Top Social

ɡreɪskeɪl

 

Un te nu es esmu, 2017 gada februārī! Es regulāri rakstu par jaunumiem kosmētikas un skaistumkopšanas pasaulē, stāstu par savām sajūtām un skatijumu uz dzīvi, bet man nedaudz šķiet, ka, lai saprastu mani un saprastu manas izvēles, jums mani vajadzētu iepazīt vēl nedaudz vairāk. Pagājušajā mēnesī man palika apaļi 30! Ar kuriem es lepojos, depresijas nav :) Daudz kas ir izdarīts, bet tāpat vēl ir kur augt un tik daudz ko darīt. Mana mamma dzimšanas dienā man uzdāvināja power point prezentāciju par maniem 30 dzīves gadiem, kā piedzimu, kā uzaugu un kā esmu kļuvusi par to, kas esmu. 
Šo prezentāciju parādīju visiem, kuri bija ieradušies uz manu dzimšanas dienas brunch pasākumu un domāju, ka daudzi uzzināja par mani lietas kuras iepriekš nezināja, kaut gan pazīst mani daudzus jo daudzus gadus. 
Ievadīšu arī Jūs nedaudz šajā atskatā.
Let's begin:
  • Peldēšana un ūdens- Ķīpsalas peldbaseinā izaugu no mazā baseina līdz lielajam
  • Dejošana - dejoju Rīgas Pilī deju kolektīvā 
  • Ceļošana: Bērnībā katru vasaru ilgāks laiks aizvadīts Kolkā, pamatskolā ar mammu ar autobusu ceļojām pa eiropas valstīm - Ungārija, Čehija, Zviedrija, Igaunija.u.c. Un vidusskoā pēdējais ceļojums ar mammu uz Sardīniju ( Itālijā) un  Berlīni vācijā. Man ceļošanas prieks ir noķerts jau bērnībā! Patreiz uzskatu, ka ceļojums un izglītība ir lielākās vērtības, kur ieguldīt līdzekļus. To nevar atņemt, tas nevar salūzt, tas neiziet no modes pēc vienas sezonas un šeit noteikti varētu minēt vēl daudz plusus ;)
  • Māksla - protu batikot, aust, daudz zīmēju un pamatskolu pameidzu ar 10 zīmēšanā, kas aizveda mani  uz Amatniecības vidusskolu, kur ieguvu profesiju - dekoratīvo formu veidotājs. Protu strādāt ar stiklu, porcelānu, parafīnu, mālu, ģipsi u.c. materiāliem, veidot dizaina lietas. Turpat apguvu interjera dizaina pamatus un reklāmas dizaina pamatus. Lūk, kur saknes manai aizrautībai ar skaistiem interjera iekārtojumiem un augstākās izglītības izvēlei par reklāmas menedžmentu! P.s. augstskolai esmu paņēmusi kredītu, mans pats pirmais kredīts un ceru, ka vienīgais, jo man ļoti nepatīk aizņemties un kur nu vēl redzēt kā bankas kontā aug parāda summa. ( Briesmīgi) 
  • Vlodas- krievu valodu iemācijos pirms gāju skolā no kaimiņu bērniem, angļu valodu no pirmās klāses mācijos Rīgas Angļu Ģimnāzijā un itāļu valodu apguvu nedaudz vairāk kā divus gadus. Iesākumā grupā- valodu centrā un pēcāk pie 3 dažādiem itāļu valodas pasniedzējiem privāti- lasu labi, saprotu 70 -80% un runāt man ir bail, rakstu 50/50. Ceru, ka šogad atradīsies finanses, lai nedaudz atsvaidzinātu zināšanas. Nākamo vēlos apgūt Franču valodu, bet to tikai tad, kad nostiprināšu itāļu :)  Ah, skolā divus gadus apguvu vācu, bet tā man ne visai patīk, tapēc varu pateikt tikai pāris teikumus un pat pie valodu zināšanām cenšos neminēt. 
  • Make-up - ar kosmētiku neesmu saistīta kopš bērnības, bet vidusskolas laikā vairākkārt sanāca būt par modeli Make Up For Ever rīkotajās meistarklasēs un nofilmēties dažos reklāmas rulīšos ( Dinamo Riga un E- talons), lai pamanītu, to ko kosmētika spēj darīt ar mūsu izskatu. Padarīt vecāku, jaunāku, svaigāku, sagurušāku, pat ievainotu vai nedzīvu. Tur radās sajūta, cik forši, ka  salīdzinoši īsā un vienkāršā veidā var izmainīties līdz nepazīšanai un pēcāk to noņemot - tu atkal esi tu pats. Un protams pats galvenais tā sajūta, ka ar kosmētiku var izskatītes vēl labāk kā jau izskaties un saņemt komplimentus, kas nebūt nav nepatīkami. Tā kā man krāsas un zīmēšana vienmēr kopš bērnības bija patikušas, tā bija diezgan prātīga izvēle. Esmu mācījusies kompozīcijas, gleznošanas, koloristikas un vēl vairums ar mākslu saistītus priekšmetus, kas mani uzvedināja uz viena vienīga mērķa - es vēlos kļūt par grimētāju un tā 2008 gadā es uzsāku šo ceļu, kurš ir izvērties par skaistāko un krāsām bagātāko ceļu manā dzīvē. 
  • Kur es esmu mācijusies?  Starptaustiskā Grima skola ( vairs neeksistē)  , Poetica ( 1 līmenis),  Košuma darbnīca ( 2, 3 līmenis,  bet tagad skola saucas Make up mākslas skola), Unastyle studija - vizāžists un pēc tam turpat apguvu Stilista profesiju) gan studiju laikā, gan arī tagad paralēli visam apmeklēju meistaru vadītās autor-meistarklases un apgūstu jaunākās tendences un trikus. 
  • Kapēc blogs? Blogs tapa viena iemesla dēļ, jo cilvēki dalās ar tik daudz jaunām tendencēm produktiem, triki un iespējām, ka es to visu nespēju paturēt galvā un tā es šeit sāku saglabāt visas sev interesējošās tēmas un rakstus, ko atradu interneta plašumos. Līdz vienā brīdī sapratu, ka šo visu arī kāds lasa :) Kas ir ļoti patīkami. 
  • Ienākumo no bloga? Līdz šim brīdim es ar bloga rakstiem neesmu nopelnījusi pat tik daudz, lai samaksātu īres rēķinus :D Blogā parādās raksti par produktiem, kurus man testēšanai atsūta kompānijas vai kurus esmu iegādājusies pati, tas pats ir ar youtube un instagram. Daudziem produktiem un kompānijām mēdzu atteikt, jo tas nesaistās ar mana bloga saturu vai arī man nepatīk konkrētais zīmols un tā produkti, tapēc arī blogā netop sliktas atsauksmes, jo es neredzu jēgu tērēt laiku uz maznozīmīgiem produktiem. Bet, ja pati esmu iegādājusies, ko un tas tiešām ir super dranķis, tad es notieikti par to pastāstīšu.  
  • Īsumā par manu profeionalitāti- strādāju Unastyle studijā, kuru pati esmu pabeigusi, par dekoratīvās kosmētikas pasniedzēju, piedaloties vairākos vizāžistu konkursos esmu ieguvusi godalgotas vietas, strādāju Inglot kosmētikas veikalā, jo šī zimola produkciju novērtēju un izmantoju arī darbā, strādāju par stilisti un make-up mākslinieci tādos raidījumos kā Gatavo 3, Jauna Telpa, Kurš Kuru, esmu piedalījusies neskaitāmu reklāmas rullīšu tapšanā, japānas seriāla tapšanā, strādājusi pie starptaustikiem projektiem un vēl lielu manu darba daļu aizņem līgaviņu pucēšana, kas ir ļoti atbildīgs un īpaši sirsnīgs darbs!
  • No kosmētikas zīmoliem, kuri man ļoti patīk ir Inglot, MAC, Urban Decay, Bobbi Brown, NYX, GOSH, - tie pārsvarā arī sastāda mana darba somas saturu, tad protams Make Up Studio, Illamasqua, Make Up For Ever, NARS, KIKO un vēl neskaitāmi zīmoli no kuriem ir pa kādam izslavētam produktam. 
  • Selektīvā kosmētika- Mana attieksme pret selektīvo kosmētiku ir nedaudz pamainījusies, kopš 2 gadus strādāju DOUGLAS Latvija veikalos kā NOUBA un Christian kosmētikas vizāžiste. Šo gadu laikā es pamanīju kā selektīvajā kosmētikā nomainās tekstūrās, produktu kvalitāte uzlabojās un nu jau arī manā somā parādās ar vien vairāk selektīvās kosmētikas produkti ar kuriem veidoju grimu sev un saviem klientiem. 
  • Make up klases nodarbības- Tās es sāku vadīt pagājušā gada nogalē priekš visām dāmām, kuras vēlas iegūt pamata zināšanas vai uzlabot jau esošās zināšanas kā vienkāršās tā arī saražģītākās tehnikās. Nodarbību laikā ir iespējams izmēģināt visu manā īpašumā esošo kosmētiku, ko esmu paņēmusi līdz. 
  • Stils - šis ir kas tāds, kas mani interesējis ir vienmēr un principā Pinterest var apskatīt to, kas man viss vairāk patīk ŠEIT. Agrāk veidoju apģērbu ierakstus, bet tā kā man nav Blogger boyfriend, kurš mani sabildētu, tad šī sadaļa nomira sāpīgā nāvē. Es gan visu laiku ceru šo sadaļu atgriezt, jo es pēc sevis ļoti labi redzu kā stils izmaina cilvēku un kā apģērbs ietekmē arī apkārtējo attieksmi pret tevi un tavu darbu. Bet viens princips ir nemainīgs- tīrs, kārtīgs un smaržīgs apģērbs, kas nav izdilis ( ja vien tam tā nav jābūt), noplucis, izbalējis vienmēr būs modē. Tas pats attiecas uz apaviem, somām un aksesuāriem. 

Ak, vai šis bija diezgan gari un šķiet, ka pat ne mazākā daļa ir uzakstīta. P.s Jūs vienkārši komentāros varat uzdot jautājumus, kuri Jums interesē un es atbildēšu ;
Lai burvīgs nedēļas sākums. 
P.s. ja ir gramatikas kļūdas, atvainojos, pārlasu un pārlasu, bet acis ņirb un liekas, ka burti ir vietā :)
Kleita- CiCi London, zābaki - Sin-say, zeķubikses- Lindex, pulkstenis - Tommy Hilfiger, auskari un rokassprādze dāvanas ;) 
Post Comment
Laura teica...

Man bija ļoti interesanti lasīt šo rakstu! Kaut kā bija izveidojies viens priekšstats, kas ļooooti atšķīrās no realitātes! Nu jāsaka - bija patīkami iepazīties!

Unknown teica...

Nu re, man prieks, ka ir iespēja mani iepazīt vairāk :)

Anonīms teica...

Laikam iepriekš neesmu uzrakstīju nevienu komentāru blogā, kuru lasu. Paldies par lielisko darbu! Esi vienīgā, kura raksta, rāda un rada interesanti, noderīgi, skaisti un galvenais- patiesi. Lai izdodas arī turpmāk! Noteikti sekošu līdzi. Viktorija

Unknown teica...

Wou, cik patīkami! Cik forši, ka dalaties ar domām un to, kas Jums patīk vai nē ;) Ceru, ka vēl radīsies iemesli komentāriem :)

Anonīms teica...

Bija patīkami lasīt un uzzināt par Tevi ko vairāk. Tavus rakstus vienmēr lasu un skatos uz Tevi ar apbrīnu. Tu esi ļoti skaista un savākta sieviete, kas sevi māk izcili pasniegt. Lai veicas!

Unknown teica...

Paldies, par tik jaukiem komentāriem :) Tik forši uzzināt ka Jūs esat :)

Auto Post Signature