Top Social

PHILIPS VisaCare

Mikrodermabrāzija ādas tvirtumam

* mikrodermabrāzija- mikro- minimāla, dermabrāzija- virsējās ādas kārtas slīpēšana- tās attīrīšana no atmirušajām šūnām.




Vēl viena salona procedūra, ko tagad iespējams veikt arī mājās, ir mikrodermabrāzija. Philips zinātnieki sadarbībā ar dermatologiem ir radījuši ierīci VisaCare, kas ātri palīdz atsvaidzināt un saglabāt ādas dabīgo, jauneklīgo izskatu. Air Lift tehnoloģija ar vakuuma masāžu intensīvi veicina mikrocirkulāciju ādā, izmasējot ādu dziļākajos slāņos, tādejādi stimulē kolagēna un elastīna izstrādi, kas uztur ādas elastību.

Pīlinga uzgalis saudzīgi noloba ādas virskārtu, stimulējot jaunu šūnu veidošanos. 5 minūšu procedūra, ko veic divreiz nedēļā, saudzīgi padara ādu gludāku un piešķir tai veselīgu toni.

Āda ir spilgtāka, gludāka un stingrāka 4-6 nedēļu laikā.


93% sieviešu, kas piedalījās pārbaudē, norādīja par tūlītēju gludākas ādas efektu. 84% apliecina, ka viņu āda izskatās spilgtāka, un 84% ievēroja, ka viņu āda izskatās veselīgāka*.


Komplektā ir divi uzgaļi- jūtīgais un standarta, ko pielāgo ādas labsajūtai.

CENA:250€
Piemērots visiem ādas tipiem


VisaCare maigā iedarbība ir klīniski pierādīta. Ierīcei ir divi uzgaļi (jutīgais un standarta), lai padarītu to piemērotu dažādiem ādas jutības līmeņiem. Philips ādas kopšanas speciālisti parūpēsies par jums, lai jūs sasniegtu vislabākos rezultātus.



Tikai 5 minūšu procedūra, divreiz nedēļā

Iegūstiet tūlītējus rezultātus, veicot tikai 5 minūšu procedūru divreiz nedēļā. Gluda āda un veselīgs mirdzums!

Lietošana bez vada

Visacare unikālā konstrukcija bez vada sniedz iespēju veikt procedūru visērtākajā veidā.

Uzlāde nakts laikā 3 nedēļas ilgai lietošanai


Uzlādējiet savu VisaCare elegantajā lādēšanas statīvā un veiciet procedūru 3 nedēļas bez nepieciešamības pievienot ierīci.


Jāsaka, ka nekad neticētu un neidomātos, ka šāds aparāts var būt tik fantastisks, ērts, praktisks un efektīvs. Cena ir augsta, bet ieguvums neizmērojams. Jāsaka, ka šo es lietošu un domāju, ka pēc laika arī pie šīs ierīces zvērēšu. Sākot no 30 gadiem šis būs labākais pirkums vai foršākā dāvana ikvienai, kura tiešām rūpējas par savu sejas ādu un tērē laiku un līdzekļus procedūrām un dārgiem krēmiem. Tas notiekti būs to vērts.  

Paldies, paldies paldies Philips Latvija. 
Šis ir mans 2015 gala TOP skaistumkopšanas atklājums!
Dodu garantētu 1 vietu!

Kurš lieto kādu no elektriskajām sejas attīrīšanas ierīcēm, birstes vai šāda tipa ierīci? Kādas atsauksmes?
Lai Jums skaista un prieka pilna diena!
Xo
L.

Post Comment
Camille Sugar teica...

Ooo! Izsklausās daudzsološi. Trīsdesmit man jau ir, jāgaida tikai lai kāds uzdāvinātu :D

Unknown teica...

Es šo draugu lietoju 2 mēnešus, lai uzrakstītu rakstu. Cena par kādu to var iegādāties nav zema. Tapēc negribējās teikt hop, kamēr nebiju 100% pārliecināta :)

Auto Post Signature