Top Social

Chic London Stories - Makeup
















LV: Šogad Imats izstādi apmeklēju tikai 1 no 2 ar pus dienām, un man šis lika saprast, ka man tas ir par maz. Iepriekšējos 4 gadus apmeklēju izstādi un seminārus abas pilnas dienas no atvēršanas brīža līdz slēgšanai. Šoreiz nācās apvienot drudžainu iepirkšanos un jaunu zīnību apgūsšanu. 
Daudz pirkumi bija jau pārdomāti un iepriekš zināmi, vairāki tika veikti spontāni - pievilcīgo cenu dēļ, daži, tika aizmirsti sasteigtās dienas dēļ.  Kārtējais pierādījums, ka pēc kara visi ir gudri. 
Jāsaka, ka šo izstādi nevar un būtu pat nepieklājīgi salīdzināt ar kādu , kura tiek rīkota pie mums Latvijā. 
Cenas lieliskas, izvēle ļoti plaša un visas svarīgākās un zināmākās kompānijas vienu viet :) 

Jāsaka, ka iesaku šo izstādi apmeklēt ikvienu, kuram kosmētika ir kas vairāk kā ikrīta skropstu uzkrāsošana un par kosmētikas zīmoliem ir zināms vairāk kā tas, ka pastāv tādi zīmoli kā Make Up For Ever un M.A.C. 

Tāpat Londona kosmētikas iegādei pat neapmeklējot izstādi ir īpaši piemērota, jo profesionālās kosmētikas zīmolu daudzveidība ir ārkārtīgi plaša kā arī plaša patēriņa kosmētikas stendos ir daudz lielāka burvība kā pie mums. 

Vai ir būts Londonā un ja ir, tad kā patīk šī pilsēta un kosmētikas izvēle?  
Par Londonu būs vēl ieraksti, par apskates vietām un nodarbēm, kad gribas ietaupīt naudiņu. 

Jauku dienu un jau uz drīzu tikšanos 
L.

ENG: This year IMATS show I attended only for 1 day instead of all 3 days and this made me understand that it is not enough for me. Previous 4 years I went to the trade show all days from opening till closing. This time I had to manage shopping and attending classes all at once. Most of my purchases was already planned before, but still there were some spontaneous purchases cause of the beautiful prices, but some of them I forgot to get cause of the stressful day I had.  And here is another proof that after a war everyone is wiser. I have to say that in Latvia we don't have even something close to this. Our trade shows are boring, empty and not even useful. 
In London the prices are amazing, the range is huge and all most popular and important make-up companies are in one place. :)

I highly suggest everyone to visit this trade show if you're in to beauty, make-up and/or special effects and you use more than just a mascara on a daily bases. 

Even if you do not visit IMATS - London is a perfect place for make-up shopping. All professional make-up companies has a shop and the range in drugstores is huge as well. Everyone will find something useful and nice. 

So who has been in London? What about the make-up range and favourite spots to shop make-up? :) 

Talk to you soon, and there will be more posts about London, about what to see, what to do traveling on a budget. 

Wish  you a lovely day and talk to you soon ;) 
L.
























Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

Lieliski pirkumi!!
Kopš apmeklēju LA IMATS šī gada sākumā, man ar āķis lūpā.. Nupat sākās biļešu pārdošana uz nākamā gada izstādi, jau plānoju braucienu...

Unknown teica...

Ah, es tā gribu uz turieni! Tik ļoti! Cik ieejas biļete maksā tur uz visām dienām? :)

SantaKudreņicka teica...

Paradīze! :)
Arī es ceru kādu gadu aizbraukt uz Londonas IMATS. Pirkumi sanākuši daudz un dikti kārdinoši. Manu, ka otas dzeltenajos kātos ir atkārtots pirkums? :)

Unknown teica...

Nju Santuc, Tev ir gads laika, lai sagatavotos braucienam ;) Pirkumu varētu būt vēl vairāk, ja vien maks būtu elestīgāks :) Otas dzltenajos kātos ir BDellium tools, kuras man ir daudz un šīs ir papildinājums ;)

Auto Post Signature