Top Social

KIEHLS Over-night Biological Peel


Ādas šūnas atjaunojās 24-30 dienu laikā. Ja vēlamies, lai āda mirdzētu, laicīgi jāmazina raga slāņa biezums, jo nedzīvās šūnas, kas sargā mūsu ādu, reizē padara to pelēcīgu, biezu un neļauj uzsūkties krēmiem, serumiem. Raga slāņa biezumu varam samazināt ar pīlingu procedūrām.



Ja tava āda ne visai priecājas par AHA (alfa hidroksi skābju) produktiem, tad Kiehl's Over-night Biological Peel būs jauns un patīkams veids, kā atbrīvot ādu no visa liekā. Jau pēc pirmās lietošanas āda it daudz gludāka, vienmērīgāka un dzīvīgāka. Tāpat āda kļūst maiga un sajūtas pēc lietošanas ir patīkamas. Produkts palīdz samazināt pigmentācijas plakumu rasšanās iespēju. Šis produkts ir uz ūdens bāzes, viegls, bez specifiska aromāta, nekairina ādu un ir ērts lietošanā. Produkts ir dermatoloģiski pārbaudīts un nesatur eļļas. 

Man no pīlingiem vienmēr ir bijis bails, bet Kiehl's produkti līdz šim nav pievīluši, tapēc ar lielāku vieglumu sāku lietot šo produktu. Un man ļoti patīk šāds maigs un efektīvs veids kā atbrīvot ādu no atmirušajām šūnām. Daudz saudzīgāk kā skrubji vai modernās elektriskās birstes. :)
Produktu drīkst lietot 3 reizes nedēļā un jo sistemātiskāk lietosiet, jo labāki būs rezultāti. 
Produkts a rī palīdz sadziedēt rētas pēc izsitumiem, uzlabo sejas toni, tas kļūst vienmērīgāks, kā arī produkts ir ļoti ekonomisks. Šādu produktu var lietot ģimenē ikviens. Arī vīriešiem šis produkts būs patīkams lietošanā, jo ir gandrīz nejūtams un uzklāšana neitver sevī masāžas, laika ievērošanu vai kādu citu sarežģitāku darbību. 
  • Mans ādas tips: sausa/dehidrēta
  • Piemērots visiem ādas tipiem



Produktu var iegādāties Stockmann Kiehl's stendā vai, ja Jums ir vēlēšanās izmēģināt, tad iespējams arī stendā tikt pie paraudziņa.

Kiehl's Over-night Biological Peel
50ml, 
cena : ap 45 eur

P.s. Kiehl's piedāvā arī foršas tikšānās, kurās eksperti, Zane un Modris, iepazīstinās Jūs ar ādas kopšanas pamatprincipiem un ieteiks piemērotāko rutīnu veselīgam izskatam. Sekojiet Kiehl's aktivitātēm un pievienojaties uz meistarklasītēm FACEBOOK


Kāds ir Jūsu iecienītākais veids kā eksfoliēt ādu? 


Post Comment
Unknown teica...

vasarā izmantoju skrubjus, bet apkures seonā pāreju uz kaut ko maigāku.
patīk smalku smilšu skrubji, kādus piedāvā clinique zilā sērija. zaļā man likās par treknu, lai gan tieši domata taukainai, problemātiskai ādai.
poru attīrīšanai patīk māli, izņemot nozūšanas procesu.
gribu pamazām pāriet uz skābēm, jo tās, šķiet, varētu ideali tikt galā ar problemātiskām reizēm.
vel joprojām neesmu pamēginājusi nevienu kiehl's paraudziņu, jo tagad pilna sparā izmēginu bioderma produktus.

Arta teica...

Šis ir viens no maniem mīļākajiem Kiehl's produktiem. Lieku arī reizēs, kad ir kāda pumpa - no rīta jau ir daudz labāk.

Camille Sugar teica...

Man šis līdzeklis arī ļoti patīk. Es lietoju tieši skābju pīlingus un bez tiem vairs nevaru iedomāties savu dzīvi :)

Unknown teica...

Bioderma forši :))

Unknown teica...

Oo pamēģināšu uz pumpām ;)

Unknown teica...

Tev jau āda forša!!

Camille Sugar teica...

Paldies :)

Auto Post Signature