Top Social

On a positive vibe



LV:  Tad, kad no dienas negaidi itin neko, tā var tevi patīkami pārsteigt un iespējams kļūt pat liktenīga.

Šādi spēju raksturot savu pēdējo nedēļu un notikumus. Negaidīti, neprātīgi un tik ļoti skaisti, ka pat nedaudz biedējoši. Dzīvē nevar visu izdomāt un ieplānot, kur nu vēl paredzēt. Šobrīd mācos nojaukt ķeģeļu sienu, kuru esmu gadu gaitā sev sabūvējusi apkārt, lai neviens un nekas nespētu mani ievainot. Bet kopā ar šo sienu nekur tālu nevar tikt un piedzīvot skaistākos mirkļus. Jo labākās lietas uz pasaules - nav lietas.  CARPE DIEM - tver mirkli. Lūk ir pienācis mirklis un patiesi labs iemesls radīt jaunu tetovējumu, kurš gaidīja piemērotu brīdi jau vairākus gadus.
Esiet neprātīgi, baudiet dzīvi, mīliet, sakiet daudz labu vārdu un komplimentu, smaidiet ikvienam un lutiniet tuvākos. Man vēl daudz ir jāmācās šīs lietas, BET ar kaut ko ir jāsāk, kaut ar mazumiņu.

P.S. Ceru, ka tas neprātīgums un mīlestība ir lipīgi un cerams, ka aplipināšu ar to visus sev apkārt ;)
Lai Visiem burvīga diena!
Es šodien izbaudīšu burvīgu dienu Skultē ar draugiem un tagad došos  garā skrējienā līdz jūrai.
Jūs kā vienmēr manai ikdienai varat sekot manā instagram https://instagram.com/laura_valuta/
L.

ENG: When you don't wait for anything special to happen during the day, it may surprise you and become even life changing.  This is how I can describe my last week events. Unexpected, a bit crazy and so beautiful, that even a little scary. You can't schedule your  entire life and predict everything that can happen. At this point I try to let down the walls I've built over past years, so nobody can hurt me. But with this wall I won't get far in my life and live the most beautiful moments. Cause the best things in life aren't things. CARPE DIEM- size the day. And this I guess is the right moment to make a new tattoo, I'have been waiting for the right moment to do it already for a few years.  
Be foolish, enjoy life , love, say a lot of good words and compliments, smile to everyone and pamper your closest. I still have to learn a lot these things, BUT you have to start with something, even with a little. 

P.s. I hope that recklessness and love is contagious  and I hope I will plaster it all around. :)
Wish you all an amazing day! 
I will enjoy lazy day in country side and now will go for a long run. 
As always you can follow my daily life on instagram https://instagram.com/laura_valuta/


MAKE-UP

FACE:
MAC Face & Body foundation C3 
NARS Deep Throat blush

EYES:
Make Up For Ever Aqua eyes pencil 52L
MAC 3D Mascara 

EYEBROWS:
Christian Faye- dark brown

p.s. Visi izmantotie produkti ir fantastiski, noteikti iesaku.
p.s. Love all of these products- highly suggested 



Post Comment
Alksne teica...

Pilnīgi jūtams starojums no tevis! :) Skaisti!

Anonīms teica...

Piekrītu Laurai, tu vienkārši staro! Pirms izlasīju ierakstu, nodomāju - ka tik mīlestībai te nebūs kāds sakars :)

Unknown teica...

Labs noskaņojums un iedvesma arī rada baigo sajūtu bombu :)

Unknown teica...

Re, cik jocīgi, ka tiešām tās sajūtas pozitīvās cilvēkus izmaina :))

Patrīcija teica...

Ieraugot pirmo bildi uzreiz nodomāju,ka gan jau taureņi pa vēderu sadancojušies!
Man ilgu laiku bija līdzīga 'sienas' situācija,taču,kad sapratu ko laižu garām no dzīves-uhh.

Lai Tev priecīgi un viss izdodas :)

Unknown teica...

Paldies, es šo sienas situāciju tagad apstrādāju pamatīgi un vispār sievietei jābūt dzīvai, burbuļojošai, vieglai un emocionālai, nevis dzelzs lēdijai, kura var visu :) patreiz koncentrējos uz to kā būt sievietei, sievišķīgai un baudīt visu skaisto. :)

Zanda teica...

Skaisti un tik patiesi vārdi, Laura! :) Pilnīgi kā naglai uz galvas, jo to, ka jābūt sieviete nevis supersievietei, mums jābūt tām trauslajām, bet tā gribās krāmēt uz saviem pleciem visu un nedalīties, jo varam taču mēs pašas. Tā jau laikam tā duālā sievietes daba tāda ;)

Unknown teica...

Nevis dullā sievietes daba, bet diemžēl no bērnības mums visām māca- Tev sanāks, Tev izdosies, Tu to vari un Tu ar lepni paceltu galvu maršē caur skolām, augstskolām, kāp pa karjeras kāpnēm un par to tik slavē, bet par to, ka uzkrāsotas skaistas lūpas, pagatavots kāds pasakains ēdiens pasaka tikai paldies vai skaisti, neviens to nenovērtē un neliek justies īpaši. Tapēc arī sievietes tik dzen un rauj un rukā… nebaudot mieru, skaistumu, mākslu un neveidojot ap sevi harmonisku miera oāzi, kur sagaidīt sev mīļos. :) Eh. Šobrīd esmu uz tāda mākslinieciska viļņa un sievišķīga ceļa… jau daudzas dienas pēc kārtas - tik kleitās .. sīkums, bet tik un tā ;)

Auto Post Signature