Top Social

Collistar 3 min Express Reshaping mud-scrub

Maskas ir nepieciešamas ne tikai sejai, bet arī ķermenim. Un kas var būt lieliskāks, ja maska vienlaicīgi var pildīt arī skrubja pienākumus. 



Collistar Reshaping Mud-Scrub ( Atjaunojošs dubļu skrubis ķermenim)
250ml - 29.95€   Iegādāties var šeit : Douglas.lv

Collistar piedāvā ļoti praktisku dušā lietojamu ķermeņa kopšanas produktu, kura iedarbība ir kā mālu maskai un reizē arī kā pīlingam, pateicoties tā aktīvajām sastāvdaļām. Dūņas, kas ir augstā koncentrācijā, bagātinās ķermeņa ādu ar tai nepieciešamajām minerālvielām, kofeīns un aļģes uzlabos ādas mikrocirkulāciju, sāls veiks pīlinga funkciju, apelsīna, timiāna un rozmarīna aromāts radīs labsajūtu ne tikai ķermenim, bet arī garam. Rezultātā jūsu āda būs maigi gluda, veselīga un pilna enerģijas.
IEDARBĪBA 3 MINŪTĒS! Pārsteidzoši mīksts un biezs; tā uzklāšana ir ārkārtīgi vienkārša. Tas nenotek un var lietot ķermeņa pārveidošanā problēmu skartajās zonās, piemēram, uz rokām, vēdera. 
Aktīvās sastāvdaļas: Dūņas, jūras sāls, kofeīns, aļģu ekstrakti, māls, augu ekstrakti, ēteriskas eļļas. Vulkānisko iežu daļiņas.
Lietošana: Uzklājiet Reshaping Mud-Scrub uz attiecīgajām ķermeņa vietām, masējiet līdz iegūstat skrubja efektu, atstājiet iedarboties 3 minūtes, pēc tam noskalojiet dušā ar karstu ūdeni. Ūdens siltums kopā ar dušas strūklas nelielo masāžu stimulē mikrocirkulāciju, pastiprinot skrubja iedarbības efektus. Produktu drīkst lietot 2-3 reizes nedēļā. 
Spēcīgs mentola aromāts un kņudinoša sajūta ir tas, ko juta manas kājas un vēders. Viegli abrazīvs skrubis ir patīkams un jāsaka, ka krēmi pēc tam uzsūcas super ātri. Man ļoti, ļoti patīk šis produkts, bet mani biedē tas cik ātri viņš beigsies. Maskas tekstūra ir ļoti bieza un ir nepieciešams liels daudzums produkta vienai lietošanas reizei. Kaut gan, ja produktu lietošu 2x nedēļā, tad kādiem 2 mēnešiem noteikti pietiks. Tas, manuprāt, ir pietiekami ilgs laiks.

Vai esat mēģinājušas šo konkrēto produktu vai varbūt ko līdzīgu? 
Lai Jums burvīga diena! 
Apskāvieni, un uz drīzu tikšanos. 





Post Comment

Auto Post Signature