Top Social

GIRLS AND SUMMER

Un kas gan meitenēm kaiš vasarā atpūsties? Salec auto, atkorķē prosecco un laiž, kur acis rāda. Bet ja iemet acis somiņu saturā, tad protams, ja runa ir par meiteņu ballītēm, tad līdzi tiek ņemts labākais un tas ar ko viss vairāk lepojas. Sākot ar šikām brillēm vai somām un beidzot ar labāko kosmētiku! Tādas mēs meitenes esam, it kā jau visu daram priekš sevis, bet kolīdz esam kompānijā tā sākas "klusa sacensība". Gribas parādīt, palielīties, lepoties un pacelt galvu augstāk. Nevar īsti saprast vai šāda apliecināšanās rodas no sevis nenovērtēšanas vai tāpēc, ka gribas citiem parādīt, ka vari? Vai varbūt Tev tiešām ir tik ļoti svarīgi, ka Tev tās lietiņas ir tādas ar vārdu. Vai no tā cilvēks kļūst gudrāks? Labāks cilvēks? Vai varbūt veselāks Nē! Nekas no tā kas patiesi ir svarīgs nemainās no tā kādus krēmus smērejam un kādas brilles nēsājam. BET, mūsdienu pasaulē nemaz savādāk nav iespējams. 
Es esmu par to, ka naudiņa jātērē ceļojumiem, atpūtai, mirkļiem kuri piepilda Tevi iekšēji, nevis pēc pāris stundām noberž papēdi vai karājas skapī pus gadu un krāj putekļus. Grūti man kā meitenei iet, gribas jau jaunu kleitu, vēl kādu kurpju pāri, bet tik un tā no dienas uz dienu es kājās velku tās vienas mīļās džinsas un Converse kedas. 
 Pagājušajā 7dienā krāju mirkļus un atmiņas jau otro rezi atgriežoties RANCHO veikparkā. Viena no manām pirmajām veikborda reizēm bija tieši tur un palika atmiņā tikai ar pozitīvām emocijām. Arī šī reize nav izņēmumus. Ar veiku gan man vēl iet "DIKTI švaki, bet laikam tur tas šarms, ka ir mērķis uz ko tiekties. Nav jau svarīgi sanāk vai nē, svarīgs ir process, smiekli, draugi, saule un pozitīvas sajūtas. 
Vai Jums ir kāds sportiņš vai aktivitāte, kuru cenšaties apgūt? 
Post Comment

Auto Post Signature