna krāsā. Noteikti izveidošu bildi nākam reiz, kad būšu gaiša, lai padalītos kā ir bez un kā ir ar paštonējošajām putām. Tā kā es solārijā savu kāju nesperu jau daudzus gadus, bet nedaudz veselīgu ādas toni man dikti kārojas, tad paštonējošie krēmi un spray tan palīdzība man vienmēr ir patikusi :) Latvijā ražotos GMT beauty Natura concept produktus saņēmu dāvanā pirms Ziemassvētku brīvdienām tā kā šī jau vairs nav iepazīšanās, bet gan pilnvērīga mana atsauksme! 
  • GMT Beauty Moist & clean foam- mitrinošas un attīrošas putas. Tekstūra- gaisīgas putas, baltā krāsā ar svaigu citrusu aromātu, ļoti patīkami attīrīt seju, nesavelk ādu. Lieliski attīra sejas ādu no kosmētikas. Acu kosmētiku gan nespēj notīrīt. Produktu atļauts lietot zonā ap acīm. :)
  • GMT Beauty Deep moisturising & revitalizing serum- 15ml tipums lietojas ilgāk kā mēnesi,  tekstūra viegli gēlīga, krāsa maigi balta, ne caurspīdīga. Aromāts viegls, neuzbāzīgs. Uzklājot serumu uz ādas tas ļoti ātri iesūcas ādā un atstāj to pilnībā sausu. 
  • GMT Beauty Intensive firm & lift cream sejai ir mans favorīts! Ļoti, ļoti patīk- trekns, biezs, krēmīgs, bet ātri iesūcas, neatstāj ķepīgi lipīgu slāni! Bieza tekstūra, krāsa balta, aromāts super maigs citrusiņš, gandrīz nejūt. 50ml tikpums pietiks ilgam laikam! 
  • Šie produkti būs izcili ikdienas palīgi Tavai dinamiskajai ikdienai, kad organisms pakļauts stresam un intensīvam dienas ritmam. Produktos netiek izmantoti silikoni, minerāleļļas, parabēni, PEGi, krāsvielas un smaržvielas kā, kā arī produkti nav testēti uz dzīvniekiem un produktu iepakojumiem ir airless sistēma, kas ļaut samazināt konservantu lietošanu līdz minimumam! :) HAPPY, kas var būt jaukāks? Viens UPS.. es nezināju ( nepētiju) šo produktu cenas līdz brīdim, kad top šis raksts. Seruma cena ir 42 eur, sejas krēms 38.40 un attīrošās putas - 36,00. Putas īsti nav mans produkts, lai gan šīs bija vienas no jaukākajām un baudāmākajām attīrošajām putām, ko esmu lietojusi, tapēc, ja kādam patīk putas- go ahead! Bet nu Serums un sejas krēms ir labākais, ko sastāvu, sajūtu un rezultātu ziņā esmu lietojusi. Ja Jums ir sausa āda, tad Intensive firm & Lift krēmu jums noteikt vajag ( izrādās limited edition, tas nozīmē, ka ja ne tagad, tad nekad)! Tik ļoti kā šis krēms man līdz šim patika  tikai TILK Bio krēms Spoon Me ( Joprojām mana dabīgās kosmētikas mīlestība). PS. #notsponsored Saku ko domāju un viennozīmīgi atbildu par saviem vārdiem!

  •  Šeit nonākuši jaunumi no Mimiko.lv( EKEL zīmola) jau atkal putojošs sejas attīrīšanas produkts. Atšķirībā no GMT šis produkts ir sākumā ar krēmveida tekstūru, pārsteidza ka produkts ne vien ir baltā krāsā, bet tam ir vizuāli izskatās, ka ir perlamutra mirdzums, kas mani sabiedēja. Šīs putas ir ar alveju un tā arī svaigi un maigi pēc viņas smaržo.  Galīgi ne sintētiski. Šis produkts pieejams jebkuram ādas tipam. Šis produkts ne tikai attīra, bet arī mitrina, atsvaidzina,, nomierina un palīdz sadzīt rētām. Man aptieciņā vienmēr stāv alvejas gēls, jo tas ir labākais augs no dabas, kurš dziedē brūces un palīdz pat cīnīies ar rētām. produkts jāiespiež mitrās plaukstās un jāsaputo! :) Tad jāmazgā seja un jānoskalo. Wuoalā! DONE :) Nav ne vainas produktam, cena ir: 6,90, kas ir ļoti draudzīga maciņam!
  • Otrs produkts, kurš tika atsūtīts ir Natural Clean Peeling gel  9.90 ( taukainai/ kombinētai ) ādai, kuru piedāvāju iegūt izmēģināšanā kādai no Jums! Ja vēlies šo peeling izmēģināt, komentārā ieraksti, komentāru " Kā TU attīri savu sejas ādu" un pievieno epastu uz kuru varēšu sazināties! 
  • Tad izmēģināt varēšu Bubble mask, dziļi attīrošo masku- šīs maskas man visas vienmēr patīk, jo rada mājas SPA sajūtas. Un pat ja viņa nesniedz wow rezultātu ādai, visi šie skaistuma rituāli sniedz WOW & HAPPY sajūtu manai dvēselei un sievišķīgajai pusei! :)
  • Un pēdējais ir Pure refresh Pad no REST + 2.0 - Un šis ir produkts, kuru es turēšu savā make-up somā, nevis spa mirkļiem, bet kā labāko draugu, kad jāatīra āda, jānoņem atmirušās daļiņas un jāiegūst ādai mirdzums klientam pirms make-up uzklāšanas! Šis ir attīrošs gomāžas pīlinga spilventiņš.  Perfekti būs piemērots taukainai un kombinētai ādai! Rakstīts, ka jānoskalo ar ūdeni, bet liekās daļiņas var viegli notīrīt ar mitro salveti, lai nav jāņemas ar ūdeni!


  •  Šī nav kosmētiska lietiņa, bet gan vairāk skaistumam :) AMBRIO aproce ar dzintaru! Ar mani sazinājās šī zīmola radītājs un jautāja vai mani tas interesētu, tā kā es nēsāju rokassprādzes, tad sapratu, ka tas ir man! Otrkārt dzintars ir mūsu pašu dārgakmens. Mums šeit nevar atrast dimatus, rubīnus, smaragdus vai citus skaistus un krāsainus akmentiņus, bet stiagājot gar jūras krāstu ikvienam var palaimēties atrast kādu skaistu dzintara gabaliņu! Rokassprādzē iestrādāts Amerikā sertificēts dzintara gabaliņš, kurš apstrādāts ar rokām un nēsātāju apvelta ar veiksmi, veselību un nedaudz mistiskām spējām :) Rokassprādzes pieejamas 4 dažādos toņos, veidotas no augstas kvalitātes silikona, kuru izmanto arī medicīnā un dizains piemērots kā meitenei tā arī puisim! Minimālismā veidotais dizains sniedz iespēju rokassprādzi pieskaņot pie apģērba gandrīz vienmēr! Lieliska dāvana kā latvietim tā arī kādam stilīgam ārzemju draugam! Prieks skatīties, ka Latvija var un dara un rada, ko lielisu! AMBRIO instagram ŠEIT
  • Šeit mīļproduktiņi!  Dāvana no Douglas Ziemassvētkos- EOS mitrinošais ķermeņa krēms un slavenais EOS lūpu balzāms, bija vēl roku krēms, bet tas aizceļoja pie draudzenes, kurai rociņas jāsargā! :)
  • Lūpu balzāms salds, gards, kopjošs, barojošs un kurš gan nezin EOS balzāmus. Šim gaišajam tāds vanilīgs, saldens aromāts, bet nav kaitinošs! Man šis balzāms ļoti patīk- šis manā dzīvē ir jau 3šais. Bija rozā, nebija ne salds, ne smaržīgs, tad bija mint krāsā ar mint aromātu un sajūtām un nu ir šis baltais, saldais - atkarību raisošais! 
  • Ķermeņa krēms vidēji biezas konsistences, baltā krāsā ar vaniļas orhideju aromātu- siltu, gaisīgu, sievisķīgu un maigu! Dievinu! Super labs aromāts, kurš lieliski iederas kā saltā ziemas dienā pēc dušas, tā arī lieliski atsvaidzinās siltā vasaras dienā! Dzļā mitrinšāna ir pateicoties šī sviestam, avokādo eļļai un vitamīnam E ( šis produkts ir piemērots vegāniem) 
  • Un attēlā vēl ievietota Dr, Hauscka acu ēnu aplete no jaunās, limitētās pavasra kolekcijas "Purple lights". Pasakaini skaisti dizaini, kompakta un praktiska kolekcija - 5 produkti: acu ēnu palete, acu zīmulis, tonējošais pūderis, lūpu spīdums un skropstu tuša :) Kolekcijas dizainu izveidojusi Zviedru māksliniece Emma Lindstrēma. Paletes saturu vēl neatrādu, bet minēšu, ka toņi ir topā. Ja zinat kas ir šī gada krāsa, tad arī Jūs zinat, ka šajā paletē sakomplektēti četri ļoti skaisti un aktuāli toņi! 



  • Pēdējais par ko šajā rakstā es stāstīšu ir Garnier Skin Naturals līnija, kas satur 96% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Šī līnija piemērota sausai vai ļoti sausai ādai! Aromāts- flower honey! Sejas krēmu atskrūvēju, lai pasmaržotu, ko nozīmē ziedu medus un apreibu no tā cik skaisti smaržo! Un te nu atkal vēlos piedāvāt kādai no Jums kļūt par mana bloga neatkarīgo vērtētāju un pietiekties šo produktu izmēģināšanai.  Lai to darītu- rakstam komentārā pieteikumu izmēģināt šos produktus un epastu, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties! ;) Šajā komplektiņā ietilpst: kosmētiku noņemoš pieniņš, nomierinošs toniks un mitrinošs krēms! 
Uhhh, drukāju vairākas stundas! :D Ir vēls vakars, miegs nāk, bet ir baigais gandarījums - gan par bildēm, gan par savu domu paušanu, gan par iespēju Jums kko uzdāvināt! :) Ceru, ka jums nav iebildumu pret tik gariem rakstiem, bet ja ir, tad kometārā padalaties kā jums labāk patiktu, ja veidotu rakstus!? 
Ceru, ka bija noderīgi un priecāšos Tevi redzēt atkal manā blogā! 
P.s. lai smaidīga un pozitīva diena! :) 
Post Comment
Laura teica...

Izlasīju visu, bet vienīgais jautājums, kas man prātā bija visu lasīšanas laiku - kas tie par skaistajiem zīmuļiem tavās fotogrāfijās? Zīmēšanai uz papīra vai uz sejas?

Santa teica...

Sveika! Ļoti vēlētos izmēģināt Garnier produktus. Man ir sausa sejas āda, tāpēc šis komplekts man būtu tieši laikā! santa.rause@gmail.com

Unknown teica...

:))) Nu re kā! Skaistie zīmuļi manās bilkēs nav kosmētiskie, tie ir parasti krāsainie zīmuļi ar smukāku dizainiņu no Ted Baker!

Anonīms teica...

Šajā aukstajā laikā man ir īpaši sausa seja āda (visu gadu, bet šobrīd īpaši). Ļoti patiktu saņemt šādu komplektiņu. liene.klavina2@inbox.lv

Unknown teica...

Sveika! Labprāt izmēğinātu šos Garnier produktu. Ziemas laikā sejas āda palikusi ļoti sausa, labprāt izmēğinātu ko jaunu, kas palīdzētu sejas ādai! dana12303@inbox.lv

Lienīte teica...

Sveika, priecātos izmēģināt šos produktus.(: kostanda@inbox.lv

Anonīms teica...

Vienmēr esmu gatava izmēģināt kaut ko jaunu. lapina.lasma@inbox.lv

escadeblog teica...

PPaldies par saturīgo rakstu! Gribētos iizmēģināt Garnier dabīgos produktus, man kā reiz ir sausās ādas tips un tagad šajos salos āda ir palikusi vienkārši crazy sausa .Varbūt paveiksies un notiks 8.marta brīnums un sanāks vinnēt kadreiz kaut ko 😁 Iriska90@inbox

Vineta teica...

Labprāt izmēģinātu šos Garnier produktus:) vineta_che@tvnet.lv

p.s nav iebildumu pret tik gariem rakstiem:)

Unknown teica...

#4

Unknown teica...

#6

Unknown teica...

#7

Unknown teica...

Dana, apsveicu :) Varēsi arī iegūt sev izmēģināšanai Garnier Produktus :)

Elīna Spēlmane teica...

Es ļoti vēlētos izmēģināt, ko jaunu! Mans e-pasts elina.gutmane@gmail.com

Unknown teica...

Vēlētos pamēģināt Garnier jaunos produktus, varbūt atkal sanāktu ar šī uzņēmuma produkciju iedraudzēties. Mans e-pasts golevska.ginta@gmail.com.

Auto Post Signature