Top Social

What to expect in autumn fashion


Domās par gaidāmo rudens sezonu 
aizrit Polhem PR preses diena


Aizvadīto ceturtdien, saulainajā 2. jūlija pēcpusdienā, sabiedrisko attiecību aģentūras Polhem PR telpās jau tradicionāli norisinājās gaidāmajai rudens/ziemas sezonai veltītā preses diena, kuras ietvaros vairāk nekā 50 pašmāju mediju pārstāvjiem - galvenajiem un modes/dzīvesstila redaktoriem, stilistiem un blogeriem - draudzīgā gaisotnē tika prezentētas aģentūras klientu un sadarbības partneru jaunākās kolekcijas. 

Pārstāvēto zīmolu produktu sortimentu šoreiz veidoja modernās Tamaris un Vagabond apavu kolekcijas, Julia Janus sieviešu un vīriešu apģērbi un aksesuāri, MUCHACHOMALO* veļa un brīvā laika apģērbi viņai un viņam, Villeroy & Boch ekskluzīvie virtuves piederumi, Bruni Atelier elegantie krekli vīriešiem, Latvijā ražotās VASKALA somas sievietēm, Rimowa ceļojumu koferi un tostarp arī jaunie modeļi bērniem, Safilo zīmolu Dior, Jimmy Choo, Safilo, Kids by Safilo, Polaroid un Smith saulesbrilles un optiskie rāmji lieliem un maziem, kā arī skaistumkopšanas zīmola Rituals dekoratīvās kosmētikas produktu jaunumi.

Par vakara muzikālo noformējumu rūpējās dīdžeju duets Bogdan Taran un Max Lomov, savukārt atsvaidzinoši vasarīgos kokteiļus piedāvāja ABSOLUT.










Manās acīs viennozīmīgi iekrita Tamaris apavu gaidāmā kolekcija, MUCHACHOMALO* apakšveļas jaunie dizaini-  skaista šķiet Marie Antoinette kolekcija sievietēm un džekiem viss ir super sexy. ( Ah, ja vien būtu kam to pirkt), Bruni Atelier krekli, kurus šuj uz pasūtījuma, kvalitāte izcila un perfektu kreklu uzšūs jebkuram vīrietiem. Kreklu cenas 60eur ( biznesa) - 150 eur ( premium) klase. Rimowa koferi ir mana lielā mīlestība- tik ļoti sev vēlos kādu viņu koferi. Polaroid briles tiešām rada atšķirību tam kā redzam pasauli. Un Rituals kosmētika iepriecināja ar duo acu ēnām un multicolor vaigu sārtumiem, kuri šķita ļoti noderīgi un ēnas ir pārsteidzoši pigmentētas. 
Uzmanību piesaistīja interesantās Vaskala somas ( ražots Latvijā), jāatvainojas gan jaunajiem censoņiem, bet par somiņu, kurai pat nav radītāja vārds virsū ~300€ neplānoju atdot. :(
Kā arī iepriecināja fakts, ka Julia Janus ir ienesusi kolekcijā nedaudz krāsas, tas šķita pozitīvs pārsteigums. Un kā gan, lai nepatiktu Villeroy & Boch trauki  - tie ir tik skaisti, tik eleganti un tik eksotiski, būtu man māja ar lielu ēdamgaldu viesistabā, tad tik svinībās vien dzīvotu. :) 
Kopumā pasākums bija lielisks, pārdomāts, pozitīvs un interesants. Šādi apskatot nianses jau rodas sajūtas par to, kas būs gaidāms rudens/ziemas sezonā. Bet par to pārlieku vēl nedomāsim. Būs skaisti, bet tagad baudīsim sauli!
Bučas, tiekas jau rīt superzvaigznes manas!
L.
Drosme mums vienmēr ir jāmeklē sevī, jo tikai mēs paši varam sevi iedvesmot – citi to nedarīs!




So here we were : Me , Alina Keller ( fashion blogger)  , Jekaterina  Miramanova ( stylist) un Artis Oltre ( PR ) 


"Tas ko Jūs nēsājat, parāda to, kā Jūs sevi prezentējat pasaulei, īpaši tagad, kad komunikācija starp cilvēkiem notiek ātri. Mode ir universāla valoda, ko saprot visi. "
/ Miučija Prada /
Post Comment

Auto Post Signature