Top Social

week 41 and 42

Life is about trusting your feelings, taking chances, finding happiness, learning from the past, and realising everything changes.

It's always good to start something new after life changing moments. So, I am still on that bumpy relationship road when I am still single and seems that it's unreal to find that one person who will be with me for the rest of my life. I do believe in miracles, I do believe in love, but mine has got lost somewhere on the road. :D So I keep rolling through my life with a huge amount of work and crazy schedule. And now I am on the way to my first make-up course in English. It can turn out to be so exciting! So I teamed up with another beauty school and we created a 6 lesson course for every lady who wants to learn how to create beauty on everyday bases. If you're interested in it more info is available HERE.
And besides teaching I still work at INGLOT shop, I study at university & do make-up for Tv - shows. So, life is pretty busy with work. But I still attend nice events like Urban Decay meet up with their make-up artist Modris and Eisenberg Paris newest product presentation at Aqua Luna restaurant, and Polhem PR Christmas event- yes Christmas... It's so soon! Crazy right? 
So between all of this I still meet with my friends & family and explore new places and autumn in Latvia. By the way, in the last meeting today I had a talk with a Urban Decay girl... Psss.. Something is coming- book 11th November for a little party! All of you are invited! 
So back to the point... We talked about the reasons why people- I mean my readers, followers don't engage? Why don't you leave comments, why don't you ask questions? Why don't you come to to the events where You can meet me or other fellow bloggers you follow? WHY? ;( It actually makes me feel sad. I personally would really like to hear your comments, opinions, to meet you and to talk to you. I would love to create content that you are interested in and ONLY YOU can help me to do it! So I hope, that in the end of this post I will get from you some post requests or any other questions and please don't be shy- U know I'm nice :)) Hundreds of hugs!
Post Comment
Kur ar Mazuli? teica...

Thumbs up, baby!

Santa teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Santa teica...

Ak, es ļoti labprat satiktu tevi kāda pasākumā un papļāpātu, bet ja neesi Rīgas pamatiedzīvotajs - esi ārā no aprites :/ Bet cerams, kādreiz :)
P.s - ļoti patīk tieši šādi - dzīves update stila raksti!

http://modesmusli.blogspot.com/

Una no Vēlais rīts teica...

Es ar neesmu Rīgas pamatiedzīvotājs, tā ka satikt būtu tā grūtāk, bet lasīt noteikti patīk personiskākus rakstus, par jebkuru tēmu - fitnesu, makeup, ko dari profesionālajā laukā.. Tas patīk vislabāk, jo tas ir atšķirīgs no citiem. Tava unikālā pieredze strādājot šai jomā profesionāli, tas noteikti mani interesē visvairāk..
Vēl viena lieta, man personīgi no Latvijas blogeriem vislabāk patīk lasīt rakstus dzimtajā valodā... Tad arī kaut kā vieglāk uzrakstīt domas komentāros..

Anonīms teica...

Sveika, Laura! Man ļoti patīk Tavi raksti! Tev ir patiešām lieliskas prasmes make-up veidošanā un vienmēr domāju- kad man būs kāds lielāks notikums,tad tieši Tu būtu tas cilvēks, pie kura es vēlētos izveidot īpašu svētku meikapu. Man pašai kosmētika un skaistums ir ļoti Tuvas tēmas, taču finansiālo apstākļu dēļ nevarēju studēt kosmētikas skolā un kļuvu par filoloģi, meikapu un skaistumu atstājot vaļasorieka brīžiem. Tu tiešām esi gaišs, stiprs un labs cilvēks, tāpēc notekti drīzumā sastapsi savu īsto cilvēku, un viss arī šajā jomā nokārtosies! Un mēs, lasītājas un skatītājas, tepat esam un esam ar Tevi!



Anna

Anonīms teica...

Un vēl aizmirsu piebilst- izsaku Tev visu cieņu par spēju apvienot tik daudzas lietas! Tu esi malacis!

Anna

Unknown teica...

Paldies, prieks dzirdēt, komentārus! Un tā jau ir ar to būšanu prom no galvaspilsētas, jo tālāk, jo retāk :)
Bet kas zin, gan kādreiz sanāks satikties :)

Unknown teica...

Hey, Una- Tu notiekti neesi Rīgas pamatiedzīvotājs :) Paldies, par info, ka profosionālā sfēra interesē vairāk, notiekti ņemšu to vērā. Par fitnesu nedaudz sarežģīti rakstīt, jo vizuālais materiāls nesanāk- tenējos viena, nav kas uzņem video vai bildes :/
Un, es saprotu par Latviešu valodu, bet ceļojot pa pasauli un iepazīstoties, man daudz paziņas saproti un zin angļu valodu, bet divās valodās veidot rakstus ir nu ārkārtīgi laikietilpīgi :(
Bet arī to ņemšu vērā ;) Paldies Tev!

Unknown teica...

Paldies, Anna par Tavu ziņu, cik jauki lasīt šādu garu ziņu :) Jāsaka, ka nevienmēr skaistumam ir jābūt kā darbam- tas var būt skaistākais vaļas prieks.. Un vienmēr jau var iziet mini kursiņus, neielas apmācības, kas varētu uzlabot zināšanas un iedegt vēl lielāku kaismi pret kosmētiku :)
Paldies par uzmundrinājumu un jāsaka, ka apvienojot ļoti daudz lietas no kādas ir arī jāatsakās, vai precīzāk tai īsti nav vietiņas :(

Anonīms teica...

https://m.youtube.com/watch?v=IqYrlsv4sEY

Auto Post Signature