Top Social

LUSH Fresh 20 Years

Kosmētikas zīmols LUSH svin 20. dzimšanas dienu



Šogad britu dabīgās un ar rokām radītās kosmētikas zīmols LUSH, kas darbojas jau 49 dažādās pasaules valstīs, svin savu 20. pastāvēšanas gadadienu. Zīmola pats pirmais veikals tika atvērts tālajā 1995. gada maijā, kam 10 pirmo darbības gadu laikā sekoja vēl 900 jauni veikali. Prestižais laikraksts Sunday Times ir vairākkārt atzinis LUSH par vienu no pasaulē veiksmīgākajiem uzņēmumiem, tuklāt zīmols šo gadu laikā ir saņēmis arī vairākus citus vērtīgus apbalvojumus.

LUSH jau kopš pašiem dibināšanas pirmsākumiem ir pazīstams kā videi draudzīgs uzņēmums, kuru interēsē sabiedrībā notiekošie procesi. Tāpat LUSH arī aktīvi iesaistās dzīvnieku tiesību aizsardzības jautājumos, cīnoties pret kosmētikas testēšanu uz dzīvniekiem un par to atkal saņemot dažādus apbalvojumus. 20 gadu laikā uzņēmums labdarībai ir ziedojis jau vairāk nekā 3,8 miljonus sterliņu mārciņu (5,4 miljoni EUR).

2015. gada aprīlī Lush Fresh Handmade Cosmetics atvēra jaunāko labākā parauga un vienlaicīgi arī lielāko veikalu pasaulē - Londonā, Oksfordstrītā ( un es viņam pagāju garām svilpodama ;( Ekskluzīvi atklāšanai piedāvājot vairāk nekā 200 absolūti jaunus produktus. No 2015. gada augusta LUSH veikalos visā pasaulē tiek piedāvāta īpaša šo jauno izgudrojumu un inovāciju - LUSH ikonisko produktu izlase - katrā produktu sērijā. 






Šī gada aprīlī LUSH pašā Londonas sirdī, Oksfordstrītā, atvēra līdz šim lielāko zīmola firmas veikalu, kurā produktu piedāvājums vairākas reizes pārsniedz citās valstīs pieejamo. Par godu šim īpašajam notikumam LUSH prezentēja arī veselus 200 jaunus un ekskluzīvus ķermeņa kopšanas produktus, no kuriem daļa tagad ir pieejami arī Latvijā un daži brīnumi ir nonākuši arī manā lietošanā par ko nevaru pārstāt priecāties un sajūsmināties.  ( IN LOVE )



Cup O’ Coffeemaska – skrubis ādai

Šī bagātīgā, raupjā sejas un ķermeņa maska padara ādu starojošu; tā bagātīgi satur maltu kafiju, lai noskrubētu un izlīdzinātu ādu.
Maltās kafijas pupiņas ne tikai lieliski noskrubē netīrumus un sausu ādu, tās piepilda kofeīns, lai pamodinātu ādu. Un kas par aromātu- kārtējais kafijas mīlūļu must have produkts, jāuzmantās, lai necenstos lietot uzturā. ;)

Cena: 10.25 EUR / 100g


Love And Light krēms rokām

Viegls un nomierinošs krēms rokām ar maigu ziedu aromātu, ko rada apelsīnu ziedi un neroli.
Sastāvdaļas iedarbojas uz labsajūtu un veicina labu noskaņojumu. Viegs, nelipīgs un tik forši turams kaut kur pa rokai. Man stāv pie macbook un kā vien spēju tā smērēju rociņas un baudu patīkamās sajūtas :)

Cena: 18.50 EUR / 100g



Comforter dušas krēms
Ciešs ogu apskāviens. Ļaujies pacilājošiem un nomierinošiem bergamotes eļļas un upeņu absolūta apskāvieniem. Vegāniem draudzīgs produkts.

Garšas kārpiņas gan lietojot nāksies savaldīt, cik aromāts ir neprātīgi galvu reibinošs. 

Cena: 25.00 EUR / 500g 


Maypole ziepes


Atsvaidzināta āda, kas smaržo pēc piparmētrām, lai dotos dejot svētkos.
Piepildītas ar ziepju nūdelēm, tām piemīt salda piparmētru smarža, ko rada piparmētras un sintētiskais muskuss. Vegāniem draudzīgs produkts.

Cena: 4.90 EUR / 100g 


The Experimenter vannas bumba


Pilnmetrāžas filma tavā vannā. Galvenajās lomās spilgtas krāsas, sprakšķošas konfektes un maiga Godīgās tirdzniecības vaniļa. Iedvesma šai bumbai gūta no zīmola veidotā Experimenter video klipa. Šī saldi smaržojošā bumba radīs īstu krāsu eksploziju un krāsainus virpuļus, kas ideāli parāda LUSH radošumu. Vegāniem draudzīgs produkts.

Kā man gribas raudāt, ka man nav vannas  :( nāksies vien īrēt viesnīcā nummuriņu ar vannu :D

Cena: 9.50 EUR / 180g 

Apskatīt, izmēģināt un iegādāties produktus varat: Dzirnavu ielā 70 un t/p Alfa.
FACEBOOK 



Paldies LUSH Latvija par dāvanu, par vienreizējiem produktiem, par inovācijām, par dabas mīlēšanu un saudzēšanu, par labdarību un par rūpēm. Manā sarakstā vēl ir roku skrubis, un nākamā dušas želeja būs Beautiful :) 
Noteikti visiem iesaku apmeklēt Dzirnavu ielas vai T/P Alfa veikalus, kuros šīe produkti ir pieejami un iepazīties ar tiem tuvāk. Lieliski- grūti pat izvēlēties. Jāsaka, ka turpmāk svētku dāvanas iegādāties nebūs sarežģīti :) Lutiniet sevi un savus tuvos ar patiesi fantastiskiem produktiem! 
Love LUSH! 
xo 
Laura

Lai Jums izcilas brīvdienas, pilnas saujas ar laimi un nesteidzīgu atpūtu! 
Neaizmirstiet, ka ar daudziem kosmētikas mīluļiem un jaunumiem dalos savā INSTAGRAM

Post Comment
Unknown teica...

Sveika, Laura.

Varbūt nedaudz ne pa tēmu, bet... Vai Tev nav bijusi pieredze ar Lush sauso šampūnu?
Šobrīd esmu sausā šampūna "meklējumos", līdz šim nekad neesmu sauso šampūnu lietojusi, tādēļ tagad lasu atsauksmes un prātoju, kuru labāk izvēlēties (nevaru izlmet starp Lush un Batiste) :))

Unknown teica...

Sveika, nē, diemžēl LUSH sausu šampūnu nēesmu lietojusi. Tāpat arī nēesmu izmēģinājusi BATISTE. Bet viennozīmīgi saku, ka mana pirmā izvēle būtu Batiste! Ļoti daudz labu un atkārtotu atsauksmju. Stockmann var iegādāties mazos iepakojumus. Izmēģināšanai būs perfekti. :)

Auto Post Signature