Top Social

Gorilla Perfumes


Kosmētikas zīmola LUSH veikalā aizrit Gorilla Perfumearomātu prezentācija

















Šis bija skaists ceļojums neiazmirstami interesantā smaržu pasaulē. Smaržas iepazīt, izprast un iemīļot viss labāk var mirkļos, kad par aromātu tiek izstāstīts tā īpašais un unikālais stāsts. LUSH Gorilla Perfumes aromātiem katram ir savs stāsts, savs iemesls, sava sūtība. Šie nav klasiskie aromāti, kurus Jūs pazīstat- šie aromāti pasvītros Jūsu personību un izcels to cik neatkārtojami mēs katrs esam. Pudelīšu noformējums ir fantastiska katra aromāta stāsta vizuālizācija. Saturs īpaši meklēts un kombinēts, lai smaržu pudelītē ieliktu to īpašo mirkli, notikumu vai sajūtu. Man iepatikās vairāki aromāti no visiem, katrs tik atšķirīgs, bet aizraujošs. Kā jau visas smaržas ari šīs uz katra ādas atveras savādāk un aromāts spēlējas atšķirīgi. 
Smaržas iespējams iegādāties dažādos izpildījumos un izmēros. 
Man ļoti iepatikās Breath of God… šķiet, ka šīs labprāt iegādāšos sev lietošanā. Gribas sev tādu savu zīmīgo aromātu- savu stāstu ;) 



LUSH smaržu līnija Gorilla Perfume sastāv no veseliem 14 oriģināliem un atmiņā palikošiem aromātiem, kas šobrīd pieejami Latvijas tirgū.

Gorilla Perfume autori ir tēvs un dēls Marks (LUSH radītājs) un Saimons Konstantīni, kuriem kā galvenie iedvesmas avoti aromātu radīšanas procesā ir kalpojuši piedzīvotie notikumi, dzirdētie stāsti, sastaptie cilvēki, baudītā māksla un klausītā mūzika, kas nebūt nav tikai saldi vai pozitīvi, jo, gluži kā dzīvē, arī smaržu pudelītē laiku pa laikam netrūkst arī kādas skarbākas nots. Smaržu radīšanā izmantoti tādi plaši iecienīti aromāti kā sandalkoks, citruss, vijolīte, piparmētra, roze, timiāns, vaniļa un daudzi citi, kas, apvienoti pareizajās kombinācijās un proporcijās, rada vienu pilnīgu smažu buķeti, katram to valkātājam saistoties ar ko citu, jo, kā zināms, tieši āda var tikt uzskatīta par katra parfīma beidzamo sastāvdaļu, kas to padara unikālu un no visiem pārējiem atšķirīgu.

Gorilla Perfume aromāti ir nopērkami LUSH veikalos Dzirnavu ielā 70 un t/p Alfa vai lush.lv


All Good Thingssmaržas 

Padodies šim bagātajam, jutekliskajam un dūmakainajam smaržu maisījumam. Gan rūgta un salda, šī smaržu kompozīcija ļauj sajust , ka nokļūstot kā beigās - ir jāsvin kā jauna sākums! Salds un iereibis tu aizmaldies uz leju tumšā pagrabā, kur atrodi sevi svēlaimē baudām cukurvati un melnos piparus- tieši tik reibinoša un absurda ir šī smarža!

€13.70/12g

Kerbside Violetsmaržas 

Gaisīga un ēteriska; saldā vijolīte ir noķerta šajā pudelītē - visā savā šķietami niecīgajā krāšņumā. Lai radītuKerbside Violet, iedvesma tika gūta no laimīgām tikšanās reizēm un maziem prieka mirkļiem. Miera noskaņa šajā smaržu kompozīcijā ļaus tev neskriet tik ātri, lai arī tu pamanītu mazās revolūcijas, kuras izaug betona džungļu plaisās un vismazākajās spraugās.

€12.00/10g

Dad´s Garden - Lemon Treeķermeņa sprejs 

Šajā smaržā ir noķerts Marka tēva zaļais dārzs Dienvidāfrikā- saules gaismas piepildīts, spožas krāsas un saulaino citronu un sulīgo laimu enerģija. Šī uzmundrinošā, iedvesmojošā smarža izstaro saldo citrusu aromātu, kurš apvij tavu ķermeni, piepildot ar enerģiju arī tavu prātu. Nosēdies zem iedomu citronu koka, papildini ainavu ar šo smaržu un ļauj, lai saulainās sajūtas silda tavas sajūtas.

€24.00/150g






Foto: Kristaps Bardziņš
Post Comment

Auto Post Signature