Top Social

WHAT I think when products are EMPTY ?

LV: Čau jau otreiz, jo uzrakstiju tādu garu ievadu, bet aplikācija vienkārši mani izmeta neko nesaglabājot. Eh, nekas!
Otreiz gan tik gari jau vairs nerakstīsies, bet varbūt tas arī uz labu. 
Šoreiz par izlietotajiem produktiem, un man pašai šķiet, ka par tukšiem traukiem vieglāk uzrakstīt kā par pilniem. Ir gan sajūtas vai ir tā vērti un cik bieži bijuši noderīgi, tapēc pie produktiem, kuri ir bijuši cenas vērti likšu klāt ✔️ un tiem, kuri nav uzmanības vērti likšu klāt ❌. Un tie, kuri ir ok, bet nav neaizvietojami saņem ➗
Lai vieglāk Jums šo lasīt, tad sejas un matu kopšanai jau vairāk kā pus gadu esmu izslēgusi masu produkcijas produktus, gan tapēc, ka āda un mati prasa labāku kopšanu, gan arī ilgtermiņā naudiņa, kas iztērēta atmaksājas vairāk. Precizēšu, ka mēdz būt izņēmumi kā piemēram- NIVEA, kurš ir sausas ādas sos produkts 365 dienas gadā. Tad tagad ķersimies klāt galvenajam uzdevumam un komentāros gaidu jūsu ziņas, ja Jums ir cits viedoklis par kādu no minētajiem prduktiem vai arī ir kādi citi jautājumi.

ENG: Hey, today I write about my recently used products, that are empty. I think I can better wrap my head around them when they have to be thrown in a bin. Then comes the moment when I have to consider repurchasing them or no, suggesting them to my friends or not. So this time I put ✔️ to products that were very good, I want to re-buy them and they are worth the price.  ❌To those that won't do a thing, at least didn't do for me (. Comment if you have a different opinion) & I put ➗ to those who can be used, but there are sure better products in the same price category out there. 
It will be easier for you to read this , that I have to say, that I quit on using mass market hair and skin care products around half a year ago. There still are some exceptions like NIVEA cream, that will save dry skin 365 days a year. Lets's get to the point! 

✔️YSL BLACK OPIUM eau de perfume - I want them again! If You're a coffee lover U will adore these. My all time favourite perfume / šīs vēlos iegādāties atkārtoti. Man kā kafijas mīļotājai šis intensīvais aromāts ir ļoti pa prātam.
➗GUCCI GUILTY eau de toilette -  Quite good, everyday scent for a stylish girl / Jauks, ikdienas aromāts stiligai meitenei. 
✔️BIOTHERM BLUE THERAPY ACCELERATED CREAM & serum - want to buy them again for next summer. Light, easy to use and very effective- visibly improves the skin. / ļoti vēlos šos iegādāties atkārtoti, vieglas tekstūras, ir patīka i lietot un galvenais efektīvi. Redzamo uzlabo sejas ādas stāvokli.
❌BIOTHERM SKIN BEST PROTECTION ANTI UVA-UVB /SPF 15- creamy face cream, nothing special, but can't say it's bad, just doesn't do anything visible to my skin. /  nekas īpašs, treks krēms, kurš baroja sejas ādu, neko citu man tas nedeva.
MAKE UP FOR EVER: 
✔️HD foundations- best at that time, I sure will try Ultra HD, couse these were the Best I've ever used/ notiekti labākais tonālais, tagad vēlos izmēģināt Ultra HD, domāju un ceru, ka būs vēl labāks. 
➗Super matte loose powder - too expensive, nothing special /. Padārgs un pavisam vienkāršs birstšais pūderis. 
➗Eye seal - good, but the bottle was leaking if laying horizontal/ labs produkts, tikia žēl, ka horizontālā stāvoklī tas tecēja
✔️Purifying Brush cleanser - loving it, price, bottle, everything! My all time favorite! / visu laiku mans vis mīļākais otu tīrāmais līdzeklis 
✔️Stop Shing plus + amazing oil & shine control. Small amount, expensive, but damn good! / ļoti laba bāze, kas kontrolē spīdumu un taukainību, mīnus, ka mazs tilpums, padārgs, bet ir to vērts. 
❌Lab shine lip gloss - too sticky, not my preference! /lipīgs un ne manā gaumē
NYX COMSETICS:
✔️HD CONCEALER - one of my favorite concealers at the moment/ pērku un pērku atkārtoti un proecājos, cik viegli ar tiem darboties. 
❌PRIMER SPRAY- noup, not for me, didn't do anything as a primer.. / man nederēja, nejutu vispār nekādu ieguvu neskatitot, ka uz sejas tika izmantots papildus produkts.
➗GOSH PRIMER plus hydration - nice, affordable, a bit sticky. / neslikts produkts, nedaudz lipīgs.
✔️GOSH FOREVER lip shine - sweet moments 02- best nude everyday shade, such an amazing product/ ļoti, ļoti ērts, patīkams lūpu spīdums un tonis vienā, pati krāsa ir burvīga- izcils ikdienas skrējienam.
✔️INGLOT SHADOW KEEPER eye shadow base- It is perfect, love it, adore it! U need this! / super laba acu ēnu bāze, viena no manām top acu ēnu bāzēm
➗INGLOT MAKEUP FIXER - good fixing spray I've heard many good comments from makeup artists/ labs grima fiksators, liels tilpums, nav smaržvielas un ļoti labas atsauksmes no vizāžistiem
✔️MAC COSMETICS Mineralize skinfinish medium deep- already new back in my case / jau ir atkārtoti koferī
✔️MAC MINERALIZE skinfinish natural -give me sun - already new in my case/ ir jau atkārtoti koferī
✔️MAC MASCARA 3D - already back in my case ( silicone brush, washes of with warm water) /. Ir atkārtoti koferī ( silikona otiņa un priecē, ka tas mazgājas nost ar siltu ūdeni) 
➗URBAN DECAY ALL-NIGHTER setting spray - too small to get my thoughts around it, as people rumble around it should be the best out there in the market. / man bija pārāk mazs iepakojums, lai pavisam objektīvi novertētu, bet nebija arī tā, ka no pamēģināšanas sajutu vēlmi iegādāties pilno iepakojumu
➗AVON MAGIX PRIME & Set spray - OH, MY! This is a surprise! Price + performance = a bomb /  ak vai, bet lūk AVON mani pārsteidza, cena+ rezultāts= superīgs
✔️LOREAL BB CREAM illuminating nutrition nutri gold spf 20 - loved it, used it everyday, perfect for summer / mans visu laiku mīļākais bb krēms, dievināju
➗H&M brush cleanser spray - good for brush touchups between clients, not as main cleanser /  labs produkts, ko ielikt somā, lai atjaunotu un pietīrītu otas skrējienā
✔️NOUBA LIPSHINE VOLUME - lipgloss nr 63 is a natural shade with a super cool plumping and nourishing effect, It's hard to get hands on Nouba. It's Italian and family based company. / naturāla toņa lūpu spīdums ar kopjošu un mitrinošu efektu, diemžēl Latvijā vairs nav pieejams. Kompānija ir Itāļu ģimenes uzņēmums.
Lashes :) Different brands, different lables, BUT finally I found 3D lashes from SIlk lashes that are expensive, but high quality and changes the eye look instantly!  By the way RivalDeLoop recently has been glued so hard in the box that I tend to destroy most of the lashes :( 
❌RdeLYoung single lashes - glued so hard in, that I mess up the most./  tik stipri ielīmētas, ka lielāko daļu sanāk sabojāt
➗Essence single lashes- not bad for the price / šādā cenu kategorijā pieklājīga kvalitāte, var strādāt
✔️Perfect silk lashes- super good, excellent / burvīgas, kvalitatīvas un skaistas skropstiņas

Do you have any favorites or any comments? / Vai Jums ir kādi favorīti vai komentāri? 
Post Comment
Camille Sugar teica...

jā, MAC pūderi man arī ļoti patīk. Tik dabisks rezultāts sanāk.

Unknown teica...

Pilnībā piekrītu :)

Unknown teica...

Kur tu pērc tās silk lashes? Es vispār lietoju lētā dala, Drogās pērkamās depend, jo viņām ir dažādi garumi un vēl tās, kas takā pa vienai skropstai, nav nācies vilties, gribēju pamēģināt vēl Eylure pušķīšus, ņemot vērā , ka tie pie mums ir parādījušies.

Unknown teica...

Galatejā Silk lashes... kastīte ap 8 eur bet man tagad favorīti ir 3D pušķīši :)
Eylure ar ļoti labi, es ikdienā nēsāju viņu pilnās skropstas, gribu jaunu kādu dizainiņu nopirkt ;)

mozhums teica...

Man ļoti patika šis bloga ieraksts. Labprāt redzētu tos vēl, ideāla variantā tas varētu pat būt video ✌😊patīk, ka nav tikai "slavas dziesmiņas", bet reāla atsauksme un pieredze par konkrētiem produktiem!

Unknown teica...

Paldies - O, laba doma, kā reiz ir otrā daļa tukšajiem traukiem, tad nu to laidīšu kā video :) Cerams, ka jau nākamajā nedēļā būs skatāms :)

Auto Post Signature