Top Social

Girl talk #1


We all have a wonder woman  inside us!

23:43 Būtu jādodas gulēt, bet iekšēji bija tāda sajūta, ka jāuzraksta. Tad nu guļu gultā un telefonā spaidu burtiņus. Šodien pieķēru sevi pie fakta, ka mani ietekmē mēnešreizes vai kā šodien Karaliskajā improvizācijas teātrī to formulēja auditorija - sarkanās dienas! Man ir pamatīgs besis, jo ir sapūties vēders, tas pēc sajūtām un šķiet arī pēc izskata ir liels un nesmuks. Tam visam papildus tas sāp un nevis klasiski, bet ar tādām super kaitinošām griezoši velkošām sajūtām, kas rezumējas vienā lielā problēmā- kolīdz kaut kas nenotiek man pa prātam es iekšēji eksplodēju, sāku bubināt un gražoties. Tāpat mana darba produktivitāte ir pielīdzināma -10 un vienīgais ko vēlos ir ieritināties pledā un skatīties TV! Kā šodien atceros tos pāris mēnešus, kad dzīve šķita zaļāka un gaišās drēbes varēju valkāt 24/7.. nezināju kas ir vēdersāpes un citas negatīvās lietas, ko sev līdzi atnest ši dabas davana!
Bet lai cik tas viss arī nebūtu slikti, kāda homeopātiska tabletīte kā Spascupreel ( homeopātiskas) arī palīdz to sāpi aizgaiņāt un jāpriecājas ar par to, ka kaut kas sievišķīgs manī vēl ir saglabājies mūsdienu pasaulē, kur sieviete jau ir kļuvusi vairāk kā vīrietis! 
Cerams, ka rītdien manu galvu tik ļoti vairs nenodarbinās neapmierinātība ar šo sievišķo stāvokli un citu izdarbības man būs vairāk pa prātam! 
Kā ir ar jums? Vai Jums meitenes ir kādi PMS apkarošanas paņēmieni vai tās garstāvokļa svārstības ir tāda izplatīta lieta? :)))
Bučas!
Post Comment
Unknown teica...

Paldies par ieteikumu, skrienu uz aptieku pēc Spascupreel ! Ļoti reti, kad runājam par tādām tēmām, lai principā visiem aktuālas un dabīgas :)

Auto Post Signature