Top Social

MATRIX Hair Care


STYLE LINK VOLUME


Apjoms, kuplums, vieglums saistās ar sievišķību un eleganci, bet tāpat arī brīvība, gaīgums un nedaudz slinkums piedien vasarai. Šodien pastāstīšu par lieliskiem produktiem, kuri derēs kā elegantam matu sakārtojumam, tā arī neizmirstamiem festivāliem brīvā dabā. 
Viļņi, zirgastes, viegls izspūrums būs matu sakārtojumi, kuri neprasa laikietilpīgu un sarežģītu izveidošanu, bet toties šādus izveidot daudz vieglāk palīdz pareizie produkti. 


Kas ir šo produktu galvenais knifiņš – patentētā STYLE LINK formula.
Pateicoties MATRIX laboratorijā izstrādātajiem polimēriem, šīs produkcijas izstrādē, salīdzinot ar citiem stailinga līdzekļiem, ir parūpēts par to, lai nepadarītu matus smagnējus. Turklāt produkti ir savstarpēji miksējami, tos var uzklāt vienu uz otra vai lietot atsevišķi – jebkurā gadījumā mati saglabās vieglumu un svaigumu.





MATRIX STYLE LINK Texture builder- izsmidzināms līdzeklis, kas ļauj izveidot, pabeigt un
fiksēt gaisīgu matu sakārtojumu. Šis produkts ir radīts,lai panāktu efektu, ka matus izpūtis vējš. Lietošana ir pavisam vienkārša- jālieto sausos matos, iepūšot no attāluma zonās, kur vēlamies panākt apjomu. Viennozīmīgi šis ir produkts, kurš būs piemērots tiem ,kuri vēlas apmjomu ne tikai pie saknēm, bet arī visu matu garumā. Ļoti patīk šis produkts, efektīvs un ir nepieciešams salīdzinoši neliels produkta daudzums, lai panāktu vajadzīgo efektu. Fiksācijas stiprums ir vidējs (3)


MATRIX STYLE LINK volume builder mousse -putas matu apjomam, nesacietina, nesalipina un nenoslogo matus, bet piedod matiem gaisīgu apjomu. Lietošana tīros, mitros matos-  žāvēt ar fēnu. 
Putas ir piemērotas īsu līdz vidēju matu garuma īpašniecēm. Fiksācijas stiprums (3)
247ml, 


MATRIX STYLE LINK Volume booster  - serums apjoma veicināšanai. Serums, kurš palīdzēs veicināt mata biezumu un kuplumu. Šie Matrix boosteri ( pieejami trīs dažādi veidi) ir kas unikāls un vēl nebijis. 
Vispār parasti šos produktus uzsaktu par salīdzinoši neprakstiskiem un nederīgiem. Šajā gadījumā es nepiekritīšu, ka šis produkts ir nederīgs, īso matu un plāno matu īpašnieces, efektu novērtēs pozitīvi. Vai šis ir pirmās nepieciešamības produkts? Nē, viennozīmīgi nav, toties texture builder būs 100% noderīgs ikvienai, pat puišiem. 

Iegādāties var profesionālajos veikalos : Frizieru Serviss, Salon line u.c.

Vai Jūs izmantojat ikdienā veidošanas līdzekļus un kuri ir Jūsu iecienītākie? 

*Paldies L'Oreal Baltic par testēšanai piešķirtajiem produktiem 
Post Comment
Elīna Š. teica...

Šobrīd lietoju Matrix Biolage Styling izsmidzināmo pieniņu matu spīdumam, bet citus veidošanas līdzekļus ikdienā nelietoju, varbūt 1x gadā matu putas. :)

Unknown teica...

Es ar lietoju matu spīdumu- ahh kā patīk kādi kļūst mati to lietojot ;) es patreiz draudzējos ar BES :)
Šie produkti ir superīgi un izmantoju tos darbam. Un texture builder uz pasākumiem, kad taisu sev matus .

Auto Post Signature