Top Social

Whats NEW in my beauty bag #8

Šodienas raksts par jaunumiem skaistuma un praktiskajā plauktiņā. Par jau izmēģinātām lietām un par pilnīgiem jaunumiem no jau zināmiem zīmoliem. 

  • *L'Oreal True Match Minerals - wow, jāsaka, ka šis ir kaut kas, kas mani ir ļoti patīkami iepriecinājis. Ja ne minerālie pūderi ar toni, jo tiem ļoti jāpiemeklē tonis, bet matējošais ( caurspīdīgais) pūderis ir izcils! Matē šis produkts patiesi labi. Es esmu sajūsmā. Esmu izmantojusi jau vairākkārtīgi un rezultāts ir pārsteidzošs. 
  • *L'Oreal PARADISE EXTATIC skoropstu tuša ir pieejama ne vien skaistā kastītē, bet arī ar apsveicamu saturu. Tuša ir forša, kuplina, nesaķepina skropstas, nenobirst un ir ērta lietšanai. Patīk arī birstītes forma un fakts, ka šai tušai nav silikona birstītes, jo parastās, tomēr, tās skropstas adala daudz labāk un vizuāli pievilcīgāk! :)
  • *L'Oreal True Match konsīleri- šie mani nedaudz apbēdināja pigmentācijas ziņā :( Super konsistence, plāni, viegli, bet diemžēl nenosedz lokus). Strādās izcili kā izgaismotājs, vai derēs tiem, kuriem ir ļoti plāna, sausa āda zem acīm un nedrīkst likt noko pārāk smagnēju. Attiecīgi, tiem, kuriem kaut kas izteikts jāmaskē zem acīm, šis produkts nebūs piemērots. Bet var miksēt ar kādu sedzošāku produktu, lai iegūtu plānāku klājumu.

  • *SYSTEM PROFESSIONAL - Keratin line. Ja vēlies gludus, spīdīgus, nepūkainus matus, tad šis ir tas īstais un vienīgais. Lieliski nogludina matus un piedod spīdumu. Produktam piemīt ļoti patīkams aromāts, gluži kā skaistam parfīmam.  Produkti piemēroti pat plāniem matiem, jo nenoslogo matus. Produktu sastāvā argana, jojobas un mandeļu eļļas, kas izteikti rūpējas par matiem. System Professional ir unikāla līnija un pareizāk būtu no sākuma noteikt savu ideālo matu kodu! System Professional, atklāj enerģijas pilnu matu noslēpumu, kas padara tos veselīgākus un patīkamus pieskaršanās brīdī, kā arī atklāj katra cilvēka matu enerģētisko profilu, tikpat unikālu kā pirkstu nospiedumi. Iespējams atkārtošos, bet mana mamma, kurai nav ne mazākās nojausmas kurš zīmols ir "high end" un kurš " drug store" atzina, ka System Professional izmaina domas par matu kopšanu! :) Atrast varat frizieru salonos piemēram Kolonna SPICE 

  • *Rozā tonis, bēšs tonis un viss  kopā tik patīkams, tieši tikpat, cik John Masters kosmētika. Paldies Biotēka.lv par svētku dāvaniņu. John Masters zīmols man ir  sirdij ļoti tuvs, ne vien produktu tekstūru dēļ, bet arī aromātu un rezultātu dēļ. Ārkārtīgi patika visi produkti, kurus lietoju līdz šim. Un esmu īpaši priecīga izmēģināt un lietot roku krēmu, serumu un domāju, ka šampūns/kondicionieris vienā produktā būs īpaši iecienīts manam draugam.  Atsauksmes sekos. Bet zinu, ka no iepriekšējās pieredzes šo dabīgās kosmētikas zīmolu varu no sirds ieteikt. 
  • DEAR DIARY  lēni un grūti caur pastiem nāca, bet atnāca. Manis pasūtīts un izvēlēts 2018 gada plānotājs. Maigi rozā, lai visu darbu trakumu mīkstinātu ar vieglumu. Esmu priecīga par materiālu, par satura izkārtojumu, papīra kvalitāti. Jāsaka, ka viennozīmīgi cena atbilst saturam un noformējumam. Ārkārtīgi iedvesmojošs un motivējošs plānotājs. Katru nedēļu ir saraksts lietām/ darbiem ko vēlies izdarīt, var veidot sarakstu iedvesmai, mērķiem, vēlmēm, idejām un kam tik vēl ne. Plānotājs, kurš kalpo kā dienasgrāmata. Ļoti personisks un detalizēts. Man ļoti patīk. Es vēl joprojām esmu cilvēks, kurš raksta ar roku un uzticas plānotājam, nevis kalendāram. Plānotājs nav no lētajiem, bet saņemot to saprotu, ka izmantotie materiāli ir kvalitatīvi, izmērs nav mazs, uz lapu skaitu nav taupīts. ( Plānotājam ir gumija no aizmugures ar kuru savilkt vākus, lai lieki nevirinās :) ).  Mana izvēle rozā PLĀNOTĀJS
  • SWAROVSKI pildspalva ir izcila dāvana un tāda arī ir bijusi šī pildspalva. Paldies, manai draudzenei Madarai, kurai vienmēr prātā ienāk kas oriģināls. Ar šo pildspalvu vienmēr gribas rakstīt īpašas lietas un lielas lietas. Kolīdz saņēmu plānotāju, es zināju, ka viņā nevēlos rakstīt ar kuru katru pildspalvu. :) Un man ir viena īpaša, kura atgādina gan par notikumu, gan par cilvēku, gan par svētkiem. 
Tāds, lūk, atskats uz notikušo un piedzīvoto uz atklāto un patīkamo. :) Vai Jums jau ir jaunā gada plānotājs? :) 
p.s. Meitenes, ja meklējat veselīgu veģetāru piparkūku mīklu, tad, lūk, recepte ŠEIT

Produkti atzīmēti ar  * ir kompāniju dāvinājums.
Post Comment
Anonīms teica...

Interesanti, bet šis plānotājs dikti līdzīgs gan vizuāli, gan saturiski mūsu pašu Mākoņogai. Nez, kurš no kura :)

Unknown teica...

Hm, nezinu kāds saturs ir Mākoņogai, bet šū plānotāja radītājas arī ir latviešu meitenes. Būs jāpapēta mākoņoga, bet šobrīd visi jaunās paaudzes plānotāji kļūst līdzīgi. ;)

Auto Post Signature