Top Social

L’ORÉAL PARIS X BALMAIN PARIS PIEDĀVĀ: EKSKLUZĪVU COLOR RICHE LŪPU KRĀSU KOLEKCIJU

Tavam teiktajam ir vērtība, Tu esi pelnījusi, lai Tevi sadzird visa pasaule. Nav svarīga Tava izcelsme, nav svarīga Tava cilts. Apvienojies, padari sevi redzamu, paud savu viedokli. Kopā mēs esam neuzveicami. Jo mēs visi esam tā vērti. Olivier Rousteing
Olivier Rousteing un Balmain sniedz savu ikonisko vīziju un radošo virzību L'Oréal Paris lūpu krāsai Color Riche pirmajā, kopīgajā skaistumkopšanas kolekcijā. Baltijas valstīs būs pieejami desmit progresīvi modes toņi, kas balstīti uz krēmīgo un matēto lūpukrāsas formulu, iedvesmojoties no trim modes šovu tēmām, kas definē Balmain modernās ciltis. Katra no ciltīm akcentē atšķirīgu sievišķības formu, paužot to ar kādu dārgakmeni: zaļais marmors simbolizē Safari skaistumu un būtību, onikss glamūro augsto modi un malahīts roķīgu stilu. Katra piedāvā unikālus toņus, starp kuriem ir trīs īpaši izceļami toņi, “zvaigznes”. Turklāt katrai ciltij un tonim ir nosaukums, attieksme un spēka vēstījums, kas uzrunā sievietes visā pasaulē un mudina cildināt atšķirīgo.
Olivier Rousteing: “Kopā ar L'Oréal Paris komandu izstrādājām trīs ģimenes – trīs sieviešu ciltis, – katru no tām saistot ar lielu toņu un personību daudzveidību. Tā kā ikvienai Balmain sievietei ir nepieciešams atrast toni atbilstoši savam noskaņojumam, bija svarīgi paplašināt mūsu piedāvājumu, lai nebūtu tikai dažas izvēles.”
Safari kolekcija atmodina mežonīgu spēku un pasaulīgu juteklismu ikvienā sievietē.
SAFARI TRIBE - SAFARI CILTS
"Safari apliecina mūsu mīlestību pret spēcīgajām sievietēm, karotājām - mūsu Balmain armiju, kā arī, protams, piedzīvojumu un safari tēmām, kas iedvesmojušas tik daudzas manas kolekcijas.
Toņu nokrāsas iedvesmojusi zeme, atgādinot Amazones džungļu intensitāti un skaistumu, nebeidzamo tuksnesi, iespaidīgās Amerikāņu vesternu klintis. ”
Olivier Rousteing
Balmain Paris radošais direktors
Couture kolekcija godā Balmain vēsturisko augstās modes izcelsmi. Cieņas apliecinājums greznībai, ar kuru modes namu saista no pašiem pirmsākumiem.
COUTURE TRIBE - MODES CILTS
"Couture modes toņu izlase godā Balmain modes vēsturisko izcelsmi un šarmu, kas kopš M. Balmain ateljē atvēršanas pirmsākumiem saistās ar šo namu.
Lai cik moderns būtu mūsdienu siluets, mana komanda un es nekad neaizmirstam mūsu saknes un vienmēr iedvesmu meklējam mūsu lieliskajos arhīvos."
Olivier Rousteing
Balmain Paris radošais direktors

Bezbailīgā un enerģiskā Rock kolekcija izraisa apsēstību un transformē Balmain raksturīgās stilīgās šķautnes spilgtās lūpu krāsās, kas sniedz dinamisku enerģiju visām etniskajām grupām.
ROCK TRIBE - ROKA CILTS
"Ikviens, kurš mani pazīst, zina, ka es nevaru nošķirt mūziku no modes.
Šie Rock toņi atspoguļo tēmas, kas bijušas svarīgas gan nesenajās modes skatēs, gan manā dzīvē (un kas patiešām padara mūziku iedvesmojošu) - pārkāpt noteikumus, dumpoties un vienmēr palikt uzticīgam sev. "
Olivier Rousteing
Balmain Paris radošais direktors

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 14,99 EUR.
Baltijas valstīs pieejami 10 toņi (Domination, Confession, Confidence, Fever, Urban Safari, Power, Liberation, Glamazone  , Freedom, Legend).
L'Oréal Paris X Balmain Paris ekskluzīvās sadarbības kolekcijas Color Riche seši, īpaši atlasīti toņi būs pieejami no 12. februāra veikalu tīklā Drogas, savukārt kolekciju pilnībā (10 toņus) varēs iegādāties interneta veikalā 220.lv jau no 1.februāra.
Atbilstoši dažādības un iekļaušanas principiem elegantā ballīte ar saukli United, we are invincible zem viena jumta apvienoja dažādas kultūras (valstis), sievišķības formas, skaistuma tipus un atšķirīgas personības, pasākumā pulcējot modernas un stilīgas sievietes no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, katru ar savu attieksmi, raksturu, izcelsmi, tradīcijām un stilu.
#BALMAINXLOREAL
#BALMAINXLOREALBALTICS
#UNITEDINVINCIBLE 

Paldies par ielūgumu!
Post Comment

Auto Post Signature