Top Social

PHILIPS PROCARE AUTO CURLER

Matu cirtas gluži kā pēc frizieru salona apmeklējuma. Vai tas maz ir iespējams mājas apstākļos? 




Sveikas, 

Šoreiz, tik ļoti lielo sajūsmu un cerības, par produktu, sagrāva skarbā dzīves realitāte. 
Sākot produkta izmēģināšanu biju iedegusies par to un jau domāju kā, lai izdara visu iespējamo un iegūst iespēju saņemt šo produktu dāvanā. Ah, cik gan ātri man šī vēlme pazuda! Tam bija nepieciešamas tieši 10 minūtes. Tieši tik bija nepieciešams, lai saveidotu 99,5% manu matu. Līdz pēdējā šķipsna noslēdzās lokušķērēs un sākās mana cīņa par matu nezaudēšanu un glābšanu, kas principā cieta neveiksmi. 
Sistēma sola drošību, ka, ja kaut kas atgadās ar matiem, tad ierīce izslēdzas un atbrīvo matus, kas manā gadījumā bija pilnīgas muļķības, ne viņa izslēdzās, ne atbrīvoja matus. Slēdzu iekšā, ārā, centos  palaist ievilkšanas sistēmu. lai atbrīvojas, bet nekā, centos vilkt pa nelielam daudzumam matu laukā, bet visu šo laiku pat izslēgtās ierīces plātnes ir karstas un dedzina manus matus ar aptuveni 200 grādu karstumu, pakāpeniski atdziestot. Pēc aptuveni 10 minūtēm - ļoti nogurušām rokām, jo ierīce ir smaga, es sāku padoties un ņemu talkā šķēres palēnām iegriežot matus pie plātnēm ar cerību, ka tas līdzēs nezaudēt alikušo visu šķipsnu. Kas arī nelīdzēja, tā nu atbrīvojot matus paliku rokās ar ierīci, kurā bija pilns ar maniem matiem, daļējie nogrieztiem, daļēji sakusušiem. 
Jāsaka, ka šajā produktā redzu vairāk mīnusus kā plusus
Mīnusi- 
  • Nedrošība- var ieraut matus ( man ierāva)
  • Sarežģītā sistēma ar virzienu maiņu- jāgroza un jādomā kā ievietot šķipsnu, lai veidotu lokas
  • Liels svars- nogurst rokas
  • Tikai 3 dažādu temperatūru variācija- nav iespējams neizslēdzot šķeres noņemt temperatūru
  • Pārāk īsais vads, nu pat pārāk īss
  • Ierobežots šķipsnas biezums
Plusi
  • Nevar apdedzināt rokas
  • Visas lokas sanāk vienāda izmēra
  • Izveidot frizūru var ļoti ātri
Cena: 109.99€

Jāsaka, ka kopš strādāju kā stiliste un veidoju dāmām arī matu sakārtojumus - es esmu un palikšu uzticīga diviem lieliskiem loku veiodtājiem- konusa loku šķērēm un matu taisnotājam + cimdiņam ( lai neapdedzinātu pirkstus). Lokas izveidot var ātri, ērti kā arī man ir lielāka kontrole pār rezultātu un drošība, ka kontrolēju ierīci. Tāpat lietojot matu veidošanas produktus lokas turas pat 3 dienas un vairāk. Tāpat es varu izvēleties brīvi šķipsnas biezums. 
Vai es kādam šo ieteiktu? Tikai uz paša atbildību, jo produkts ir interesants, līdz bēdīgajam mirklim pat ļoti patīkami lietojams, bet tomēr neparedzams. Ir sevīšķi bailīgi tas ir brīžos, kad gaidāms svarīgs paskums vai maz laika, lai tiktu galā ar neparedzētām situācijām. Cena varēja būt zem 100€ un vadam noteikti bija jābūt daudz garākam, kā arī drošības apsvērumu dēļ būtu labi, ja nepeiciešamības gadījumā ierīci varētu atvērt vai sadalīt, lai bez šķēru izmantošanas varētu atbrīvot matus. Tad gan ierīce būtu uzmanības vērta. 
Esat mēģinājušas šāda tipa veidotājus? Varbūt ir kāda pieredze?


Vēl atsauksmes lasi šeit: MANAPASAKUPASAULE

Post Comment
Zane Zanīte teica...

Lokas Tev izskatās ļoti skaisti.
Es svētdien atkal ķēros pie aparāta apgūšanas - ar pamatīgu baiļu sajūtu. Gāja jau veiksmīgāk - bet tāpat divas reizes aparāts mēģināja norīt manus matus - bet šoreiz viss beidzās veiksmīgi un pamanījos tos neskartus izvilkt no lokotāja.

Es ar sākumā biju pārliecības un spara pilna cīnīties par balvu, bet pagaidām mana vēlme pārgājusi...

Arta teica...

es vēl neesmu aizdevusies savam pakaļ, bet mana sajūsmā par šo laikam ir/bija tikpat liela kā Tev :D ziņošu blogā, kā man veiksies un ceru, ka nebūs tik traki. :)

Karlīna teica...

Paldies, šobrīd man aktuāla informācija. Vēlos iegādāties lokotāju. Varbūt Tu vari kaut ko konkrētu ieteikt? Vai arī kuros veikalos jāmeklē? Man interesē konusveids, bet draudzene ieteica ņemt ar tādu lielāku diametru. Ko Tu par to domā? :)

Anonīms teica...

System adopts the catabolic (muscle wasting) condition simply because muscles amino acids usually are categorized along with used for power throughout workouts. Large intensity exercise Power Precision Again, the majority of the best workouts to acquire attractive point out the benefit connected with substantial intensity workouts. This is very crucial along with.

http://www.healthybeats.net/power-precision.html

Unknown teica...

Var skatīties visur sākot ar cenu klubu beidzot ar frizieru veikaliem, pievērs uzmanību, lai vads ir garšs, lai regulējas temperatūra. Man ir vidējais diametrs, klasiskais variants 13-25 , ja vēlies lielākas lokas un maigāku vilni, tad ņem ar lielāku diametru.
Liela izvēle būs frizieru servisā uz Dzirnavu ielas, Top Cosmetic uz Pulkveža brieža.
Elkorā sanāks pārmaksāt .

Unknown teica...

Es nesu šodien atpakaļ. Diemžēl galīgi nav funkcionāls. :/

Karlīna teica...

Paldies par padomiem! ;)

Unknown teica...

Es domāju, ka novēršot nepilnības šis instruments būs katras meitenes sapnis, iespējams man gadījās neveiksmīgs un ne tik perfekts veidotājs ar kādu ražošanas kļūmīti. :)

Anonīms teica...

Savējam pakaļ neesmu aizgājusi un laikam to arī nedarīšu... Mani sevišķi neuzrunāja līgums, kurā varu dabūt maksāt pilnu cenu, ja nu kaut kas noiet greizi, kas, izskatās, nav nemaz neiespējami.

Annija
rigasmetro.wordpress.com

Unknown teica...

Hm, par to līgumu gan esmu pārsteigta, tur bij tāds punkts? Bet es nezinu kas būtu jādara, lai to salauztu- drīzāk gan vnk var gadīties misēklis kā man. :)

Camille Sugar teica...

Ierīci testēja māsa un viņai bija līdzīga pieredze. Nākamā dienā aiznesa atpakaļ un teica, ka vairs nemēģinās.

Anonīms teica...

Jā, 2.3.punkts. Gan jau salauzt nav nemaz tik viegli, bet visādi jau var gadīties.

Unknown teica...

Nu tad ir jautājums vai mums visām rokas no nepareizās vietas aug vai arī tiešām ir ierīcei kāda kļūmīte, kas īsti nedarbojas. ? :(

Unknown teica...

Nu jā, un ja vēl pats nēesi vainīgs, tad gan kkā.. tas tas pats, kas pamēģini šampūnu, bet atdod pilnu pudeli :D

Camille Sugar teica...

Nu zini kā...ja vienai slikti ietu, tad varētu uz rokām novelt :)

Unknown teica...

Njā. Bet nu - nepamēģināsi- neuzzināsi :)

Auto Post Signature