Top Social

Daily make-up room reality

The best part of beauty is that which no picture can express.



Lielākoties Instagram un Pinterest mūs žilbina ar perfekti sakārtotiem, skaistiem kosmētikas galdiņiem, kur viss ir ļoti organizēts un sakārtots apskatei gluži kā muzejā. Ticēšu, ka kādam tā tiešām var būt ikdienā, bet es, diemžēl, šajā kategorijā neietilpstu. Kārtība uz galda man turas maksimums līdz divām dienām, pēc tam viss atrodas tā, lai to ātrumā viegli būtu paķert. Jāsaka, ka man arī visiem labumiem ir par maz vietas un Latvijā ir grūtāk atrast foršas interjera lietas, lai kosmētiku izkārtotu un glabātu ļoti ērti.

Kur un kā kosmētiku glabājat Jūs? Varbūt jums ir kādi ieteikumi, veikali, kur var iegādāties foršas lādītes, plauktiņus ērtai kasmētikas glabāšanai?
Lai burvīga diena! Uz tikšanos jau rīt ar jaunu rakstu! 
Xo
Laura



Post Comment
Zane Zanīte teica...

Iedvesmojoši un patiesi ... Un pēdējā bilde riktīgi fifīga ;)

Camille Sugar teica...

Mana kosmētika glabājas uz palodzes un 1000 un vienā apkārt stāvoša kosmētikas maciņā :D Salīdzinoši ar mani, tev viss izskatās ļoti kārtīgi :) Es plānoju pievilkt dažas astītes un tas ķeršos klāt kumodes projektēšanai :)

Arta teica...

kosmētikas sakārtošana ir mana lielākā sāpe. :D man ir plaukts, kura 2/3 ir kosmētikai. Un tad vēl ir palodze... Es parasti salieku visu plauktā un pēc pāris dienām jau daļa ir pārceļojusi uz palodzi, jo tur ir arī spogulis - no rītiem ātri un ērti. Es jau neteikšu, ka vīrs par to nav sajūsmā :D Bet ļoooti gribu kaut ko funkcionālku un ērtu, bet nevaru atrast nekādu konstrukciju, kur tas viss arī izpildītos.

Elīna teica...

Man arī kārtība neturās sevišķi ilgi, lai kā sev katru reizi nenosolītos, ka neizvazāšu produktus visu pa māju :) Ja katru rītu varētu nesteidzīgi sataisīties, tad jau situācija nebūtu tik bēdīga :)

Unknown teica...

Paldies :)

Unknown teica...

Jā, šķiet, ka savs dizains ir viss pareizākais , ko varam izvēlēties. :) apbrīnoju par kosmētikas maciņiem :)!

Unknown teica...

Varbūt vīrs ir praktisks un var palīdzēt radīt ko savu? Es savu spoguli pati zīmēju un sūtiju izstrādei. Esmu ļoti apmierināta ar rezultātu, bet man trūkst atvilknīšu un lādīšu. IKEA ar īsti nepiedāvā šādus uzglabāšanas variantus :(
Bet palodze viennozīmīgi ir labākā vieta kur pucēties :)

Unknown teica...

Ak šī nesteidzīgā sataisīšanās. Ug! Es ar tā gribētu- man pat ir krēsls pie spoguļa, kurā nekad neiesēžos, jo tam vnk nav laika. Es gan pa māju neizvazāju, bet izkrāmēts un tornīšos lielākoties vnm ir viss :/

Patrīcija teica...

Man ir atvēlēta pašai sava kumode ar divām atvilktnēm un vienu plauktu, blakus stāv skapītis ar vaļējiem 4 plauktiem un protams- palodze ;D. Lai kā arī gribētos,lai viss stāv skaisti un kārtīgi, man bardaks izveidojas 2 dienu laikā. Gribu slēgtas atvilktnes un kaut ko ērtu un praktisku :(


Nodalījumu veidošanai izmantoju dažādas mazas kastītes,kuras var iegādāties Depo, Jysk utml.

Unknown teica...

Reizēm šķiet, ka lai cik daudz vietas mums neatvēlētu - vienmēr būs parmaz. Man ar stāv dažādās kastītēs, bet viss kas nav caurspīdīgs ir prom no acīm un tiek aizmirsts. :(

Arta teica...

ir praktisks, tik nezinu, vai tik :D Bet, vispār, kad kādu dienu būs sava mājvieta, tad arī dizainēšu savu ideālo kosmētikas stūrīti. Šobrīd pat īpaši negribas iespringt.
Pārskatāmas lādītes, vietiņas, kas neraisa haosu, izskatās, ka daudziem pietrūkst. Bet tas arī... blogeru niķis, mums jau daudz par daudz visa kā, citām sievietēm nav tik lielas problēmas. :)

Unknown teica...

Tas gan, redzot cik to skaistumlietu draudzenēm- man šķiet, ka man to ir daudz par daudz , bet tik un tā neput un palēnām lietojas! :)
Man varbūt traucē manas dzīves vietas kvadratūra visu tā skaisti un produktīvi izvietot :))

Unknown teica...

Man kosmētikas glabāšanai vesela sistēma izstrādāta. :D
Ikdienas dekoratīvā kosmētika stāv groziņā, netālu no spoguļa, bet pārējā dekoratīvā atrodās nelielā kosmētikas somiņā. Kopjošajai kosmētikai atvēlēju skapītī divus plauktiņus. Turu sevi grožos :)

Unknown teica...

man atsevišķi stāv viss jaunais un nelietotais no kopjošās kosmētikas kumodē, bet dekoratīvā - metāla čemodāniņā. pārējā dekoratīvā praktiski visa ir atvilknēs, kur saliku maximā nopērkamas plastmasas kastītes. virspusē stāv tikai tūbiņas, krēmi, otas, kas tāpat viss savietots plastmasas groziņos, lai varu ērti pacelt un putekļus notīrīt.
bet man tā visticamāk sakarā ar to, ka mazs bērns pa māju dzīvojas :D

Unknown teica...

Izklausās tiešām pārdomāti un šķiet, ka sistēma arī darbojas. Forši :)

Unknown teica...

Nu ja, tur kur ir bērni- tur nepieciešama rūpīgāka plānošana un organkzēšana. :) vai maximas kastītes ir caurspīdīgas?

Unknown teica...

Man dekoratīvā kosmētika stāv istabā vienā plauktā, kopjošā otrā, vannasistabā ir divi plaukti matu produktiem atvēlēti. Visgrūtāk kārtību saglabāt dekoratīvās kosmētikas plauktā - mēģinu visu ikdienā lietojamo turēt vienkopus, un visu pārējo nostāk, lai nemaisās. Bet protams, ka ātri vien iemaisās. Nav variantu :D

Unknown teica...

nē, baltas, zilas, zaļas

Zanda teica...

Mana sistēma viegla - neapaugt ar lieko! Ja kaut ko zinu, ka nelietošu, dodu tālāk. Priekā pie spoguļa stāv lietas, ko lietoju katru dienu. Kastēs skapī glabājas pa mazākām kastītēm sadalītas lietas, ko ikmēnesi vai sezonu mainu. Individuālās ēnas saliktas pa paletēm lielām, paletes kastēs. Neteikšu, ka diži liela kārtība, bet pazust, nekas nav pazudis. :)

SantaKudreņicka teica...

Beidzot lielākā daļa manu skaistumkopšanas produktu stāv pa mājiņām, tiesa gan kārtību uzturēt grūti, bet kad uznāk iedvesma spēju visu sakārtot un uzrušināt no jauna.
Gluži tāpat kā Zanda necenšos apaugt ar lietām, kuras nelietoju. Ja kauns kādam atdot, metu ārā, ja nē- tad labumi nonāk gādīgākās rokās. Dekoratīvās kosmētikas produkti man stāv caurspīdīgās Depo kastēm, un ķermeņa,sejas un matu kopšanas produkti katrs savos plauktiņos. :))

Unknown teica...

Nu jā, ja mēs tiešām tā darītos, ka neko nemaisītu kopā, tad es domāju, ka tik daudz produktu aizietu nepelnītā postā :D :)
Man izpaliek produktu izkārtošanas vannasistabā- tur par maz virtas manām bagātībām :(

Unknown teica...

Izklusās pēc pamatīgas sistēmas. Man nav izveidojusies kosmētika kuru lietoju tikai sev, vai tikai klientiem. Kosmētikas maciņā somā ir lietas, kuras lietoju tikai sev. Bet tie ir aptuveni. 7 lūpu produkti, tuša un pūderis :D
Tapēc man sanāk vilkt visu ārā no koferiem un veidot nekārtību :)

Unknown teica...

Es neprotu neapaugt ar lietam, draudzenes maz krāsojas vai nekrāsojas vispār :( bet jāsaka, ka mana 80 lūpukrasu kolekcija ir kkas crazy. Zinot, ka no tām reāli izmantoju sev 10 un klietēm kādus 15 toņus :D

Una no Vēlais rīts teica...

Mans krājums ir diezgan organizēts, vienīgi nav īsti tādas vietas, kuru atvēlēt tikai kosmētikai - pašlaik tas ir apvienots ar manu biroja stūri, kas nav ne ērti, ne daiļi.. :).. Ja slavenā IKEA Alex sērija būtu bērza tonī (kādā ir visas citas mājas mēbeles), tad es noteikti iegādātos to atvilktņu sistēmu..

Auto Post Signature