Top Social

MY KIEHL'S FAMILY

Yes, you're the fairest of them all! 
Kiehl's products has stolen my heart. I have to say that since KIEHLS has enetered Latvias market I have tried and used quite a lot of Kiehl's products. The best part is that they are amazing with policy " try before you buy". My friends likes Kiehl's products as well and everyone of us has different expectations, differnet needs and different skin types. Prices are very reasonable for the quality you get! 

My TOP 5

🔹Midnight recovery concentrate 
🔹Hydro- plumping re-texturising serum concentrate. 
🔹Line reducing Eye brightening concentrate 
🔹Calendula deep cleansing foaming face wash 
🔹Over-night biological peel

Have you tried anything from Kiehl's products? Do you have favorites? 



Post Comment
Zanda teica...

Man Kiehl`s produkti ļoti patīk :) Skatos, ka Tev diezgan branga ģimene ar viņu produktiem :) Over-night biological peel Tev nešķiet pa lipīgu, lai lietotu uz nakti? Es kad viņu lietoju, ļoti nepatika sajūta, ka seja pielīp pie spilvena :(

Laura teica...

O, paprāva kolekcija, tiešām! :)
Man arī ir sanācis izmēģināt diezgan daudzus viņu produktus, favorītos ir Plumping serums, Ultra facial cream, Creme de corps un mikro dermabrāzijas skrubis, kā arī jaunais produkts Ultra facial balm, kam izmēģināju paraudziņu :) Lielisks ziemas apstākļiem. Matu produkti neuzrunāja, gribu vienīgi olīvu matu masku pamēģināt. Vēl arī stāv neatvērts paraudziņš dienas eļļai un nakts mitrinošajai maskai, kas gaida savu kārtu :)

Una no Vēlais rīts teica...

Es masu reklāmas (;) ) iespaidā arī šo to pamēģināju, bet man kaut kā maz kas der, jo man alerģiska āda un daudzi produkti ir ar ēteriskajām eļļām un citiem stipriem aromātiem... Pēc paraudziņa pamēģināšanas, nopirku pilno pudeli Plumping serumam, tas pagaidām liekas ok.

Unknown teica...

Man sausa āda, lietoju tikai uz nakti .. Es gan nelieku pēdējā brīdī pirms gulētiešanas :) iespējams arī, ka man nav iebildumu pret nedaudz lipīgu tekstūru :)

Unknown teica...

Es arī matu produktus nēesmu tā līdz galam iecienījusi. Nav slikti, bet ir citi labāki. Patreiz vēl lietoju krēmu kurš paredzēts sausām un sasprēgājušām zonām ir super. Tas šajā bildē vēl netrāpija. :))

Unknown teica...

O nu re cik jauki, ka ir arī šāds viedoklis :) spēcīgs aromāts gan man ir tikai Midnight recovery.. Pārējiem šķiet neēsmu tā pamanījusi :))

Auto Post Signature