Top Social

THE BADDEST FRAGRANCE AROUND by DIESEL

DIESEL BAD
 - smaržas vīriešiem, kas nebaidās no izaicinājumiem, ir ar veselīgu pašnovērtējumu un ironisku attieksmi pret dzīvi.

Ar jaunajām un vīrišķīgajām smaržām DIESEL BAD zīmols nāk klajā ar ierastās pavedināšanas mākslas ironisku interpretāciju. Pārliecinoša attieksme, kam sievietes nespēj pretoties. 
DIESEL BAD ir pirmās smaržas, kurās apvienoti tabakas un kaviāra aromāti, lai radītu atkarību raisošu, pulsējošu, taču svaigu pamatīgumu.
Smaržām piemīt trīs šķautnes, kas ataino trīs pavedināšanas posmus. 
Pavedināšanas spēle sākas ar aizrautīgiem bergamotes toņiem un piparu vēsumu. Pēc tam atkarību raisošu erotisku jutekliskumu piešķir kaviāra sāļās notis – provokatīvas, kas liek mutē saskriet siekalām. Visbeidzot raupjas un vīrišķīgas tabakas un īrisa saknes notis liek Tev zaudēt kontroli.

Iedvesmojoties no klasiskās motociklista ādas jakas, smaržu pudelei ir vīrišķīga melnas ādas tekstūra. Tā apvieno sliktā puiša divpusējo dabu: ārēji skarbs, tomēr iekšēji pievilcīgs ar tā kvēlo vara iekšpusi.
Un, ak vai, arī es ikdienā lietoju šīs smaržas, jo ne tikai puiši var būt pievilcīgi, ārēji skarbi un provokatīvi! Tādas var būt un arī ir daudzas meitenes! Jāsaka, ka šīs smaržas, gluži kā citi aromāti uz katra ādas atveras citās notīs, tapēc ekstravagantāki pāri mājās var turēt vienu smaržu pudelīti, bet lietot to var abi! :) UNISEX- tādas šīs smaržas redzu es, un ja jūs vēlaties palikt atmiņā ar neaizmirstamu aromātu, kas valdzinās un liks par jums atcerēties, tad šis aromāts ir jums!

Smaržas bus pieejamas oktobrī labākajos smaržu veikalos. 
Diesel introduces an ironic take on the typical seduction routine with its new masculine fragrance, DIESEL BAD. The fragrance encapsulates the rebel attitude of the bad boy who dares to play with contrasts: the addiction of tobacco notes meets the provocation of the caviar accord. A daring and sophisticated signature for a bold seduction.
DIESEL BAD is the first perfume combining accords of tobacco and caviar to create an addictive, pulsating, yet fresh woodiness. This unique contrast reinforces Diesel’s strong identity.
The bottle is directly inspired by the classic black leather biker jacket. The grainy black leather texture gives a seductive and masculine look.
And as I consider myself a bit as a rebel too, I use this perfume as well. It's not only for men, it is for a daring and strong girls too! It's kind of UNISEX scent, so for a strong couple there will be just one bottle of perfume at home.
* PR sample by Diesel

#NOWYOUKNOW

Post Comment

Auto Post Signature