Top Social

Rudenīgas brīvdienas Pērnavā

The journey not the arrival matters. / T.S. Eliot /
 Un tā, pēc valsts svētkiem 19. novembra rītā, metām somas mašīnā un devāmies pavisam netālā izbraucienā uz kaimiņu zemi- Igauniju. Ja precizējam kur, tad Pērnavu - man ļoti iemīļotu pilsētu. Šī bija otrā reize, kad biju Pērnavā un šoreiz sanāca iepazīt to vēl vairāk.  Pateicoties Pērnavas īpašajiem piedāvājumiem ŠEIT, bija daudz vieglāk izvēlēties, kur palikt. Diemžēl, visi citi bija daudz ātrāki un nebija vairs iespējams tikt ne uz vienu no SPA, bet tas nebija pats būtiskākais, jo ahhh kopīgi izbraukumi ir tie, kuri īpaši satuvina un ļauj iepazīt vienam otru vēl īpašāk. Manuprāt, mums biežāk jāpavada brīvdienas kopā ar sev tuvajiem un īpašajiem cilvēkiem.  
Nakšņojām RannaHotel, skaistā un mīlīgā numurā ar skatu uz jūru. Un piedāvājumā, katram no mums, bija iekļauta muguras, plecu un roku masāža. Anika SPA atradās tieši mūsu stāvā un masiere Marina bija izcila. Ja jums patīk kārtīga masāža, nevis plika glaudīšana, tad tas būs tieši priekš Jums. Kā arī man bija iespēja iepazīties ar Anika dabīgo kosmētiku ar kuru šajā SPA darbojas. Pēc masāžas nedaudz atpūtāmies un devāmies uz Pērnavas vecpilsētu, kur pavakariņojām Itāļu restorāniņā, kurš bija pārsteidzoši pilns. Tā kā nebija pārāk vēls, tad izlēmām doties nelielā izbraucienā, lai apskatītu tuvākās Pērnavas pilsētas. Lielisks izbrauciens, kurā redzējām 3 stirnas, 1 sesku un 1 zaķi. Starp citu, RannaHotel viesnīcā ir atrodams viens no labākajiem Pērnavas restorāniem, kurš ir iekļauts arī White Guide Nordic sarakstā. Domāju, ka, atgriežoties viesnīcā, pagūsim restorānā izbaudīt kādu saldo ēdienu ar glāzi vīna, bet, diemžēl, 21:00 vakarā restorāns jau bija slēgts. Pilsēta lieliska, viesnīca izcila, masāža uz visiem 100! Es esmu ļoti priecīga, ka mums bija iespēja izbraukt, apskatīt Pērnavu kopā un lieliski pavadīt laiku. 
Izbrauciena izmaksas: 
Degviela: 40 eur , ja brauktu ar Lux Express 2 autobusa biļetes turp atpakaļ izmaksā 64 eur ( 16 eur viena personā, vienā virzienā)
Viesnīcas piedāvājums: ŠIS
Vakara sadaļa: ap 50 eur
Benzīntanku kafijas, ūdeņi un šokolādītes ap 10 eur
Šis brīvdienu piedāvājums izmaksā ap 200 eur, bet Visit Parnu lapā  iespējams atrast arī  citus, lieliskus, piedāvājumus par zemākām naudiņām, sākot ar 60 eur.
Mans kosmētikas komplekts, kuru paņēmu līdz:

  • Lancome cushion tonālā krēma
  • NYX izgaismotāja un uzacu zīmuļa
  • MAC skropstu tušas un acu lainera
  • Smashbox lūpu spīduma

Mans ādas kopšanas komplekts sastāvēja no:

  • Biotherm kosmētikas noņēmēja
  • Florame mitrinošā krēma
  • Origins GINZING acu krēma
  • Alessandro Ice bear roku krēma


*Paldies Visit Estonia par lielisko iespēju iepazīt un izbaudīt Ranna Hotel piedāvājumu!
Post Comment

Auto Post Signature